Inspirace na jarní botičky pro děti, z obchůdku EMELLI!

Maminky, pokud nevíte, kam v Brně pro krásné a hlavně, zdravotně nezávadné dětské botičky, mrkněte na můj dnešní článek! Mám pro vás totiž velkou reportáž krásných novinek z obchůdku Emelli ve Starém Lískovci, kde mají opravdu velice pestrý výběr dětských botiček, pro všechny velikosti. ;) A kromě toho, pořídíte tady další super doplňkové věci pro děti, třeba softsheelové oblečení, pláštěnky, batůžky, nebo zdravotně nezávadné lahvičky. Čtěte dál!

O obchůdku Emelli vám na blogu pravidelně píšu, protože jak dobře vím, je mezi vámi, čtenářkami, mnoho maminek a právě ty „maminkovské rady“ vy oceníte. A hlavně, já sama mám dva malé kluky a vím, jak je fajn dostávat inspiraci i v ohledu péče o dětičky. ;)

Jak dobře vím, kupovat dětem boty není jen tak – zvlášť, když sháníte zdravotně nezávadné botičky, které jsou pro správný vývoj dětské nožky zásadní. V běžných obuvích výběr moc není, zvlášť, když ještě chcete, aby ty zdravotně nezávadné botky byly i krásné. ;) V tomto případě určitě doporučuji zajít do specializované prodejny, kde je velký výběr a hlavně, kde vám budou schopni také poradit a pomoci při hledání.

V Brně je tím NEJ specializovaným obchůdkem na dětské botičky právě obchod EMELLI – o dětských botičkách tady vědí vše a hlavně, mají tolik typů, modelů a velikostí, že tady rozhodně pořídíte, to si buďte jistí. A hlavně, také krásné botičky, ze kterých budou vaše ratolesti nadšené! :)

Aktuálně už tu mají spoustu jarních botiček, pro kluky, holčičky a samozřejmě i pro ta nejmenší batolata, která se teprve staví na vlastní nohy. ;)

V obchodě EMELLI najdete botičky pro nejrůznější užití – bačkůrky, jarní botičky, goratexové botičky, holínky, nebo v zimě pak sněhulky. U všech botiček si můžete být jistí velkou kvalitou – v nabídce jsou i velmi prověřené značky dětské obuvi, jako jsou Ricosta, FARE, D.P.K., SUPERFIT, RICHTER, BEFADO, COQUI, JONAP, CAPIKI, D.D.Step, Viking, Rak, Keen, Ciciban, Lurchi, Froddo, Anatomic, Samos… Novinkou je pak zde také italská značka PRIMIGI, což jsou také nádherné botičky – navíc je tu mají za přijatelné ceny.

A pozor – kromě botiček tu mají i spoustu dalších věcí, třeba Zdravé lahve, ze kterých moji kluci pijí dodnes, nebo dětské aktovky, deštníky, pláštěnky, softsheelové oblečení, čepičky, šátky na krk a další doplňkové zboží, které my, maminky, dokážeme ocenit. :)

Nyní mají v EMELLI krásné botičky na jaro – nejrůznější tenisky, kotníčkové botičky, sandálky…

…nechybí ale i botičky s goratexovou membránou, která nepropustí vlhkost. Což se v nestálém jarním počasí přece jen hodí.

V EMELLI samozřejmě pořídíte i bačkůrky – i u těch je výběr důležitý, protože v těchto botičkách tráví každé dítě hodně času, ať už ve škole, školce, nebo doma. Na prodejně mají velké množství bačkůrek různých značek a střihů, vhodných i pro ortopedickou vložku.

A pozor – koupíte tu i krásné školní aktovky s atestací, které jsou jednak krásné a hlavně, jsou pohodlné pro dětská záda. ;)

Takže maminky – pro botičky a další super dětské doplňky do obchůdku Emelli! Tady rozhodně pořídíte! ;)

Na více fotek mrkněte také do fotogalerie. ;)

Prodejnu EMELLI najdete na adrese U Leskavy 27, ve Starém Lískovci v Brně, nakupovat můžete i přes oficiální web, viz odkaz níže.

ODKAZ: EMELLI / oficiální web
ODKAZ: EMELLI / facebook