Inspirace na dokonalý pobyt v přírodě – a přímo v Brně!

Hledáte inspiraci, kde si užít pár hezkých dnů – v poklidu, v přírodě, ovšem nechce se vám cestovat nikam příliš daleko? Pak musíte vědět, že si dovolenou, nebo třeba i víkend, můžete dopřát v podstatě i u nás, v Brně. Máme to štěstí, že celé Brno je obklopeno nádhernou přírodou, lesy, využít můžeme celou řadu cyklostezek, nebo turistických tras. A mimo to, krásně je i u vody – přece u naší přehrady.
A právě zde, kousek od přehrady, se nachází jedno kouzelné ubytování, Chata u vody – kterou si můžete pronajmout pro příjemnou dovolenou. Chata u vody je plně vybavená, s kapacitou až 8 osob a nachází se skutečně jen pár kroků od přehrady! A můžete sem i s pejskem, za kterého nic neplatíte!
POZOR – v srpnu, ale i v září je zde ještě volno!
Rezervace Chaty u vody pak zde: https://www.chata-u-vody.eu/rezervace/.
Čtěte dál!

Překrásnou a plnohodnotnou dovolenou si můžete užít i jen kousek od vašeho domova – není nutné přece jezdit nikam daleko… Třeba si vy, nebo váš partner navíc nemůžete vzít dlouhé volno v zaměstnání, ovšem zbytek rodiny touží po hezky strávených prázdninách?
Pak je ideální rezervace takového ubytování, odkud můžete třeba i pohodlně dojíždět do práce…

Přesně to vám umožní právě i Chata u vody, která se nachází v podstatě přímo v Brně, i když její přesná adresa zní Kníničky 56.
Chata u vody je kouzelné ubytování – doslova pohádková chata, která leží na nádherném místě, je obklopena lesy, přírodou, opravdu zde budete mít pocit, že jste někde velmi daleko, v lesích, ukrytí před ruchem okolního světa. A ono to tak vlastně také je! Vládne zde takový klid, že můžete celý den nerušeně odpočívat, číst si a užívat si svých blízkých…

Nespornou výhodou umístění Chaty u vody je také blízkost přehrady – a to jen pár kroků. Přehrada je během léta oblíbeným výletním cílem, můžete se tu koupat, projet se parníkem… mimo to, kousek od Chaty u vody se nachází také oblíbená wellness centra, Infinit Maximus a Atlantis.

Chata u vody poskytne svým hostům vše, co potřebují, ovšem – v první řadě je to naprostý komfort klidu a pohody.

Na Chatě u vody se pohodlně vyspí dokonce až 8 osob – můžete sem vzít přátele, rodinu, mimochodem, je to i naprosto perfektní místo pro uspořádání třeba rozlučky se svobodou! Pronájem chaty v Brně? Chata u vody je tou nejlepší volbou!

Samotný pozemek, kde se chata nachází, je rovněž obrovský – zahrada má rozlohu 1000 m2 a je oplocená. Což ocení samozřejmě i všichni rodiče malých dětí ta také majitelé pejsků – na chatě se můžete ubytovat i se svým domácím mazlíčkem, za kterého zde nepřiplácíte! To je, alespoň za mě, opravdu velký benefit – jen málo ubytovacích kapacit pejska dovolí a navíc, zcela zdarma!

Chata je kompletně vybavená, je tu prostorná kuchyně s jídelním stolem, dále obývací část a tři ložnice. Oceníte tu i zastřešenou terasu, venku pak nechybí ohniště.

Na Chatě u vody jsou na tento srpen i na září stále volné termíny, pobyty jsou možné vždy týdenní, od soboty do soboty. 

Dovolenou na Chatě u vody si rozhodně užijete a co víc, budete se jistě i rádi vracet! :) Letní dovolená v Brně? Proč ne!
Možnost rezervace je přímo na webu chaty – pod tímto odkazem, kde navíc uvidíte i volné termíny. 

Chatu u vody najdete v Brně jen pár kroků od přehrady, na adrese Kníničky 56.

ODKAZ: CHATA U VODY / web, rezervace
ODKAZ: CHATA U VODY / facebook
ODKAZ: CHATA U VODY / instagram