Inspirace: jedinečné ubytování na Dolní Moravě – Čtyři domy!

Dolní Morava je velmi oblíbeným turistickým cílem – a to zejména i pro nás, co žijeme v Brně a okolí. Jsou to totiž jedny z nejbližších hor, kde si můžeme už poměrně slušně zalyžovat. A mimo to, Dolní Morava nabízí jednoznačně i pestrou škálu dalšího vyžití. Hledáte tip, kde se právě v tomto kouzelném koutu naší země ubytovat? Navíc ideálně v soukromé, poklidné atmosféře? Pak si určitě přečtěte můj následující článek! Mám pro vás tip právě na skvělé ubytování s veškerým komfortem a vybavením – přímo v srdci Dolní Moravy, ve Čtyřech domech!
Pobyt právě zde můžete vyhrát i v zajímavé soutěži, kterou pořádá značka Retrowine! Přímo pod tímto odkazem na stránkách Retrowine můžete vyhrát pobyt na Dolní Moravě – ve Čtyřech domech. Zapojte se do soutěže, výhra je víc než lákavá!

Dolní Morava patří i k mým velmi oblíbeným místům, kam se už mnoho let ráda vracím. Je to zde ve všech směrech skvělé, zejména pro tolik možností vyžití, kdykoliv během roku. Miluji to tady jak v zimě, kdy si tady poměrně slušně zalyžujete, tak i v létě, kdy musíte zažít zdejší toulky krásnou přírodou.

Zkrátka Dolní Morava nemá chybu – a je o tom přesvědčeno mnoho lidí, kteří se sem pravidelně a rádi vracejí. Patříte k nim i vy? Pak si určitě přečtěte můj následující článek – chci vám dát tip na kouzelné ubytování přímo na Dolní Moravě!

Pokud také nepatříte k fanouškům velkých a věčně přeplněných hotelů a dáváte přednost spíš privátnímu typu ubytování, věřím, že vás právě toto doporučení přímo nadchne!

V obci Dolní Morava se totiž nachází nádherné ubytování Čtyři domy! Jedná se o luxusní chaty postavené ve skandinávském stylu, které mimochodem svým designem a architekturou dokonale zapadají do zdejší panenské krajiny. 

Ubytovat se tu můžete v jedné ze tří luxusně a komfortně vybavených chat, kde se vyspí až 6 osob. Chaty jsou ideálním ubytováním jak pro rodiny, tak třeba i pro skupinu přátel.

V každé z těchto chat se nachází 2 ložnice s celkem 5 lůžky, je možnost přespání i na prostorném gauči. Součástí chaty je i plně vybavená kuchyně s kuchyňskou linkou a spotřebiči. Nechybí zde i kávovar, toustovač, mikrovlnná trouba…

V obývacím pokoji si můžete zapálit krbová kamna, která vám zpříjemní atmosféru zimních dnů.

V objektu chat se pak nachází také vířivka a soukromá finská sauna – vše můžete využívat v rámci vašeho pobytu.

Na zahradě před chatou pak můžete využít gril, součástí je i kolárna / lyžárna. Pro děti vám v případě zájmu připraví dětskou postýlku a jídelní židličku. A rádi vás tu na požádání ubytují i s pejskem!

Chaty jsou vybavené opravdu dokonale, už i samotný design chat vás jistě nadchne. Nebude vám tu navíc chybět klid, pohoda, kterou si v tomto nádherném prostředí jistě maximálně vychutnáte.

O tom, co zde dělat v okolí, vám jistě sáhodlouze psát nemusím – kdo někdy byl na Dolní Moravě jistě ví, že toto jsou opravdu „hory zážitků“. Zalyžovat si můžete v nedalekém SKI areálu Dolní Morava, perfektní jsou dobře upravené běžkařské trasy, v létě je to tu skvělé na kole, na vycházky, nesmím zapomenout nádhernou Stezku v oblacích, nebo novinku – visutý most. Pro děti je tu pak celá řada nádherných zážitkových parků. Zkrátka, rozhodně se tady nudit nebudete!

Na závěr mám pro vás důležitou informaci! Pobyt právě ve Čtyřech domech můžete vyhrát i v zajímavé soutěži, kterou pořádá značka Retrowine! Přímo pod tímto odkazem na stránkách Retrowine můžete vyhrát skvělý pobyt na Dolní Moravě – ve Čtyřech domech. Zapojte se do soutěže, výhra je víc než lákavá! Soutěž již brzy končí – nepromarněte tuto šanci!

ODKAZ: ČTYŘI DOMY / web, rezervace
ODKAZ: ČTYŘI DOMY / facebook
ODKAZ: ČTYŘI DOMY / instagram