Inspirace do vašeho interiéru – kompletní vybavení z Living Brno!

Vybavujete interiér, sháníte zajímavý, originální a hlavně, kvalitní nábytek? Nebaví vás obcházet celou řadu obchodů, kde si s výběrem často nevíte rady? Pokud je vaše odpověď „ANO“ – pak rozhodně čtěte dál! Mám pro vás v tomto směru totiž velmi pestrou inspiraci! Ráda bych vám představila brněnskou značku a showroomy Living Brno, které nabízí pestrou škálu kvalitního nábytku, sedací soupravy, polohovatelná křesla, kuchyně, postele…zkrátka, naprosto vše co se vybavení interiéru týká! Navíc, oceníte zde osobní a velmi milé jednání, rádi vám vyjdou vstříc a vyhoví vašim požadavkům. Čtěte dále a hlavně, mrkněte i na mnoho fotek, budou se vám jistě líbit…

Vybavování interiéru je sice krásná „starost“, která ovšem může být i náročná, vyčerpávající… Zvláště, pokud nevíte, kde daný nábytek a vybavení shánět a hledat…
Jak vím i ze své zkušenosti, nekonečné „běhání“ po obchodech často nepřináší kýžený výsledek, ne všude nám navíc dokáží osobně poradit, vyhovět, nebo jakkoliv jinak pomoci.

Pokud tedy aktuálně váš domov vybavujete, nebo pokud i hledáte a sháníte nějaký nový kousek nábytku, ráda bych vám předala své doporučení… Nedávno jsem sama navštívila showroom brněnské značky Living Brno a byla jsem doslova překvapená, jak pestrý výběr krásného nábytku, kuchyní a dalších záležitostí do interiéru zde je…

Možná někteří značku „Living Brno“ dobře znáte – showroom na Křížové 15 je dokonce už 18 let! Druhý showroom pak najdete v Brně na Zábrdovické 2, ten je zde již více než 10 let.

Living Brno přináší zákazníkům pestrý výběr kvalitního, originálního nábytku, vybavení interiérů, kuchyní…a to na jednom místě. V podstatě není problém zde vybavit svůj interiér kompletně, doslova od A do Z. Primární je nabízet zákazníkům kvalitu, pestrý sortiment i různé exkluzivity a zajímavosti – Living Brno nabízí například 3 nejlepší značky polohovatelných křesel na trhu.

V rámci nábytku zde pak můžete vybírat od cca 50 značek, někteří dodavatelé jsou ČR, jiní ze Slovenska, ale i z Itálie, z Německa a dalších zemí…
Ovšem, dokáží vám tu na přání sehnat i modely od jiných značek, které přímo zastoupené nejsou – v tom oceníte právě to zmiňované osobní jednání a přístup.

Výborné také je, že zákazník si zde svůj nábytek, postele, sedací soupravy, kuchyně…zkrátka cokoliv sám nakonfiguruje – vše se pak vyrobí na zakázku přesně podle zadání a přání.
V Living Brno pak spolupracují externě také s architekty, kteří vám vytvoří také návrh interiéru.

Ze zastoupených značek pak musím zmínit Stressless – vyrábí velmi kvalitní polohovatelná křesla, jsou skvělá pro relax, práci, sledování televize… Můžete si vybrat i dekor potahu a další komponenty…

Velmi oblíbený je pak nábytek od slovenské Javoriny – má překrásný design, vše je vyrobeno z kvalitního slovenského dřeva. 

Kuchyně v Living Brno nabízí od italské značky Scavolini – oceníte i voděodolný typ dekorů, který zvyšuje celkovou životnost. Tyto kuchyně mimochodem najdete exkluzivně na celé Moravě právě v Living Brno.

Židle a stoly jsou pak převážně od značky Calligaris…

Mimochodem, v Living Brno vybavíte i dětské pokoje! Nabízí zde velmi kvalitní rostoucí nábytek, který se dá opět různě nakonfigurovat – je od německé značky Moll a Moretti. Oceníte zdravotně nezávadné materiály, variabilitu, snadné ovládání – i pro děti, možnost výměny jednotlivých prvků…

Vyhledávaná je i slovenská značka Brik – není problém nechat si zhotovit i celý interiér na zakázku, třeba v jednom dekoru.

Living Brno pak jako jediný zástupce v Brně nabízí i konferenční stolky Ronald Schmitt s nastavitelnou výškou.

Skvělý je zde také výběr rozkládacích pohovek s plnohodnotnými matracemi na denní spaní – výšky matrace si můžete v mnoha případech také sami zvolit!

Sedací soupravy i rozkládací pohovky zde nabízí také s pratelnými a snadno udržovatelnými potahy – ocení jistě rodiče malých dětí a majitelé domácích mazlíčků. 
Potahy mnohých pohovek lze i sejmout, vyprat…

V Living Brno vám pak zajistí i dovoz a montáž veškerého nábytku. Mimo to, koupit tu můžete i bytový textil (je možnost také zakázkové výroby)…

Jak píšu v úvodu, uvítáte zde i osobní přístup, vždy se vám někdo ochotně věnuje, pomůže vám najít a vybrat přesně to, co hledáte… Což je skvělé, určitě budete odcházet spokojení… :)

ODKAZ: LIVING BRNO / web

ODKAZ: LIVING BRNO / facebook
ODKAZ: LIVING BRNO / instagram