Inspirace – bundy Blauer v Plaza Fashion Store

Začal ten pravý podzim a zima tu bude určitě co nevidět! Proto, myslete na nutnou zimní výbavu – v první řadě na kvalitní bundu, co vás zahřeje!
Velmi krásné a nadčasové jsou bundy, kožíšky a vesty od respektované americké značky BLAUER – jistě budete tento název všichni minimálně znát. V Brně koupíte módu BLAUER pouze na jednom místě, a to v multibrandové butiku Plaza Fashion Store – najdete v H-Parku na Heršpické. Aktuálně je zde zbrusu nová kolekce od této značky a výběr bundiček je tu neuvěřitelně pestrý. Ovšem i tak, pospěšte si! Právě tyto bundy zde pokaždé zmizí doslova rychlostí blesku…
Inspirujte se  v mám článku…

Ač venku ještě ta pravá zima (díky bohu) nezačala, je fajn se na ni už nyní patřičně připravit! Obchody již nabízí zimní kolekce a ty nejlepší kousky vždy zmizí opravdu rychle. Přesně to se týká zejména i zimních bund a kabátů – sehnat v Brně kvalitní a hezké bývá obvykle problém.

Ovšem, pokud zajdete do multibrandového butiku Plaza Fashion Store na Heršpickou, rozhodně si tu nyní vyberete! V tomto butiku nakoupíte módu od celé řady prestižních brandů, mezi které patří třeba Replay, Pinko, JOOP!, Armani Exchange, Fracomina, nebo BLAUER. Právě poslední zmiňovanou značku má Plaza Fashion Store zastoupenou exkluzivně pro Brno, což znamená, že jinde zde módu od tohoto oblíbeného amerického brandu nenajdete.

Jak jsem nastínila v úvodu, značka BLAUER je mimořádně oblíbená zejména díky svým úžasným a kvalitním bundám. Kdo hledáte pohodlí, punc originality a také špičkový styl, tak bundy BLAUER jsou pro vás přesně to pravé!

Butik Plaza Fashion Store nabízí bundy BLAUER v mnoha typech, pro ženy, ale i muže. Já jsem vám zde několik krásných kousků nafotila pro inspiraci – můžete na fotkách vidět, že tyto modely rozhodně nepostrádají šmrnc!

Letošní kolekce BLAUER pak zahrnuje i velmi stylové kožíšky! Jsou samozřejmě umělé, ale velmi příjemné, teploučké – v mnoha typech, délkách. A právě takové kožíšky jsou stále velkým módním hitem – určitě by vám takový kousek neměl chybět!

Bundy BLAUER jsou i v rámci letošní kolekce v mnoha překrásných barvách! Já tu obdivovala bundičky lesklé, v pastelových tónech… Nádherná je třeba bleděmodrá bunda, světle fialová, pudrově růžová…

U tohoto lesklého materiálu navíc oceníte velmi snadnou údržbu – v případě ušpinění stačí otřít.

Bundy BLAUER jsou obecně velmi kvalitní, coby výplň značka používá buď peří, nebo kvalitní duté vlákno, které si sami vyvinuli.

Věřte, že bundy BLAUER vám vydrží roky, na kvalitě neztrácí ani praním, častým nošením… Designově jsou velmi nadčasové a nepodléhají módnímu diktátu.

V multibrandovém butiku Plaza Fashion Store je k mání opravdu velmi pestrá škála nádherných bund BLAUER, nechybí i elegantní modely v černé barvě, v mnoha typech zpracování.

Jak jsem ovšem zmínila, zájem o bundy BLAUER je vždy obrovský! Proto si pospěšte a zastavte se do Plaza Fashion Store vybrat si svou vysněnou „Blauerku“. Určitě se právě tato bunda stane jedním z vašich nejoblíbenějších kousků v šatníku.

Mimo bundy pak v butiku Plaza Fashion Store pořídíte i překrásné boty – na podzim i na zimu!

Jedná se o velmi originální modely bot – na takové v běžných obchodech skutečně jen tak nenarazíte.

Obchod Plaza Fashion Store najdete v brněnském H-Parku na Heršpické 1009/11c, nakupovat můžete také na eshopu, viz odkaz níže!

ODKAZ: PLAZA FASHION STORE / web, eshop
ODKAZ: PLAZA FASHION STORE / facebook
ODKAZ: PLAZA FASHION STORE / instagram