Ideální místo pro vaši oslavu, firemní event, či sportovní akci – v areálu Nové Zbrojovky!

Plánujete zrealizovat větší akci – oslavu, firemní event, teambuilding, sportovní akci a hledáte ideální místo? Dostupné v rámci Brna, kde je klid, super služby – a právě třeba i sportovní vyžití? Pak určitě mrkněte na areál Nové Zbrojovky, kde si můžete pronajmout sportoviště, které má ve správě restaurace Re.SET – hřiště na street basket, fotbal, beach volejbal! Jsou tu pro různé akce přímo ideální prostory, navíc tu vládne klid, oceníte i super služby – zajistí vám catering, program, mimo to, půjčit si tu můžete také venkovní gril, na který vám rádi sestaví a nachystají nejrůznější dobroty.
A teď, v krásném už skoro letním počasí to tady vážně nemá chybu!
Víc informací v článku…

Troufám si napsat, že tyto prostory v areálu Nové Zbrojovky nemají ve svém komplexním konceptu v Brně obdoby. Nacházíte se takřka v centru města, ovšem v areálu, kde vládne naprostý klid, pohoda, nejezdí zde auta… Prostředí Nové Zbrojovky má navíc svou zcela nezaměnitelnou atmosféru, stále tu je patrný industriální duch tohoto místa, nicméně citlivá rekonstrukce, nové budovy, úpravy okolí…to vše se tu vážně povedlo. A nutno napsat – plány tu jsou stále velké a máme se na co těšit!

Já vás do areálu Nové Zbrojovky – který je mimochodem i volně přístupný veřejnosti – zvu často, a to především do zdejší restaurace Re.SET, kde opravdu výborně vaří!
Mimochodem, nově zde v přízemí restaurace, kde je zároveň i kavárna, podávají od 11. do 14. hodiny speciality z asijské gastronomie – nedávno jsem vám zde o nich psala (více ZDE).


Na oběd si můžete ovšem zajít i do kantýny v prvním patře, tam můžete denně vybírat z několika jídel, fajn je, že nečekáte – obsloužení jste zde hned.

Provozovatel restaurace Re.SET a majitelé firmy VIOLI res s.r.o. zde mají v nájmu i venkovní sportoviště, provozují zde i venkovní stánek Re.SET point – můžete zde posedět, dáte si kávu, pivo, drobné občerstvení. Moc příjemné místo!

Právě i sportoviště si můžete pronajmout – k dispozici vám jsou zde hřiště na fotbal, hřiště na beach volejbal, nebo street basket. Tato hřiště si tu můžete pronajmout i na pravidelné termíny, a to i dlouhodobě!

Tyto aktivity zde můžete využít, stačí si udělat jen online rezervaci přes web restaurace Re.SET!

Právě tyto venkovní prostory jsou pak pro tuto vynikající vybavenost i přímo ideálním místem pro uspořádání nejrůznějších oslav, firemních setkání, teambuildingů…

Restaurace Re.SET vám tu vaši privátní akci ráda připraví a zajistí ve všech detailech!
Postarají se v první řadě samozřejmě o catering, s čímž mají velké zkušenosti. Stačí se jen domluvit na požadavcích.

Zpestřením jakékoliv akce může být i venkovní grilování, nebo posezení u ohniště! A právě venkovní grily si tu můžete také pronajmout.

Skvělé je, že restaurace Re.SET rovněž nabízí i zajištění jídla na gril! Z jejich pestré nabídky balíčků na gril si rozhodně vyberete. V grilovací nabídce nechybí steaky, losos, sýry, burgery, přílohy, zeleninové saláty, omáčky… jsou to samá výborná jídla na gril, které se těší všeobecné oblibě.

A mimochodem, opékat tu můžete třeba i špekáčky na ohni!

Programem pak tu mohou být nejrůznější sportovní turnaje na některém ze zdejších sportovišť.
Není problém pak zajistit i party stany, nebo další program – který si budete přát.

Pokud hledáte hezké místo v centru Brna, kde se o vaši akci postarají a nebude tu chybět nejen dobré jídlo, ale i pestré vyžití – je areál Nové Zbrojovky rozhodně tím pravým! V případě zájmu o víc info kontaktujte přímo majitele restaurace Re.SET na emailu info@resetfood.cz.

Areál Nové Zbrojovky a restauraci Re.SET najdete v Židenicích na Lazaretní 925/9.

ODKAZ: RESTAURACE RE.SET / web, rezervace aktivit
ODKAZ: RESTAURACE RE.SET / facebook
ODKAZ: RESTAURACE RE.SET / instagram

ODKAZ: NOVÁ ZBROJOVKA / web