Hledáte originální tip na vánoční dárek? Potěší určitě poukaz na letecký simulátor v centru Buď Pilot!

Vánoce tu budou brzy – určitě už všichni řešíte, sháníte a vybíráte dárky pro své blízké. Není to jen tak, vymyslet originální a nevšední dárek, který bude zárukou úspěchu. Mám proto pro vás jeden skvělý a ověřený tip!
Jsem si jistá, že pod stromečkem nadchne dárkový poukaz na nevšední zážitek, kterým je „let“ v leteckém simulátoru! 
Letecké simulátory celkem 6 typů letadel najdete v Brně, a to v unikátním centru leteckých simulátorů Buď Pilot! Sama jsem tu již všechny simulátory otestovala a zkušenost to byly jedinečná, zajímavá – zkrátka, komu se v běžném životě poštěstí usednout do autentických kokpitů Boeingu 737MAX, nebo do stíhaček F-16, F-18, či do legendárních bojových letounů Messerschmitt Bf 109 a Spitfire?
Darujte poukaz na zážitek, který rozhodně nebývá na programu běžného dne!
Víc v mém následujícím článku…

Centrum leteckých simulátorů BUĎ  PILOT je skutečným unikátem! Najdete zde nyní už celkem 6 simulátorů, ve kterých se můžete “proletět”! A simulátory to jsou dokonalé, věrohodné, naprosto autentické. Zkrátka, buďte si jisti, že když do takového simulátoru usednete a odstartujete, neuvěříte, že nejste ve vzduchu.

Ať už jste fanoušky létání, nebo letadly „jen“ cestujete příležitostně, tak věřím, že pro každého člověka je velkým zážitkem, když usedne do kokpitu tohoto ohromného a technicky dokonalého stroje.
V běžném životě – pokud tedy nemáme licenci pilota – se nám něco takového běžně nepoštěstí…

Ovšem, vyzkoušet si, jaké to je pilotovat obrovský Boeing, nebo dokonce stíhačku, můžete v centru leteckých simulátorů Buď Pilot – které najdete na Úvoze 447/120.

Troufám si tvrdit, že i v rámci celé naší země není jiné simulátorové centrum – určené široké veřejnosti – kde by byl takto pestrý výčet nejrůznějších leteckých simulátorů!

Vyzkoušet tu můžete simulátory Boeingu 737MAX a také stíhačky F-16. A to není vše!

Dalšími simulátory jsou pak technicky dokonalá stíhačka F-18 a legendární letoun z 2. světové války jménem SPITFIRE!

Velmi zajímavý i oblíbený je pak také simulátor německé legendární stíhačky Messerschmitt Bf 109.  Na tomto stroji létala největší esa německé říše během 2. světové války a jedná se o nejvíce vyráběný stíhací letou na světě – dohromady jich bylo vyrobeno přes 33 000.

Opravdu unikátní novinku v centru Buď Pilot uvedli loni, a to plně pohyblivý simulátor vrtulníku – i s virtuální realitou! Věřte, budete se cítit, jako byste seděli ve skutečném letounu! 

Elektrická plošina se 6 nohami nabízí zdvih 60cm a náklony 30°, diky které ucítíte každou zatáčku a stoupání nebo klesání. Pro simulaci vibrací se pak používají speciální reproduktory, které simulují například vysunutí podvozku nebo klapek.

O neomezený výhled z kokpitu se postarají brýle pro virtuální realitu s pořádným rozlišením, takže není problém přečíst jednotilvé budíky v kokpitu ani najít nepřátelské letadlo na obloze. Samozřejmostí je plný 3D obraz.

To hlavní – tipy na dárky!
Centrum Buď Pilot nabízí i dárkové poukazy, můžete vybrat buď konkrétní letecký program, nebo volný poukaz, kdy si obdarovaný vybere takový program, který ho nejvíc zaujal.

Mimochodem, poukazy jsou k dostání v zajímavých cenových relacích, a to už od cca 990,- výše! 

Darujte jedinečný zážitek, na který bude obdarovaný vzpomínat celý život! Máte moje doporučení, stojí to vážně za to! ;)

Simulátorové centum BUĎ PILOT najdete v Brně, na adrese Úvoz 447/120.

ODKAZ: BUĎ PILOT / web
ODKAZ: BUĎ PILOT / facebook
ODKAZ: BUĎ PILOT / instagram