Hledáte dobrého zubaře, se zaměřením i na celkové rekonstrukce chrupu? Obraťte se na Stomatologickou kliniku Čechyňka!

Krásné, zdravé zuby a úsměv, za který se nemusíte stydět. To je určitě něco, po čem toužíme všichni. Proto je rozhodně zásadní mít dobrého zubaře, který se o zdraví našich zubů umí odborně postarat, a to jak v rámci nezbytné preventivní péče, tak i v případě, kdy musíme řešit i složitější zdravotní problém. Pokud hledáte skutečně kvalitní zubní kliniku, určitě se můžete obrátit na Stomatologickou kliniku Čechyňka, kterou jsem vám zde mimochodem už představila. Jedná se o nově otevřenou brněnskou zubní kliniku, kde mimo standardní služby nabízí i komplexní řešení celkové rekonstrukce chrupu, zabývají si i požadavky na náhrady ztracených zubů pomocí implantátů… Mrkněte i na fotky v článku níže – pacientů před a po odborným zákrokem. Uvidíte, že i vizuálně složité obtíže jdou řešit s výrazně lepším výsledkem!

Zdravé zuby jsou pro nás v mnoha aspektech zásadní, a to nejen po zmiňované zdravotní stránce, ale zejména i v ohledu estetickém. Úsměv s krásnými zuby se podílí i na celkovém dojmu z naší osoby. Proto je opravdu důležité se o svůj chrup starat, chodit na pravidelné preventivní prohlídky a samozřejmě, také na dentální hygienu. Ale to vy určitě moc dobře víte…

Pokud hledáte, komu svůj chrup svěříte – sháníte dobrého zubaře, na kterého se můžete z hlediska odbornosti spolehnout, obraťte se určitě na nově otevřenou brněnskou Stomatologickou kliniku Čechyňka. Tu jsem vám na svém blogu mimochodem i nedávno představila, pokud vám můj článek unikl, přečíst si ho můžete ZDE.

Stomatologická klinika v Brně – Čechyňka se zaměřuje na mezioborovou spolupráci, což znamená, že se tu o váš chrup komplexně postará tým odborníků z různých oborů stomatologie, a to na jednom místě.
Zubní lékaři z kliniky Čechyňka mají zkušenosti z oboru stomatologie více než 10 let,  poskytnou vám tu nejlepší možnou péči na špičkové úrovni.
Dospělým pacientům zde nabízí preventivní ošetření, ale i řešení nejrůznějších problémů – zubních kazů, endodontické ošetření kořenových kanálků, ale i estetickou korekci úsměvu, bělení zubů, dentální hygienu…

Zubním lékařům ze Stomatologické kliniky Čechyňka můžete svěřit řešení i závažnějších obtíží, mezi které patří celková rekonstrukce chrupu – samozřejmě s požadavkem na vysokou estetiku. Zabývají se zde mimo jiné i požadavky na náhradu ztracených zubů pomocí implantátů.

Právě co se implantátů týká, na klinice Čechyňka nabízí jak jednoduché náhrady jednoho zubu v zadní i přední esetetické časti chrupu, ale i rozsáhlé rekonstrukce nesené implantáty, zavedené v celé bezzubé čelisti na 4-8 implantátech.

Zejména pro starší pacienty je výše uvedené řešení rekonstrukce chrupu skvělým řešením.
Pro starší osoby s nefunkční nebo nevyhovující celkovou protézou – tu je možné zafixovat pomocí 2 – 4 implantátů (krátkých a úzkých implantátů), bez nutnosti dalších přidatných chirurgických zákroků (ve smyslu augmentace kosti a měkkých tkání). Tento jednoduchý zákrok vede k výraznému zvýšení komfortu života (mluvení, jezení) pomocí tzn. hybridní náhrady na implantátech, celková protéza je fixovaná na 2 – 4 implantátech.

Lékaři ve Stomatologické klinice Čechyňka poskytují řešení náhrad chrupu také mladým pacientům, nebo pacientům středního věku, kteří o zub přišli třeba při úrazu, nebo kvůli kazu. Těmto pacientům zde nabízí řešení pomocí Ck prací (korunek a můstku) na implantátech s vysokými nároky na estetiku a funkci. Výsledkem je plné obnovení původního stavu chrupu.

Pomocí 3D zobrazovacího zařízení (CBCT) a intaorálního scaneru pro získání digitálního otisku, jsou zde schopni vytvářet navigační šablony pro přesné zavedení implantátu do optimální pozice v kosti.

Další specializací kliniky Čehyňka je celková rekonstrukce chrupu.
Celkovou obnovu chrupu nabízí pacientům s funkčními problémy po ztrátě zubů, pacientům s parodontálním onemocněním chrupu, osobám s opotřebovaným chrupem v rámci nadměrného kousání a skřípání, dále pacientům s různými typy estetických problémů, atd..

Rekonstrukce chrupu provádí za pomocí nejmodernějších materiálů a postupů, vedoucí k pohodlnému a funkčnímu skusu s přihlédnutím k estetickým požadavkům pacienta.

Zákroky na klinice Čechyňka nabízí i ve smyslu estetickém, kdy pacienti touží po krásných, bílých zubech a vyžadují moderní, minimálně invazivní přístup s vytvořením krásného úsměvu.
Estetické změny poskytují v ohledu změny tvaru a barvy zubů za pomocí Ck fazet, částečných korunek a polokorunek, až po plně anatomické korunky.

Pomocí moderní scanovací technologie, smile softwarů pro návrh úsměvu a dentálních fotografíí, jsou zde schopni vytvořit 3D model finálního výsledku a ukázat na fotografii pacienta, jak bude konečný stav vypadat.
Výhodou je i možnost konzultace v reálném čase, bez jakéhokoliv zásahu do zubů pacienta před začátkem léčby.

Zkrátka, pokud hledáte v Brně specializovanou kliniku, kde se o váš chrup postarají jak v ohledu zdravotním, tak i estetickém, tak na kliniku Čechyňka se rozhodně můžete spolehnout!

Stomatologickou kliniku Čechyňka najdete na adrese Čechyňská 547/5, v prvním patře nové budovy Czechner. Parkování přímo za budovou Czechner na prostorném parkovišti. Klinika je ovšem snadno dostupná i MHD.

Objednat se můžete prostřednictvím emailu recepce@cechynka.cz nebo na tel. čísle 775 413 000.

ODKAZ: STOMATOLOGICKÁ KLINIKA ČECHYŇKA / web
ODKAZ: STOMATOLOGICKÁ KLINIKA ČECHYŇKA / facebook
ODKAZ: STOMATOLOGICKÁ KLINIKA ČECHYŇKA / instagram