Food Court v nově zrekonstruovaném OC Futurum

Určitě jste již mnozí postřehli, že brněnské nákupní centrum OC Futurum prošlo rozsáhlou rekonstrukcí. Prostory jsou v centru zcela nové a musím uznat, že se rekonstrukce opravdu velmi povedla. Přibylo pár nových obchodů, služeb, ovšem co stojí za zmínku a pozornost, tak food court, který najdete v prvním patře. Prostory food courtu jsou nádherné, vzdušné, plné zeleně a květin. Navíc je zde z čeho vybírat, co se restaurací i fast foodů týká! Určitě vám radost udělá nové running sushi Koinoburi, ale i další restaurace a místa, kde se můžete najíst. Já se sem nedávno stavila na oběd a při té příležitosti jsem vám tu pořídila fotoreport – víc v následujícím článku.

Zcela upřímně, rekonstrukce prostor celého OC Futurum se skutečně vydařila. Celé toto nákupní centrum dostalo novou podobu, moderní, nadčasovou a je radost sem jet nakupovat, protože vás obklopuje skutečně moc hezké prostředí.

Přibylo zde i pár nových obchodů a služeb, o některých z nich jsem vám už na svém blogu psala. Moc fajn je tu velká prodejna chovatelských potřeb, Superzoo a hlavně, velkou radost vám i mně udělala prodejna Sinsay – ta je vůbec první v Brně a právě v OC Futurum. Tato prodejna je zde velká, na ploše 1600 m2. Je tu z čeho vybírat, mimochodem, já už vám právě tento obchod na svém blogu představila, více ZDE.

Co se v rámci rekonstrukce v OC Futurum skutečně skvěle povedlo, jsou prostory food courtu – místa, kde se můžete najíst. Food Court najdete v 1. patře centra a to prostředí je úžasné. 
Design food courtu je světlý, všude je spoustu zeleně a květin, nechybí mnoho možností, kde si můžete sednout.

Prostory food courtu jsou velké, takže můžete mít při posezení u jídla dostatek soukromí, což oceníte i v současné situaci.

Na své si tu přijdou zejména milovníci asijských specialit. Velkou novinkou, která vám věřím udělá radost, je restaurace s running sushi Koinobori.
Dobrých running sushi v Brně moc není a toto se určitě setká s velkým ohlasem.

Z asijských restaurací je pak zde i 7 Days – sem jsem se stavila na oběd také já a byla jsem moc příjemně překvapená!

Restaurace má krásné prostory, v jednoduchém designu a věřím, že se vám tu bude líbit.

Super je zde i nabídka! Dáte si tu třeba vynikající polévky ramen, mnohé další asijské speciality, thajské kari, grilované krevety… Já ochutnala právě zmiňovaný ramen s mořskými plody a byl skvělý!

Z dalších restaurací tu pak najdete třeba i fast food Zlatý orel – opět asijská kuchyně, brzy se zde otevřou i nové jednotky s nabídkou české i mezinárodní kuchyně.

Zkrátka, až budete mít do OC Futurum cestu, určitě si ji naplánujte i se zastávkou na jídlo – stojí to zde za to! ;)

ODKAZ: OC FUTURUM BRNO / web
ODKAZ: OC FUTURUM BRNO / facebook
ODKAZ: OC FUTURUM BRNO / instagram