Doporučení – vyzkoušejte skvělý Daily Collagen! Za mě opravdu funguje!

Opět mám pro vás jedno svoje osobní doporučení – na produkt, který jsem dlouho testovala a který se mi opravdu osvědčil. Jedná se o kolagen – přípravek „Daily Collagen“. Právě kolagen bychom měly brát zejména my, ženy, kterým už není 20, ba dokonce ani 30… :) S věkem totiž přirozená tvorba kolagenu v těle klesá. Kolagen má přitom významný podíl na kvalitě a pevnosti naší pokožky, podílí se i na stavu vlasů, nehtů… 
Ano, na trhu je kolagenů opravdu spoustu – a i já se setkala s mnohými, které nebyly nijak zvláště účinné. Daily Collagen se mi ale osvědčil, užívám jej téměř dva měsíce a vnímám hezčí vlasy a celkově i super stav pokožky. A toho si cením – protože jsem odpůrcem všech zákroků, botoxů, výplní… Snažím se o sebe pečovat pouze kvalitní kosmetikou a i výživovými doplňky. Holky – vyzkoušejte – za mě je Daily Collagen skvělý!
Koupíte jej na e-shopu www.dailycollagen.cz – pozor, můžete využít i akce, kdy máte při koupi dvou kusů kolagenů super cenu!

Jak jste si určitě povšimli, kolagenů se na trhu objevilo v posledních pár letech opravdu nespočet. A jak známo, všechny samozřejmě slibují ten nejlepší možný účinek. Jak se ale vyznat v tom, který kolagen funguje?
Pokud nejste odborníci na složení, na vstřebatelnost, nerozumíte tomu, který typ kolagenu (rybí, vepřový…) je pro naše tělo ideální…pak je těžké vybrat ten správný.

Já vždy dávám na doporučení – svých kamarádek, zkušených lidí z oboru a hlavně, ráda si produkt, pokud to jde, také otestuji. I díky své práci tuto možnost mám a jsem za ni vděčná. Ráda se pak o své zkušenosti podělím také  s vámi.

Kolagenů se mi dostalo do rukou opravdu mnoho. A upřímně, sedly mi za ty roky snad jen 3 jediné, které byly účinné, kdy jsem vnímala a viděla nějaký efekt.
Kolagenen, který bych vám ovšem ráda doporučila, je právě Daily Collagen. Má mnoho benefitů a hlavně, účinek se opravdu dostavil.

Jak jsem zmínila v úvodu, s věkem, zejména po 30. roce vlastní produkce kolagenu klesá. A je fajn tělu tuto látku doplnit, netýká se to samozřejmě pouze žen, ale i můžu… Je vhodné vždy kolagen užívat dlouhodobě a pravidelně. Jen tak lze očekávat nějaký efekt.

Co se pak samotného účinku týká, tak lze vidět zlepšení stavu pokožky, je pevnější, pružnější, mohou se eliminovat i vrásky, a to nejen na obličeji, ale třeba i na rukou – kde jsem si i já sama všimla výrazného účinku.
Efekt je pak znatelný také na kvalitě nehtů a vlasů. Já sama vidím, že mi vlasy rostou mnohem rychleji (což až tak nepotřebuji :), ale jsou i hustší – a to je moc fajn.
Mimo to, kolagen je podstatný i pro zdraví kloubů, vazů a šlach – a já mám velké obtíže s kolenem už pár let. Nyní co beru Daily Collagen mě koleno tolik nebolí, hlavně tedy při námaze.

Proč je Daily Collagen skvělý?
Obsahuje 5000mg  rybího kolagenu v denní dávce, právě rybí kolagen je našemu tělu nejbližší a je i nejlépe vstřebatelný.
Tento kolagen je získávaný hydrolyzací rybího tuku z kůže ryb. Ten je jako vedlejší produkt ryb, které se loví pro zpracování do potravinářského průmyslu. Je to směs divokých mořských ryb, proto je kolagen tak dobrý a navíc našemu tělu nejbližší bez vedlejších účinků.

Daily Collagen navíc obsahuje také kyselinu hyaluronovou pro optimální hydrataci pokožky, mimo to pak i směs vitamínů ve vysokých dávkách – vitamín C
555mg, vitamín E 12mg, Vitamín B7 50mcg. Dále pro zdraví pleti, vlasů a nehtů obsahuje i minerály: zinek 10mg, měď 1mg, selen 60mcg.

Kvalitní kolagen funguje opravdu poměrně rychle – i po cca dvou měsících pravidelného užívání.
Mimochodem, je dobré kolagen brát také v létě, protože jeho optimální množství pokožku lépe chrání před vlivy UV záření.

Já jsem z účinků Daily Collagenu upřímně nadšená, efekt vnímám, vidím – a co je víc, že? :) Opravdu super kolagen na pleť, pro krásné vlasy, zdravé klouby…

Daily Collagen koupíte na e-shopu www.dailycollagen.cz POZOR – využijte také akce, která teď na e-shopu běží, při koupi dvou kusů kolagenu pro vás platí super cena!
Mimochodem, paní majitelka značky pak nabízí možnost také velkoobchodního odběru pro kosmetické salony, kadeřnictví, solária, fitka… v případě zájmu více info přes email: Psindelkova@seznam.cz nebo tel. 721504359.

ODKAZ: DAILY COLLAGEN / web, e-shop
ODKAZ: DAILY COLLAGEN / instagram