Doporučení – skvělá únikovka v Brně – Zakletý cirkus od MysteryRoom

Hrajete rádi únikové hry? Já s mými přáteli i moje děti je přímo milujeme – a v Brně jsme si zahráli už snad všechny únikovky, které tu máme. Ta, na kterou opravdu rádi vzpomínáme a která byla i z hlediska jedinečného tématu, originálních úkolů, designové realizace…nejvydařenější, je rozhodně Zakletý cirkus od MysteryRoom! Tato ne úplně jednoduchá únikovka vás doslova nadchne od prvního momentu – a nejen vás, dospělé hráče, ale i děti.
Je vhodná pro celou rodinu a díky nádherným kulisám, efektům a zajímavým úkolům, které jsme ještě nikde jinde neviděli…si ji užijí i děti. Vzhledem k vyšší obtížnosti hry, bych ale doporučovala, aby byla vaše skupinka tvořena minimálně 2 dospělými, kteří budou hlavními tahači hry.
Únikové hry jsou skvělým programem pro rodinu, partu přátel… Zabavíte se, zažijete nevšední chvíle. Budete na takový program rádi vzpomínat, také proto, že vám po hře udělají fotku na památku přímo v cirkuse a když budete chtít, tak i v maskách

POZOR – pro vás, mé sledující, mám 10% sleva ze základní ceny s kódem COOLBRNO. Platí na 75 i 90 minut hry pro 2-5 hráčů. Sleva bude odečtena při platbě na místě a je platná do 30.6.2023. Také slevu můžete využít na nákup dárkového poukazu, který má platnost 6 měsíců a je možné si jej vyzvednout na adrese hry, Anenská 10, Brno.

Víc o únikovkách a Zakletém cirkusu v článku…

Únikové hry jsme si dětmi oblíbili už snad před 5 lety a od té doby je pravidelně hrajeme. Máme už na únikovky i naši „hrací partu“ kamarádů – chodíme vždy ve stejném složení a moc si to užíváme.
Pro nás všechny jsou únikové hry skvělým programem – zvláště ve dny, kdy je venku škaredě a nedá si nic moc jiného dělat. Ale, na únikovky chodíme celoročně i v rámci výletu či dovolené a vždy se  moc těšíme!

V Brně jsme už hráli většinu únikových her – ty, které navštívíme a vyzkoušíme vybíráme podlerecenzí ostatních hráčů a podle toho, aby si je mohly zahrát i děti. Ale i naše děti odrůstají, a tak se pouštíme i do více strašidelných, napínavých a složitějších témat (her). :)

Chci vám ovšem v následujících řádcích doporučit opravdu skvělou únikovku, vhodnou primárně pro dospělé, ale i pro rodinu s dětmi.

Tuto únikovku jsme s naši partou také hráli a moc rádi na to vzpomínáme! Díky jedinečnému tématu, nádherným, ručně malovaným kulisám, originálním pestrým úkolům a zvukovému dotvoření atmosféry…to dokonce byla jedna z nejlepších únikových her, co jsme v Brně hráli!

Jedná se o „Zakletý cirkus“ od MysteryRoom! Znáte? Nebo jste dokonce také hráli?
Mimochodem, tato hra má i skvělé recenze od lidí, co ji vyzkoušeli a právě proto jsme ji také našli!

Jak už sám název napovídá, hra je z cirkusového prostředí a vaším úkolem bude vrátit zakletému cirkusu smích a radost.

Zlomíte kletbu a zachráníte cirkus? Čeká na vás pravé šapitó s magickým kolotočem, vševědoucí věštkyně, která je vždy krok před vámi…

Hra vás vtáhne do děje už od prvního momentu, my byli doslova nadšení! 
Ohromí vás právě i zmiňované, ručně malované kulisy, ale i další efekty – zejména ty zvukové, které dotváří úchvatnou, tajemnou atmosféru. Zkrátka, od začátku budete vtaženi do děje, do hry a budete se snažit vyřešit, jak cirkusu znovu vrátit život.

Mimochodem, zajímavostí je, že cirkusová tématika této hry je jediná svého druhu i v rámci České republiky!

Co se pak týká úrovně obtížnosti, je to 7/10. Ovšem, podle odhadu svých schopností :) si můžete zvolit 2 časové varianty hry.
Buď kratší – 75 minut – pro zkušenější hráče…
Nebo delší – 90 minut – pro všechny, kdo nemají tolik zkušeností, chtějí si hru vychutnat, dát více prostoru i dětem a nechtějí tak závodit s časem.

Hra Zakletý cirkus je vhodná pro 2 – 5 hráčů, více osob je možných po předchozí telefonické domluvě.

Jak jsem uvedla, hra je opravdu vhodná pro všechny, malé i velké, děti do 17 let tedy mají přístup jen v doprovodu dospělého.

Hra je i výborným programem například pro teambuilding, na oslavu, rozlučku se svobodou!
Oceníte pak i časovou flexibilitu, objednávky na hru přijímají i ve stejný den, kdy chcete hrát!
Obsluha je zde navíc velmi milá a když si náhodou během hry nebudete vědět rady, poradí vám nápovědou, aby všichni hru dohráli až do konce!

POZOR – pro vás, mé sledující, mám 10% slevu ze základní ceny s kódem COOLBRNO. Platí na 75 i 90 minut hry pro 2-5 hráčů. Sleva bude odečtena při platbě na místě, kód stačí napsat při rezervaci, nebo sdělit na místě a je platná do 30.6.2023. Také slevu můžete využít na nákup dárkového poukazu, pro sebe a své blízké, který má platnost 6 měsíců a je možné si jej vyzvednout na adrese hry. 

Hru Zakletý cirkus si můžete zahrát na adrese Anenská 10, a to v časech Po-Pá 15:00-21:00, SO-NE 10:00-22:00.

Rezervace jsou možné přes rezervační formulář, viz odkaz níže, nebo na tel.: 720369280

ODKAZ: MYSTERY ROOM / rezervace

ODKAZ: MYSTERY ROOM / web
ODKAZ: MYSTERY ROOM / facebook
ODKAZ: MYSTERY ROOM / instagram