Doporučení – kouzelné ubytování v Luhačovicích: Vila Terra!

Jedním z nejkrásnější měst v celé naší republice jsou bezesporu Luhačovice – v tom mi dáte jistě mnozí za pravdu. Toto kouzelné lázeňské městečko přímo vybízí k návštěvě, užít si tu můžete chvíle odpočinku, procházky na kolonádě, posedíte v některé ze zdejších příjemných kaváren, v restauracích… Čas jako by se tu zastavil, já tady vždy načerpán tolik příjemné energie! 
Pokud do Luhačovic jezdíte také rádi, mám pro vás jedno doporučení na téma „kde se zde ubytovat“!
V Luhačovicích jsem totiž v létě strávila moc fajn dny s kamarádkou, bydlely jsme tu v nádherné Vile Terra – a věřte, tady budete nadšení ve všech směrech! Tak překrásné pokoje, wellness – bazén s teplou vodou, sauny, vířivka… A ty snídaně! Věřte, ani se nám odtud nechtělo domů… :)
Mrkněte na mou reportáž i spoustu fotek, věřím, že pro vás bude hezkou pozvánkou do Luhačovic! ;)

Do Luhačovic jezdím moc ráda už spoustu let… Ať už s manželem, nebo právě s kamarádkami. Obvykle tu strávím víkend, tady totiž stačí i pár dnů na to, aby si člověk odpočinul a načerpal potřebnou energii…

Procházky po kolonádě, posezení ve zdejších kavárničkách, restauracích a samozřejmě, povinné zastávky u pramenů s Vincentkou…to si nikdy v Luhačovicích nenechám ujít. A i když už to zde dobře znám, pokaždé se sem tak těším! V tomto malebném lázeňském městečku totiž jako by se zastavil čas, přijdete zde na jiné myšlenky a jak píšu, maximálně si odpočinete…

Kde se v Luhačovicích ubytovat? Já si letos užila v Luhačovicích moc hezké dny se svou kamarádkou – bydlely jsme v překrásné, nově zrekonstruované Vile Terra, která se nachází procházkou asi 15 minut od zmiňované kolonády, v klidné části Luhačovic. A můžu rovnou napsat, byly jsme tady naprosto nadšené!

Vila Terra Luhačovice nabízí celkem 8 nádherných, designových a prostorově velkorysých apartmánů. Všechny apartmány jsou klimatizované, jejich součástí je i plně vybavený kuchyňský kout.

Zajímavostí je, že každý z apartmánů je ve zcela jiném stylu, inspirací pro design byly různé oblíbené světové destinace. Já s kamarádkou bydlela v barevném a opravdu nádherném apartmánu Orient, kde byl každý detail doslova pastvou pro oči. :)
Apartmán Orient disponuje i obrovskou terasou!

Nakoukly jsme také do apartmánu Venezia, který byl designem v neutrálních barvách a také překrásný!

Ubytovat se pak můžete také v apartmánech New York, Nippon, Safari, Karibik, Luhačovice a Standard. Každý z apartmánů je jiný, něčím zajímavý, výjimečný… Bydlet se vám tu bude určitě krásně! I díky tomu, že jsou apartmány skutečně velké – mnohé dokonce mají i 2 pokoje – tu můžete strávit i více dnů!

Přímo u vily se pak nachází i parkoviště pro hosty.

Součástí Vily Terra je pak i moc příjemné wellness – překvapil mě tu opravdu velký bazén s příjemně teplou vodou! Můžete si sem objednat i prosecco, ovoce…to pak ten odpočinek nemá chybu! ;)

Ve wellness si pak můžete užít i vířivku, nebo dvě sauny – parní a finskou. Dále tu oceníte třeba i masáže, nebo kosmetická ošetření…

Z čeho jsme tu byly pak také nadšené – tak ze snídaní!
Tak bohaté a pestré snídaně se na hotelích běžně nevidí, a to můžu napsat, že cestuji poměrně dost, mám už v tomto směru přehled… Tady byly snídaně vážně luxusní!

Dáte si tu opravdu vše, co si na skvělou snídani můžete jen přát – třeba i produkty od oblíbené značky Sonnentor!

Co nás zde potěšilo, tak velmi milé a příjemné jednání na recepci, na snídaních… Vládne tu až taková rodinná atmosféra, cítíte se vítaní…

Vila Terra pak nabízí i různé pobytové balíčky – třeba využijete pro podzimní pobyt.

Pokud hledáte opravdu překrásné místo k ubytování v Luhačovicích, zkuste to právě zde – budete určitě moc spokojení, stejně, jako já s kamarádkou!

Vilu Terra najdete v Luhačovicích na adrese Leoše Janáčka 375.

ODKAZ: VILA TERRA / web, rezervace
ODKAZ: VILA TERRA / facebook
ODKAZ: VILA TERRA / instagram