Doporočuji – maderoterapie a účinná přístrojová ošetření v salonu Veroniky Vojtíškové

Toužíte se dostat do formy a rozhodli jste se pro toto udělat maximum? Pak mám pro vás super tip – na salon, kde vám ve všech směrech v tomto pomohou. Ráda bych vám totiž představila Veroniku Vojtíškovou, zkušenou fitness trenérku a výživovou poradkyni, která má v prostorách brněnského AZ Fitness svůj salon. Zde pomáhá lidem efektním a hlavně, neinvazivním způsobem dosáhnout nejlepších a brzy viditelných výsledků – ve směru posílení svalstva, hubnutí, nebo omlazení pokožky. Jste zde v těch nejlepších rukou!
Čtěte dál, inspirujte se!

Pokud jste se už rozhodli, že „se sebou něco uděláte“ – zhubnete, zapracujete na svém vzhledu… je vždy ideální vynaložit úsilí více cestami. Určitě je fajn zamyslet se nad stravovacími návyky, zařadit do běžného života pohyb a cvičení… Ovšem, jsou pak i další způsoby, které vám pomohou docílit kýžených výsledků, a to velmi rychle!

Nemyslím tím teď žádné drastické diety, nebo invazivní metody – tohoto já jsem opravdu velký odpůrce. Věřte, že o krásu i štíhlou postavu můžete pečovat i neinvazivními cestami, které jsou rovněž velmi efektivní. A sama se takto starám i o sebe.

Pokud tedy nevíte, jak snadno a rychle zhubnout, být fit, štíhlí, s mladistvým vzhledem – čtěte dál!
Ráda bych vás totiž pozvala do jednoho salonu, kde vám ve směru hubnutí, zpevnění, omlazení…dokáží pomoci. A to od té nejpovolanější!

Salon má totiž Veronika Vojtíšková – přímo v prostorách AZ Fitness. Takže ano, návštěvu salonu klidně můžete spojit i s návštěvou tohoto fitness centra. Mimo to, Veronika je i bývalá profesionální sportovkyně, závodila v oblasti fitness a působí také jako fitness trenérka. Samozřejmě ji můžete také coby soukromou fitness trenérku oslovit. :)

Veronika je rovněž výživovou poradkyní, dokáže vám tedy poradit a nasměrovat vás i v ohledu správné a zdravé stravy – i to se může hodit.

Já vám chci ovšem hlavně představit salon a služby, které zde Veronika nabízí.
Tou první je maderoterapie -určitě mnozí moc dobře víte, o co jde.

Maderoterapie jsou nesmírně efektivní a účinné, sama na ně chodím a vím, co dokáží. Správě provedené maderoterapie jsou skvělé pro zlepšení pružnosti pokožky, eliminují celulitidu, odbourávají tukové zásoby…
Maderoterapie je závislá i na práci s lymfou, kdy tak nečistoty z těla přes lymfu odchází pryč.

Při maderoterapii se masírují speciálními dřevěnými nástroji jednotlivé partie těla, kdy je působeno i do hlubokého podkoží.
Maderoterapie jsou mimochodem skvělé i pro odvodnění.

Maderoterapie v Brně? Zkuste právě ty v salonu Veroniky Vojtíškové!

Mimo maderoterapie Veronika nabízí ve svém salonu také účinná přístrojová ošetření.
Tím prvním je aplikace přístroje EMS Zero Sculpt. 

Tento přístroj funguje jak pro budování svalové hmoty, tak i pro podporu hubnutí.

Revoluční metoda funguje na jedinečné technologii radiofrekvence a vysokovýkonnostních elektromagnetických impulsů , které vlivem bezpečných kontrakcí stimulují tukové a svalové buňky. Přístroj při ošetření požadované partie zahřívá a do svalů vysílá tisíce bezpečných kontrakcí.

Díky kombinaci tepla a aktivitě svalů dochází k intenzivní redukci podkožního i viscerálního tuku. Tukové buňky odumírají a lymfatický systém je vyplavuje z těla ven. Současně působením magnetických impulsů dochází k maximální stimulaci svalů, které není možné dosáhnout při běžném cvičení. Zatímco při zákroku ležíte, vaše tělo podává 100% výkon.

Veronika pak má k tomuto přístroji v salonu také speciální „podsedák“ – židličku, na které sedíte – ta využívá technologii vysokovýkonných elektromagnetických impulzů ke stimulaci hlubokých svalů pánevního dna. Tato technologie vygeneruje během ošetření v oblasti pánevního dna tisíce supramaximálních svalových kontrakcí (využití 100% kapacity svalů). 
Toto ošetření je skvělé jak pro posílení pánevního dna, je prevencí inkontinence a také, zlepšuje v důsledku i sexuální život. :)

Nutno napsat, že tato ošetření vychází u Veroniky skvěle také cenově. Při zakoupení balíčku je cena kolem 1500,-, což je několikanásobně méně, než nabízí totožné přístroje jiných značek.

U Veroniky jsem já osobně vyzkoušela pak další přístrojové ošetření – přístroji HIFU a LIPOSONIC.

Hifu je přístroj určená na omlazení pokožky – používá se na jemnou kůži na krku, dekoltu, na obličeji, ale třeba i na kolenou. Pokožku stimuluje, podporuje tvorbu kolagenu, zvyšuje elasticitu kůže.

Výsledky jsou skvělé a hlavně, viditelné hned! Sama jsem byla velmi mile překvapená, že už po jednom ošetření nebyly mé vrásky na krku a na dekoltu tak viditelné.

Přístroj LIPOSONIC funguje na bází neivazivní liposukce, kdy se rozbíjí tukové buňku v podkoží a jsou pak lymfatickým systémem odváděny pryč z těla.

Oba přístroje – Hifu i Liposonic fungují na bázi ultrazvukového působení. Ošetření je nebolestivé a hlavně, tak účinné, já žasla! :)

Takže – máte moje doporučení, kam jít řešit svou krásu a štíhlou linii, Veronika vám zaručeně pomůže!
Objednání k Veronice přes zprávy na Instagramu @veronikavojtiskova_fitness, nebo přes email a telefonicky: vojtiskovaveronika@seznam.cz, 737 984 349.

Salon Veroniky Vojtíškové najdete v prostorách AZ Fitness – v Brně na Pražákově ulici.

ODKAZ: VERONIKA VOJTÍŠKOVÁ / facebook
ODKAZ: VERONIKA VOJTÍŠKOVÁ / instagram
ODKAZ: VERONIKA VOJTÍŠKOVÁ madero / instagram