Dny Marianne v brněnské klinice krásy – v BB Health Clinic

Možná si vzpomínáte – před časem jsem vám zde představila jeden jedinečný brněnský salon krásy – Beauty Bar. Ovšem, tento salon zcela změnil svou celkovou koncepci a nyní, coby exkluzivní BB Health Clinic poskytuje coby klinika opravdu zajímavé služby v péči o tělo – o náš krásný, zdravý a štíhlý vzhled. Nabízí tu mnoho unikátních přístrojových ošetření, dále masáže, manikúru, pedikúru… A POZOR – toto vše budete moci v rámci Dnů Marianne, které budou od tohoto pátku do neděle, vyzkoušet a objednat se – za cenu levnější o 25%! Víc v následujícím článku.

Co se nabízených služeb týká, troufám si tvrdit, že brněnská klinika krásy, BB Health Clinic, nemá v našem městě obdoby. Výjimečností jsou rozhodně nabízená přístrojová ošetření – tyto přístroje jinde v Brně nemají a jsou exkuzivní i v rámci celé ČR.

Já jsem vám už původní koncept tohoto – tenkrát ještě salonu Beauty Baru – představila, ovšem, mnohé se tu změnilo a nyní poskytují exkluzivní služby v rámci péče o tělo a naše zdraví.

Změnilo se zde tedy nejen portfolio služeb, ale také prostory, které jsou nyní po kompletní rekonstrukci a ladí se pár posledních detailů. Já vám určitě brzy celou novou podobu této kliniky představím – nafotím vám to zde, ale opravdu až bude vše kompletně hotové.

V krátkosti jen – protože jednotlivé služby vám brzy představím podrobněji – pro své klienty tu nabízí manikúru, pedikúru, masáže (těch mají skutečně pestrý výběr), ale zejména zmiňovaná přístrojová ošetření.

Co je tu ovšem unikátní, je právě nabídka ošetření opravdu jedinečnými přístroji, které – jak jsem už zmínila v úvodu, dokáží až zázraky. Tyto přístroje se používají pro tvarování postavy, ať už ve směru nárustu, či zpevnění svalové hmoty, či odbourávání tukové tkáně.
Dále tu mají přístroj pro posílení pánevního dna – něco takového také jinde v Brně nenajdete. Navíc tu mají pak i přístroj pro ošetření pleti obličeje s cílem pokožku omladit, léčit akné i redukovat ochlupení.

Jednotlivé přístroje vám také určitě představím!

Nyní už ale ke Dnům Marianne – což je největší nákupní & slevová akce po celé ČR, ale to vy jistě víte. ;) Do této akce se zapojuje mnoho značek, obchodů i služeb a poskytují právě během Dnů Marianne pro své zákazníky výrazné slevy.

Letos jsou Dny Marianne od tohoto pátku do neděle (18. – 20. září) – stačí si koupit časopis Marianne, kde najdete knížku se slevovými kupóny. Ty pak uplatňujete v obchodech, nebo v rámci služeb.

Do Dnů Marianne se letos zapojila i BB Health Clinic! V rámci těchto dnů mohou klienti uplatnit slevu na všechny poskytované služby, a to 25% – což se na výsledné ceně již hodně projeví!

Sleva 25% platí na všechna přístrojová ošetření, na masáže, manikúru i pedikúru. Kupon na slevu 25% najdete ve slevové knížce, která je přílohou časopisu Marianne.

Během Dnů Marianne bude v BB Health Clinic otevřeno od 09:00 do 18:00 (pátek – neděle). Během těchto dnů můžete kupon na slevu 25% zde využít – koupíte si voucher na služby a už se pak objednáte na termín, který vám vyhovuje.

Využijte toho – máte tak jedinečnou možnost vyzkoušet jejich skvělá ošetření za super cenu!

BB Health Clinic najdete v nově zrekonstruovaných prostorách na Údolní 18.

ODKAZ: BB HEALTH CLINIC / web
ODKAZ: BB HEALTH CLINIC / facebook
ODKAZ: BB HEALTH CLINIC / instagram