Design: představuji brněnský obchod a showroom CASA MIA

Jak už možná víte, pokud pravidelně sledujete můj blog, moc mě zajímá bytový design, dekorace, doplňky… Ráda se obklopuji hezkými věcmi, ráda nám doma vytvářím útulno… :) A proto čas od času zajdu do nějakého designového obchodu, pro něco hezkého a pro inspiraci. Nedávno jsem v brněnském interiérovém centru Soho objevila úžasný obchod, kde mají TOLIK krásných věcí! Jmenuje se CASA MIA a rozhodně si zaslouží i kousek pozornosti tady, na mém blogu… :)

Zcela upřímně, co se výběru nábytku a bytových dekorací týká, doposud mi přišla nabídka v Brně…taková „nijaká“. Pro doplňky mám své asi dva oblíbené obchody, ale třeba co se týká nábytku, nebo větších dekorací – zrcadel, hodin, umělých květin, moc jsem nevěděla, kam zajít. Sama se totiž vyhýbám velkým a známým nábytkářským řeťezcům – jednak mi tu věci nepřijdou až tolik kvalitní a také, vadí mi, že tu masově nakupují naprosto všichni. Jako by snad ani neexistovaly jiné obchody… :)

Samozřejmě, je to také o cenách, ale věřte, krásné, designové a hlavně kvalitní věci můžete pořídit i za dobré ceny.

Já se o tom nedávno přesvědčila! Zajela jsem se totiž mrknout do brněnského interiérového centra SOHO (najdete u Olympie), kde jsem „objevila“ pro mě nový obchod CASA MIA (je v prvním patře). Mají tu tak krásné věci! Nábytek, doplňky, dekorace a také, umělé květiny – k nerozeznání od těch právých. :)

Co mě tu ovšem opravdu překvapilo, byly právě ceny. Je mi jasné, že o mluvit o „nízkých cenách“ je hodně subjektivní, nicméně – ceny tu jsou, dle mého názoru, zcela přijatelné. V naprosté většině případů je nábytek vyroben z masívu, což je samo o sobě zárukou kvality.

Sympatické mi také je, že nábytek tu není často „jen“ obyčejně vyráběný, někde v továrně, na pásové výrobě. Mnohé kousky jsou vyráběné dokonce ručně.

Nádherný je například nábytek z INDIE, který si CASA MIA nechává dovážet napřímo – nekupuje ho ve velkoobchodech. Tyto kousky jsou skutečně jedinečné a věřím, že se stanou tím nejkrásnějším prvkem každého interiéru.

Moc se mi líbí také kousky od značky ART- Style:

Dále tu najdete belgické sedačky ROM – ty si můžete dokonce nechat vyrobit na míru. Vyrábí se po 20cm, nebo dokonce po 10cm, nejsou modulové. Za zmínku stojí i konfigurační program, kde klient uvídí svou novou sedačku ve 3D vizualizaci a sám si ji celou sestaví, sedačku si může pak prohlédnout i v obchodě.

Určitě si tu prohlédněte také bytové doplňky PTMD z Holandska – CASA MIA je jejich výhradními dovozci. Jsou to krásné věci, které v jiných obchodech v Brně rozhodně nenajdete.

Zaujaly mě i zmiňované umělé květiny – mám jich doma celou řadu a řeknu vám, je to nesmírně praktická věc. :) Ty, co mají v tomto obchodě, jsou skutečně „jako živé“ – a navíc, cenově jsou také přijatelné.

Nejvíc vám o těch krásných věcech určitě vypoví fotky – prohlédněte si je i ve fotogalerii pod článkem… A ještě lépe, v obchodě CASA MIA na vlastní oči… :)

ODKAZ: CASA MIA / web

Obchod a showroom Casa Mia najdete v interiérovém centru SOHO, v Brně, u nákupního centra Olympia.