Černá nebo hnědá kabelka? Na jakou barvu na jaře vsadit?

Jestliže přemýšlíte, jakou kabelku letos zakomponovat do jarního outfitu, nezoufejte. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, které kousky budou letos na jaře trendy. Na následujících řádcích se zaměříme zejména na černou a na hnědou barvu. Také si povíme něco o materiálech, které letos pofrčí. Inspirace je tady!

Z jakého důvodu zakomponovat do jarního outfitu černou kabelku?

Také černé kabelky budou letos na jaře in. Černá je totiž barva univerzální, která z módy nevychází. Černé tašky mají tu výhodu, že je snadno zakomponujete i do jinak pestrobarevných outfitů nebo do outfitů s motivy a se vzory. Pro letošek budou v kurzu ty abstraktní a zvířecí. Nic pak nezkazíte ani klasickými proužky nebo květy. Černé dámské kabelky se perfektně hodí i do tzv. kapsulových šatníků. Na módní dámské černé kabelky se můžete podívat i do kamenných prodejen CCC. Zde vám s výběrem pomůže i vyškolený milý personál. Proč toho tedy nevyužít?! Oblíbená černá kabelka má tu výhodu, že se vám bude hodit na celou řadu příležitostí. Nosit je můžete do práce, na oslavy i do města. Ostudu si s černou dámskou taškou neuděláte ani při posezení s přáteli nebo na rande. Zkrátka se jedná o stylový módní doplněk, který by neměl chybět v jarním šatníku žádné moderní slečně či ženě. Letos na jaře vám pak bude slušet i dámská černá kabelka se stříbrným zdobením. Blyštivé detaily na černé kabelce snadno sladíte i vašimi třpytivými šperky.

Proč do jarního šatníku zařadit dámskou kabelku v hnědé barvě?

Letos na jaře budou velkým trhákem dámské kabelky v přírodních barvách. A mezi tu hnědé odstíny rozhodně patří. Hnědá barva může mít však mnoho podtónů. In budou ty oříškové, karamelové i kaštanové. Stačí si jen vybrat. Dámské kabelky v hnědém provedení jsou ženám k dispozici i na e-shopu CCC. Tady si vybere trendy model v hnědém odstínu i ta nejnáročnější z vás. Stylová hnědá kabelka vám bude slušet i v provedení se zlatými detaily. Zlatá barva si s tou hnědou totiž náramně rozumí. Lesklé prvky na dámské hnědé tašce pak ženy snadno sladí i se svými blyštivými šperky, jako jsou hodinky, prsteny nebo náramky. Hnědé dámské kabelky v světlém tónu vám budou slušet společně s pastelovým oblečením. Díky hnědé kabelce snadno vytvoříte i romantický outfit nebo model v tzv. boho stylu. Také tyto styly oblékání jsou letos na jaře velmi trendy a žádoucí.

Z jakého materiálu zvolit letos na jaře kabelku a co model?

Na jaře můžete vsadit na kabelky z různých syntetických i z přírodních materiálů. Zvláště in však budou kousky z přírodních materiálů. A tady se není čemu divit. Jsou totiž nejen vysoce módní, ale také odolné a v neposlední řadě jsou i tzv. udržitelné. Ženy mají letos na výběr dámské kabelky v hladké i v semišové verzi. Ty z broušené kůže jsou na jaro jako dělané. Ale pozor! Dámské semišové tašky v černé nebo v hnědé barvě vždy slaďte i s dalšími doplňky. A to nejen barvou, ale také svou strukturou. Tím se váš outfit sjednotí a bude působit harmonickým dojmem. Také dámské kožené kabelky v hladké i v semišové verzi jsou ženám k mání u prodejce CCC. Tady si nákupy zamilujete.

Sponzorovaný článek