Balíčky ošetření na míru pro každou klientku – v salonu Fontána Beauty!

O salonu Fontána Beauty, který najdete v prostorách brněnského hotelu Fontána (jistě všichni dobře znáte), vám zde píšu často – právě zde totiž nabízí velmi kvalitní, účinné přístrojové ošetření jak pro tělo, tak i pro pleť. Důležité zmínit, že se jedná ve všech případech o čistě neinvazivní ošetření – a právě tento druh péče o zevnějšek zastávám také já. Zcela narovinu napíšu – nejsem zastánkyni někdy zcela zbytečných zásahů do našeho zevnějšku… Nikdy jsem nebyla na výplních, botoxu, na zvětšení rtů…což je dnes snad až moderní… O přirozený vzhled pečuji kvalitní kosmetikou a skvělá jsou i zmiňovaná ošetření. Právě ty vám v salonu Fontána Beauty sestaví na míru – a co je také skvělé, v rámci jedné návštěvy tu můžete podstoupit i více ošetření najednou (například během působení přístroje na těle vám zde udělají i kvalitní kosmetické ošetření…).
Dámy, v tomto salonu se o vaši krásnu postarají a pomohou vám ji udržet – bez nutných invazivních kroků… 
Na co konkrétně do salonu Fontána Beauty zajít? Čtěte dál!

Upřímně…současná doba mi přijde v mnohém až zvrácená, kdy se zejména prostřednictvím sociálních sítí setkává s perfektními, dokonale vypadajícími ženami. Jsou vizuálně bezchybné, štíhlé, bez vrásek, s plnými rty i poprsím… Jak to působí na naše sebevědomí, to si asi dokážete představit všichni. Mnohem horší ale je, že tyto „ideály krásy“ a zkreslené představy dokonalého života vnímají i naše děti a dospívající… Těm to pak opravdu může způsobit i psychické problémy… Mladé holky pak už ve velmi útlém věku podstupují nesmyslné zákroky, i když to vůbec nepotřebují.

Proto, já sama chci jít i prostřednictvím svého blogu cestou, kdy se snažím dát lidem najevo, že o svůj vzhled můžeme pečovat neinvazivně, s kvalitní kosmetikou a podporující péčí. Že se objevují vrásky a postavu nemáme úplně dokonalou…? Přijměte to jako fakt a mějte se rády. A naopak, svou přirozenost berte jako přednost – v dnešním světě plném umělé krásy se totiž stává až raritou…

Tak, to jen na úvod – k mému postoji péče o zevnějšek.

Samozřejmě, důležité je se o sebe starat – zdravě jíst, dostatečně spát, nepít litry alkoholu… Vsaďte i na kosmetiku, kvalitní péči a právě i na přístrojová ošetření!
Velmi kvalitní a účinná přístrojová ošetření těla i pleti nabízí ve zmiňovaném brněnském salonu Fontana Beauty. Jak jsem napsala – přístrojů zde mají mnoho s cílem omladit pokožku, zpevnit ji, posílit svalstvo, eliminovat celulitidu, pozvednout kontury obličeje…

Salon Fontána Beauty je jedinečný nejen početným přístrojovým vybavením. Mimo to, skvělé je, že každé klientce dle jejích potřeb zde sestaví ošetření na míru – kdy se může působení více přístrojů v jeden čas kombinovat. Oceníte zde i velmi příjemnou a přátelskou atmosféru v čistě dámském kolektivu.

Jaká ošetření můžete v salonu Fontána Beauty podstoupit?

Co se právě přístrojů týká, je jich v tomto salonu několik, zmíním BTL Emsculpt pro zpevnění těla, podporu hubnutí, BTL Emsella pro posílení svalů pánevního dna, Beautylizer, kdy cílem je je zpevnění a vyhlazení pokožky, zlepšení mikrocirkulace, eliminace celulitidy. V salonu Fontána Beauty můžete využít i kolagenové solárium, které jemně opálí a zlepšuje stav pokožky. 

Naprosto perfektní je zde ošetření obličeje přístrojem BTL Emface – jedná se o novinku, kterou jsem vám zde představila nedávno. Přístroj BTL Emface působí na svaly obličeje pomocí kombinace radiofrekvencí s HIFES™ – vysoce intenzivní elektrickou stimulací obličeje. Tato technologie vede ke zlepšení hustoty a aktivaci obličejových svalů a stimulaci tvorby kolagenu a elastinu. V důsledku toho dochází k vyhlazení vrásek, zlepšení pevnosti pleti a remodelaci kontur obličeje.

Pro rychlý efekt vyhlazení pokožky pak doporučuji ošetření přístrojem Coolifting. Oblíbené jsou i ošetření přístrojem Genius, které má díky možnosti využití několika hlavic pro pleť celou řadu přínosů a také BDR Mezoterapie pro hloubkové ošetření pleti.

Jak jsem napsala, skvělé je, že mnohá ošetření (například na těle + na obličeji) lze provádět současně, v jednu dobu.
Ušetříte čas a efekt bude znatelný na více partiích!

Ošetření vám zde vždy doporučí a sestaví přesně na míru, dle vašich potřeb.

Mimo to – salon Fontána Beauty nabízí i dárkové poukazy v určité hodnotě s volným využitím v salonu. Blíží se Ježíšek, tak třeba tip, o jaký dárek si napsat! :)

Hotel Fontána najdete na adrese Kníničky 814.

ODKAZ: FONTÁNA BEAUTY / web
ODKAZ: HOTEL FONTÁNA BEAUTY / facebook
ODKAZ: HOTEL FONTÁNA BEAUTY / instagram