Ať vám to lépe frčí aneb zjednodušte si procházky s malými dětmi

Jakmile se dítě naučí chodit, je ho všude plno. Rádo při procházkách zkoumá okolí a zajímá se o vše, co se okolo něj šustne. I z obyčejné půlhodinové procházky se tak stává hodinová poznávací cesta a dítě se zastaví na každém rohu. Jak urychlit průběh procházek? Podívejte se na nabídku dětských motorek a tříkolek a vyberte si, který stroj je pro vašeho potomka nejlepší volbou.

Téměř s větrem o závod na dětské motorce

Dětské motorky svým vzhledem doopravdy připomínají skutečné stroje pro dospělé a jsou vymazleny do nejmenších detailů. K pohonu dětské elektrické motorky slouží výkonná baterie s dlouhou výdrží, tudíž si děti společnost jednostopé kamarádky budou moci v terénu užít skutečně na maximum. Doporučený věk pro koupi dětské motorky se uvádí u daného produktu. Každé dítě je ale jiné a vyvíjí se jiným tempem. Poslední slovo při výběru tak má vždy rodič, který ví nejlépe, zda je jeho potomek na elektrický pohon připravené.

Když je na elektrický pohon ještě příliš brzy, sáhněte po tříkolce

Máte-li doma ratolest, která je na elektrický pohon ještě příliš malá, nikam nespěchejte a začněte koupí tradiční šlapací tříkolky. Variantu s regulovatelnou tyčí ocení rodiče, kteří mají své potomky rádi pod kontrolou a chtějí mít přehled o tom, kde se pohybují. Šlapací tříkolky jsou skvělými pomocníky při procvičování motoriky a koordinace nohou a rukou.

Motorka či tříkolka? Obě varianty potěší

Ať už se rozhodnete pro elektrické či manuální vozítko, poskytnete dítěti stroj, se kterým si užije spoustu legrace a zlepší si s jeho pomocí svou motoriku. Společně tak budete moci vyrážet do terénu na procházky, které si užije celá rodina.

Dětských hraček, vozítek a dalších výrobků není nikdy dost a právě motorky a tříkolky ocení jak potomci, tak i jejich rodiče.

Zdroj obrázku: Vasiliy – stock.adobe.com