Představuji: Infinit Lesná – ideální wellness centrum (nejen) pro děti – v Brně!

Ráda bych Vám představila další ze skvělých brněnských wellness center, které patří do rodiny „Infinit“ – znáte Infinit v Brně na Lesné? Je to tady opravdu výborné – a to hlavně pro děti! Dnes Vám o tomto centru napíšu něco víc – věřím, že mnohé z Vás inspiruji k návštěvě a relaxaci právě zde… ;)

Já sama wellness centra miluji a často je navštěvuji. Přece jenom, žiji poměrně hektickým životním stylem, veškerý svůj čas dělím mezi rodinu a práci a tak to chce občas odpočinek, relaxaci. Sama (nebo s manželem, kamarádkami) chodím pravidelně do Infinitu Maximus, naopak, pro děti je to moc fajn v Infinitu na Lesné.

Svět wellness Infinit v hotelu Orion v Brně nabízí svým zákazníkům skvělé služby, kde si každý najde to své. Krásné je VODNÍ SPA, kde můžete využít 32 °C relaxační bazén a 34 °C perličkovou vířivku, která vás příjemně promasíruje a uvolní.

Zajdětě také do některé ze tří typů SAUN –  k dispozici jsou selská sauna, finská a medová s vonnými esencemi – které celkově umocňují příjemný prožitek ze saunování.

Jak jsem už uvedla v úvodu, Infinit na Lesné je svým vybavením a nabídkou služeb skvělý i pro rodiny a hlavně, pro děti. Právě děti zde mohou využívat i saunování, které má obecně vynikající vliv na posílení imunity, je tedy pro děti určitě více než vhodné.
Děti, které se pravidelně saunují, bývají méně nemocné a co je zajímavé, saunování obecně zlepšuje i adaptaci na horké počasí, které v létě panuje.

Skvělý (nejen) pro děti je i zmiňovaný bazén. Bazén je čištěný speciální UV lampou a pískovou filtrací s minimem chloru, tak aby voda vyhovovala těm nejvyšším standardům. Přece jenom, děti mají citlivější pokožku, a proto je pro ně takto upravená a čištěná voda mnohem vhodnější.

Celkově je prostředí Infinitu na Lesné pro děti skvělé a výborně uzpůsobené.
Co mě například moc zaujalo – je zde možnost využít i hlídání dětí od zkušených chůviček – ty se o děti perfektně postarají a rodiče si zatím mohou užít zaslouženého odpočinku v prostorách wellness centra a využít tak například služeb masérek, mohou se nechat hýčkat a zapomenout tak na každodenní starosti.

Do konce prázdnin si můžete každý den užívat s dětmi v bazénu a sauně, ale i po skončení prázdnin zde stále nabízí spoustu možností pro rodiny s dětmi, v týdnu je možné využít plavání s profesionálními instruktorkami z plavecké školy Rosnička a o víkendu zase vstupy do bazénu či saun, tak, jak tomu bylo o prázdninách.

Pokud nejste přímo z Brna, nebo pokud si třeba rádi odpočnete na víc dnů právě na tomto fajn místě, určitě můžete využít také služeb hotelu Orion, v jehož prostorách se Infinit Lesná nachází.
Skvělé jsou prostorné apartmány, vhodné pro celou rodinu, na pokojích jsou i dětské hračky, super je postýlka pro nejmenší zdarma (což na mnoha hotelích nebývá až tak samozřejmostí), děti určitě ocení i dětský koutek.

Zajímavé a výhodné jsou i nabízené rodinné pobyty.
V okolí je i spoustu možností, kam si zajet na výlet – doporučuji třeba Panskou Líchu, lanové centrum, Hrádek plný hrátek, Zoo, Mariánské údolí, nebo propast Macochu). Více k tipů na výlety pak ZDE.

Tak co říkáte, zní to skvěle, že? Tady se Vám a hlavně, Vašim dětem bude líbit – a to po celý rok!

Svět wellness INFINIT najdete v hotelu Orion, Majdalenky 10, Brno.
Pro děti tu můžete využít zvýhodněné vstupy, platí i akce 30 minut ke vstupu navíc – využít můžete do 30. 8. 2017.

Otevírací doba je po-pá 15:00-22:30, so-ne 10:00-16:00, platná do 30. 8. 2017, následně pro otevírací dobu sledujte webové stránky, viz odkaz níže.

ODKAZ: WELLNESS ORION / web
ODKAZ: INFINIT LESNÁ / facebook