Kouzelné poklady od NUXE!

Můj velký objev za posledního půl roku – v oblasti kosmetiky – se jmenuje NUXE. Značka, která mě s každým dalším produktem, který vyzkouším, utvrzuje v tom, že je absolutně skvělá! Znáte NUXE? Pokud ano, věřím, že mi dáte za pravdu a určitě jste spokojené taky. Pokud ne, tak čtěte dál a NUXE určitě otestujte!:)

Francouzská kosmetika NUXE vznikla už v 50. letech minulého století, její název je složením slov NATURE a LUXE – což poukazuje na to, že se firma specializuje na luxusní a přírodní kosmetiku.

logo-aktualni-830x391

Asi nejúspěšnějším a nejznámějším produktem celého kosmetického labelu je multifunkční suchý olej HUILE PRODIGIEUSE, který má velmi všestranné využití. Pro kosmetiku NUXE je typický výběr těch nejlepších, přírodních ingrediencí, produkty neobsahují parabeny, minerální oleje a složky živočišného původu (kromě včelích produktů). Celá filozofie značky také chrání životní prostředí, což je bezesporu také sympatické:)

Já se s kosmetikou NUXE seznámila vlastně díky našemu blogu, a to teprve „nedávno“ – asi před necelým půl rokem. A musím upřímně prohlásit, že mě zatím každý produkt od NUXE absolutně okouzlil – ať už svou skvělou vůní, nebo výbornými účinky, které dokonce předčily moje očekávání.

Coby první věc jsem od NUXE vyzkoušela NUXELLENCE JEUNESSE – rozjasňující fluid pro všechny typy pleti. Cílem tohoto zázračného krému (fluidu) je omladit a oživit pleť. Což samo o sobě zní skvěle! Už po první aplikaci jsem cítila, že moje pleť dostala přesně to, co ji chybělo, protože už ráno (poprvé jsem přípravek aplikovala na noc) byla pokožka obličeje viditelně projasněná, svěží a na první pohled odpočatá. Nuxe Nuxellence Jeunesse má pleť chránit před předsčasným stárnutím, má jí vrátit jas, energii a také, má se postarat o redukci prvních vrásek. Což je přesně to, co pokožka nás, kteří pociťují první známky stárnutí, potřebuje. Vzhledem k tomu, že se jedná o lehčí krém – fluid – můžete ho aplikovat buď samotný, nebo pod Váš běžný krém (pokud máte sušší typ pleti).

Víc si přečtěte v našem starším postu – ZDE.

Photo-03.11.14-20-40-10-1024x1024

Další miláček v mé NUXE rodince se jmenuje REVE DE MIEL a jedná se o úžasný, medový balzám na rty. Je to přesně takový typ balzámu, který mně vyhovuje. Nemám ráda příliš mastné loje a balzámy, po kterých se rty moc lesknou. Samozřejmě, že od balzámu určité promaštění očekávám, ale nesmí té mastnoty být moc a hlavně, nesmí být na pohled patrná. A přesně toto splňuje REVE DE MIEL. Je hutnější a na rtech zanechává matný efekt, což oceňuji nejvíc. Rty jsou přitom krásně vyživené a hebké a navíc, ta vůně! Dokonalá! Musíte vyzkoušet, protože pro mě je toto NEJ NEJ NEJ balzám na rty, který jsem kdy měla:)

10354874_311784852349150_7943474381012973694_n

Krém proti vráskám NIRVANESQUE! Krém je určený proti prvním mimickým vráskám, které mě už samozřejmě trápí. Není jich sice mnoho, ale vidět už, ty potvory, jsou. Takže nastal nejvyšší čas na to pořídit si nějaký vhodný krém, který je bude eliminovat. Po skvělých zkušenostech s produkty NUXE jsem tedy zvolila krém opět od této značky a myslím, že jsem rozhodně neudělala chybu. Krém NIRVANESQUE pleť vyživí a redukuje první vrásky. Snesu ho i na své velmi citlivé pleti se sklonem k alergiím, dokonce mi nevadí i lehká parfemace. Krém je bez parabenů, vyroben z přírodních surovin.

10363715_321338331393802_2989899512578497424_n

Mým asi nejoblíbenějším produktem od NUXE je krém na ruce REVE DE MIEL. Nikdy bych nevěřila, že si tolik oblíbím právě „krém na ruce“, ale opravdu, byla to láska od prvního momentu:) Absolutně nejúžasnější na tomto krému je jeho vůně – nemůžu se jí nabažit:) Voní jemně, čistě, po medu…zkrátka nádherně. Ocenila bych tuto vůni i v podobě parfému:) Krém je navíc opravdu skvělý pro Vaše ruce – krásně je hydratuje, vyživí, eliminuje vrásky a suchou kůži kolem nehtů. Já už bez něj nedám ani ránu!:)

10408481_332764240251211_7767385907167697772_n

Když jsem se už u několikátého produktu od NUXE přesvědčila, jak skvěle funguje, rozhodla jsem se si pořídit od této značky také pro mě nejzásadnější kosmetickou věc – krém na oči. Oční partie mě totiž už nějaký ten pátek trápí – trpím na kruhy pod očima, váčky, prostě stále vypadám lehce „nevyspale“:) Vyzkoušela jsem novinku, krém MERVEILLANCE. Jedná se o lehký, až gelový krém, který má oční partie vyživit a zamezit vzniku lehkých mimických vrásek. A myslím, že opět funguje, alespoň soudím dle svých ne už tolik unavených očí:)

10420185_332765246917777_118686880186507829_n

Olejíček HUILE PRODIGIEUSE je vůbec nejúspěšnějším produktem od značky NUXE. Jedná se o suchý multifunkční olej, který má velmi všestranné využití – je skvělý jak na tělo, tak na obličej, nebo vlasy. Skvělé zkušenosti s ním má Tereza – která se tomuto zlatému zázraku věnovala v našem starším postu – více ZDE. Suchý olej HUILE PRODIGIEUSE je k dostání bez a se třpytkami.

Photo 02.02.15 14 23 25

Produkty NUXE koupíte ve vybraných lékárnách – více zde: NUXE

My jsme úžasný výběr přípravků NUXE objevily po Brně v CHYTRÝCH LÉKÁRNÁCH, kde Vám i výborně poradí s volbou toho nejlepšího produktu právě pro Vás.

Více zde: CHYTRÁ LÉKÁRNA/WEB, CHYTRÁ LÉKÁRNA/FACEBOOK

NUXE na Facebooku: NUXE/FACEBOOK
NUXE – oficiální web: NUXE/WEB