Pozvánka s dávkou adrenalinu – Noční bojovka (nejen) v Brně!

Máte rádi nevšední a originální zábavu a hlavně, milujete horory? Pokud ano – rozhodně čtěte dál! Jestlipak jste už slyšeli o „Noční bojovce“ – netradiční a strašidelné stezce odvahy, kterou můžete absolvovat již na celé řadě míst v rámci České republiky – a také u nás, v Brně? 
Najdete odvahu a se setkáte se s ikonami hororových filmů tváří v tvář? Dokáže „přežít“ a dojdete zdárně do cíle? To je opravdu výzva, kterou stojí za to pokořit, co říkáte? :)
V Brně – Bystrci se bude další Noční bojovka konat v pátek 3. listopadu a vy se už nyní můžete hlásit k účasti, a to pod odkazem www.nocnibojovka.cz. Běžte se skupinkou přátel, vezměte děti (ty starší ;) a zažijte dobrodružství, které rozhodně nebývá na programu všedních dnů! 
Pozvánkou vám bude i můj následující článek…

Samotnou mě právě informace, že se bude Noční bojovka konat i v Brně nadchla! Přiznám se, jsem velkým fanouškem hororových filmů, už spoustu let. Miluji kultovní horory, ale ráda chodím do kina i na veškeré hororové novinky. Napětí a adrenalin mi rozhodně nevadí. :)

Pokud jste na tom podobně a hlavně, pokud vyhledáváte nejrůznější nevšední aktivity, které si rádi užijete třeba s partou svých kamarádů, pak rozhodně musíte vědět o Noční bojovce!

Noční bojovka je adrenalinová „stezka odvahy“ pro odvážné – pro dospělé a starší děti.
V rámci této nevšední hry se totiž setkáte – doslova tváří v tvář – s největšími ikonami a legendami kultovních hororových filmů!

Najděte odvahu a vydejte se po setmění do lesa – zde zažijte na vlastní kůži situace, které jste dosud znali pouze z filmů. Dokážete vymýtit ďábla z posedlé holčičky, obětovat se pro záchranu ostatních, tančit s šíleným klaunem, nebo uniknout těm nejhorším vrahům? Užijte si napětí, akci, boj o přežití, a především spoustu zábavy.

Jak Noční bojovka probíhá?

Samozřejmě vše je v mezích vaší absolutní bezpečnosti – a to, jak „moc se budete bát“ záleží už na vaší vlastní odvaze.

Nejdete sami – což je samo o sobě zásadní. :) Nejlepší je přece svůj strach s někým sdílet a bát se hezky společně, že? ;)
Proto – hra je určená pro skupinky od 2 do 7 osob. Takže – naprosto ideální zábava na páteční večer pro vaši partu kamarádů!

Vydáte se do lesa na trasu cca 1km dlouhou, vedou vás světélka a cesta vám zabere kolem 30 minut.
Na startu každý obdrží život a úkolem je tento život uchránit a donést do cíle. Skupinky vstupují na trasu v několikaminutových intervalech tak, aby se vzájemně nepotkávaly. Na akce je potřeba se předem registrovat, protože každá skupinka má svůj unikátní čas startu.

Na trase se pohybuje minimálně deset hororových postav – živých herců v kostýmech, kteří se budou snažit skupinku o životy připravit. Aby účastníci své životy uchránili, řídí se nápovědami, které si cestou přečtou. Některé postavy vyžadují splnění specifického úkolu, jiným je potřeba se jen jakkoli vyhnout. Úkoly jsou vždy tematické k hororovému filmu, který daná postava představuje. Jsou však zadány takovým způsobem, aby je mohli splnit i účastníci, kteří tyto filmy neznají.

Zní to skvěle, co říkáte? Na trase potkáte ikonického Ghostface z filmu Vřískot, postavu Jigsaw ze série Saw, děsivého klauna z filu IT a mnohé další.

Mimochodem, Noční bojovka je i skvělým programem a zpestřením pro firemní akce a eventy! Více info ZDE.

Připomínám, v Brně se bude konat další Noční bojovka 3. listopadu – vytvořte si registraci včas – pod tímto odkazem!

ODKAZ: NOČNÍ BOJOVKA / web, rezervační systém
ODKAZ: NOČNÍ BOJOVKA / facebook
ODKAZ: NOČNÍ BOJOVKA / instagram