Udržte si krásné opálení i po zbytek roku!

Prázdniny i léto jsou definitivně za námi, zbyly nám krásné vzpomínky a mimo to, určitě i snědé opálení, o které mnozí určitě nechcete jen tak přijít… Opálená pokožka působí zkrátka lépe, v tom mi dáte jistě mnozí za pravdu. Jak si opálení udržet co nejdéle – a snadno? Zajděte si do solária! Třeba i jednou za týden a takto pravidelně, což rozhodně stačí k tomu, aby vám opálení vydrželo – klidně i do příští letní sezóny.
Při výběru solária i solárního studia ovšem zvolte takové, kde vám vytvoří opalovací plán přesně na míru, tak, aby opalování probíhalo kontrolovaně a pod maximálním dohledem. 
Za sebe vám už dlouho doporučuji solární studio nové generace, InSun Brno – najdete ho na Nových Sadech 25. Ten přístup tady je zcela jiný, než jste možná v solárních studiích zvyklí – i proto tu získáte opravdu přirozené opálení, které vám vydrží co nejdéle.

Jak na udržení opálení – po letní sezóně? Čtěte dál!

S příchodem léta jste se určitě mnozí těšili, až se opálíte a vaše pokožka získá snědý, zlatavý nádech. Jak mi dáte jistě za pravdu, přirozeně opálená pleť působí zkrátka lépe…

Ať už jste své opálení získali na dovolené, doma na zahradě, nebo třeba i opalováním v soláriu, věřím, že si snědý odstín chcete všichni udržet co nejdéle… Ale, jak na to, když už nyní sluníčko tolik nesvítí?

Vsaďte na opalování v soláriu! Pokud jste s odstínem svého opálení spokojení a nechcete intenzitu barvy nijak zesilovat, není nutné ani do solária chodit často. Stačí v intervalech, které jsou na udržení opálení dostačující. Ideální četnost opalování je 1x za týden, někdy stačí i 1x za 10 dnů!

I já sama si tímto způsobem opálení udržuji v podstatě celoročně. Do solária chodím pravidelně 1x za týden, vždy na 15-17 minut.

Ovšem i v tomto případě vsaďte na profesionální solární studio, kde vám poradí a vytvoří opalovací plán přesně na míru, podle fototypu vaší pokožky i podle představy, kterou o svém výsledném opálení máte!

V Brně jsem vyzkoušela už více solárních studií a nyní už několik měsíců chodím pouze do solárního studia nové generace, do InSun Brno (na Nových Sadech 25). Mají zde mou naprostou důvěru, dokáží mi vždy dobře poradit, vždy mi určí dané solárium, ve kterém se opalovat – aby opálení vydrželo co nejdéle. Výsledkem je krásná a přirozená barva opálení.

Mimo to, oceňuji zde i obrovský výběr opalovací kosmetiky – pro péči při opalování i po něm.

InSun Brno disponují nejmodernějšími solárii, dokonce solárium Ergoline Prestige 1400 mají jako jediní na Moravě. Tato solárka jsou velmi kvalitní a co je hlavní, zaručují kontrolované a bezpečné opalování.
Mimochodem, výše uvedený typ solária během opalování poskytuje i terapii červeným světlem.

Solárií je ve studiu InSun Brno celá řada, každé je jiné, každé opaluje trochu jinak, využít tu můžete i solárium vertikální. U některých typů vznikne opálení poměrně rychle a s intenzivní barvou, jiné typy zaručují, že k opálení dochází pomaleji, z hlubších vrstev pokožky, kdy tato solária podporují tvorbu vlastního pigmentu. Toto opálení zase déle vydrží.

Skvělé je, že vám tu vždy poradí, doporučí – ideální plán, jak opálení nejen získat, ale zároveň si ho i udržet. Cílem je, abyste do solária nemuseli chodit 2-3x týdně, ale třeba jen 1x za 10 dnů. I díky takové četnosti návštěv si své krásné letní opálení opravdu udržíte – klidně i do příštího léta.

A pokud sebou máte děti, nebo třeba i pejska – moc rádi vám je zde na recepci na těch pár minut pohlídají. A to se také nevidí všude. :) Zkuste právě InSun Brno, jsou v našem městě v tomto směru opravdu nejlepší!

Solární studio InSun Brno najdete na Nových Sadech 25 v přízemí budovy Titanium (vstup přímo z ulice).

ODKAZ: SOLÁRNÍ STUDIO INSUN BRNO / web
ODKAZ: SOLÁRNÍ STUDIO INSUN BRNO / facebook
ODKAZ: SOLÁRNÍ STUDIO INSUN BRNO / instagram