Inspirace – na osvědčené a oblíbené produkty od několika kosmetických značek!

Jak se vyznat mezi obrovskou nabídkou mnoha kosmetický produktů a vybrat takové, které jsou účinné, kvalitní, navíc třeba i za sympatické ceny? Ideálně dát na doporučení i kladné recenze. 
Ve svém následujícím článku vám chci představit své oblíbené přípravky od pár brandů, které dlouhodobě používám a jsem s nimi moc spokojená. Věřte, i v případě kosmetiky neplatí, že jen to drahé a luxusní rovná se i kvalitní! Mrkněte na můj článek a inspirujte se!

Za několik let své práce v rámci psaní tohoto blogu jsem měla možnost testovat již opravdu obrovskou škálu mnoha kosmetických přípravků od celé řady značek. Napsala jsem spoustu recenzí, seznámila se s mnohými super věcmi, které dodnes ráda používám a naopak, získala jsem negativní názor i na některé produkty, které mě velmi zklamaly – většina z nich byla od multilevel značek a já vám právě tuto kosmetiku nikdy ani nemohla doporučit…

Zpátky ale k tomu, co funguje, je kvalitní a já za to mohu dát doslova „ruku do ohně“. :)
Ráda vám představím pár svých osvědčených přípravků, u kterých jsem si jistá, že nadchnou i vás!

Nicméně, než začnu – chci napsat, že snad u žádné kosmetické značky, se kterou jsem se seznámila neplatí. že by veškeré její portfolio produktů bylo TOP! Některé značky mají super make-up, jiné nabízí úžasné přípravky na obočí, jiný brand má výbornou tělovou kosmetiku, ale třeba ta pečující u něj nestojí za moc… Většinou se tedy jedná opravdu o jednotky přípravků, které se dané značce povedly. :)

Český Dermacol – jistě nemusím nijak zvláště představovat. Na trhu je tato značka už spoustu let, zaměřuje se primární na dekorativní kosmetiku, ovšem i na přípravky pro kompletní péči o pokožku těla i obličeje.

Já si od Dermacolu oblíbila pár produktů právě na líčení – jsou skvělé, kvalitní a hlavně, nestojí moc…
Absolutní TOP jsou jejich linky Black Sensation Precise Black – ve fixe. Právě oční linky ve fixe jsem hledala na trhu dlouho – takové, co drží, nerozpíjí se a nestojí velké peníze.

Tyto linky výše uvedené splňují na 100%. Doporučuji je všem, a to i v rámci mých kurzů líčení.

Dermacol pak nabízí i fajn stíny, mají poměrně silnou pigmentaci a hezky drží.

A velmi příjemné jsou i jejich rtěnky – zejména ty krémové. Vyzkoušejte!

Další značka, o které můžu napsat, že přípravky za něco stojí – Ziaja! Polská značka – což u mnohých lidí budí trochu rozpaky, ale věřte, už dávno neplatí, že to, co je polské, je nekvalitní… Značka Ziaja je toho mimochodem důkazem!

Miluji jejich sprchové gely, tělová másla, nebo krémová mýdla! Božsky voní a hlavně, pokožka je po nich tak vláčná a hebká!

A skvělá je i jejich řada pro muže. Tyto produkty kupuji pro svého dospívajícího syna, nejsou přehnaně parfémované a pro mladého kluka naprosto perfektní!

Mimochodem, v případě této značky vás potěší i mimořádně sympatické ceny.

A můj poslední tip – Weleda. Určitě znáte – já se s touto značkou seznámila hlavně v době, kdy byli mí synové miminka, používala jsem právě dětskou řadu Weleda.

Weleda nabízí certifikovanou přírodní kosmetiku, zejména pro tělovou péči.
Božské jsou přísady do koupele, pěny, sprchové gely…

A můžu doporučit i jejich antiperspiranty – jsou bez obsahuj aluminiových solí, tedy velmi šetrné k pokožce.

Vsaďte na některý z mých tipů, určitě budete moc spokojení!

Všechny výše uvedené produkty koupíte na Notino.