Vše pro letní radovánky, sporty i outdoor vyžití – v obchodech Intersport!

Chystáte se na letní výlet, na dovolenou – k moři, pod stan, do přírody a potřebujete nakoupit ještě pár nezbytností s sebou? Inspirujte se v mém článku – v obchodě Intersport jsem vám nafotila spoustu nutností, které se vám na dovolenou rozhodně budou hodit! Právě v Intersportu seženete krásné plavky pro celou rodinu, boty do vody, brýle a vybavení na šnorchlování, ale koupíte tu i potřebné věci pod stan – spací pytle, karimatky, nádobí… Mimo to, super je zde výběr i outdoorového oblečení, trekové obuvi, batohů i cestovních tašek. 
Víc v mé reportáži se spoustou fotek!

Ať už plánujete dovolenou u moře, pod stanem, nebo aktivní – na kole, s výlety do přírody… a sháníte vše nutné s sebou, určitě se zajděte podívat právě do obchodu Intersport (v Brně je najdete v Galerii Vaňkovka, nebo v Olympii).
Právě zde totiž určitě nakoupíte vše, co budete potřebovat!

Velmi pestrý je zde sortiment veškerého vybavení, které se může hodit. Aktuálně tu pořídíte vše pro vodní radovánky – mají skvělý výběr brýlí do vody, setů na šnorchlování, nechybí tu i různé hračky do vody, nebo i nafukovací lehátka, kruhy a rukávky pro děti! Super je i velká škála záchranných vest a dalších produktů tohoto typu pro děti – určitě v létě obzvláště myslete na bezpečnost! Pokud děti necháváte jen chvíli bez dozoru v blízkosti vody, rozhodně by na sobě měly mít právě záchrannou vestu…

Pro letní dovolenou u moře se budou hodit i praktické boty do vody, mají je jak pro děti, tak i pro dospělé!

V obchodech Intersport pak pořídíte i krásné plavky, a to jak pro pány, pro děti, tak i pro nás, ženy. Byla jsem velmi mile překvapená, jak zajímavé plavky tu mají!

Plavky jsou zde k dostání v mnoha typech a střizích, pro každý typ postavy. Pár zajímavých modelů jsem vám nafotila i na sobě. ;)

Ve stálé nabídce jsou tu pak i plavecké plavky do bazénu.

Mimo plavky tu v sezónním sortimentu najdete i letní plážové šaty, nebo praktická plavková trička, která zamezují spálení.

Ta mají jak pro děti, tak i pro dospělé – tato trička se obvykle špatně shání, tak ať víte, že právě v Intersportu je pořídíte.

V obchodech Intersport pak koupíte i pestrou škálu vybavení pro outdoorové aktivity – třeba pod stan, do kempu a do přírody.

Vyberete zde spací pytle, karimatky, potřeby pod stan…

Hodit se může i nádobí pod stan, malé vařiče, lahve na pití…

Mimo to, super výběr je zde i batohů, cestovních tašek, potěšila mě i pestrá nabídka pláštěnek, na výlety se také rozhodně hodí!

Zkrátka, v Intersportu se na dovolenou i na výlety zaručeně vybavíte – a o i v ohledu oblečení, nebo obuvi. A mimo to, rádi vám zde vždy poradí a pomohou s výběrem!

Obchody Intersport najdete v Brně v Galerii Vaňkovka a také v OC Olympia Brno.

ODKAZ: INTERSPORT / web
ODKAZ: INTERSPORT / facebook
ODKAZ: INTERSPORT / instagram