Svět bludišť Drnholec zahajuje novou sezónu – od 1. července!

Konečně tady je to pravé léto a hlavně, prázdniny! Určitě vy všichni, co máte děti, už vymýšlíte nejrůznější výlety a aktivity, právě pro prázdninové období. Proto – rozhodně čtěte dál! Mám pro vás pozvánku do nádherného Světa bludišť Drnholec, které již 1. července zahajuje novou sezónu! Pro děti (a pro dospělé samozřejmě také) je tu mnoho možností vyžití a také zábavy! Můžete se těšit i na mnoho nových, tématických atrakcí, na novou herní zónu a také na celou řadu bludišť a labyrintů. Zajeďte si sem – z Brna je to jen kousek a nudit se tady rozhodně nebudete!
O Světě bludišť Drnholec jsem vám na svém blogu už několikrát psala, a to zejména v souvislosti se sezónními akcemi, které se tu konaly – loni na podzim tu byla dýňová bludiště, letos na jaře pak velikonoční tématické atrakce.
Hlavní sezóna zde ovšem začíná v létě, kdy je zde v provozu celá řada zejména přírodních bludišť. Celý areál je perfektně upravený, je tu spoustu aktivit, atrakcí a samozřejmě hlavně bludišť a labyrintů.
Svět bludišť Drnholec je tedy přímo ideálním výletním cílem – a to právě o letních prázdninách.
Určitě totiž všichni hledáte inspiraci, kam s dětmi v tomto období na výlet, za zábavou a aktivitami, které si mohou užít v krásném prostředí a hlavně, venku!
Svět bludišť Drnholec zahajuje svou letošní sezónu již od 1. července, tedy hned na první den letních prázdnin – více na události na Facebooku.
Zajet sem tedy můžete i v rámci odměny pro děti – za vysvědčení!
Celý areál dětem i dospělým nabídne spoustu atrakcí a také novinek! Těšit se můžete i na novou hrací zónu s tématickými atrakcemi. Nebude zde chybět také doplňkový program a samozřejmě i možnost zakoupení občerstvení.
Čeká vás zde i celá řada bludišť a labyrintů!
Bavit se můžete v habrovém bludišti, kde je vysazeno celkem 2500 habrů, odhalíte tajemství cihlového labyrintu, nebo se zastavíte v kouzelném levandulovém labyrintu. A to z daleka není vše!
Procházet se můžete také v plotovém, nebo kukuřičném bludišti.
Úchvatný pohled na celý areál Světa bludišť vám pak nabídne vyhlídka nabízející panoramatický výhled.
Věřím, že si v celém areálu Světa bludišť užijete krásné chvíle!
Areál nabízí vyžití pro celou rodinu a hlavně, venku! Co je víc, než si užít krásné letní dny s celou rodinou, na fajn místě, se zábavou! Naplánujte si výlet – třeba hned 1. července, kdy se areál v nové sezóně otvírá!
Vstupné do Světa bludišť dle platného ceníku na webu www.svet-bludist.cz
Svět bludišť Drnholec naleznete v Drnholci vedle rozhledny.