Dámy – pozvánka pro vás! Připravili jsme pro vás „DEN PRO TEBE“

Milé ženy! Mějte se rády, naučte se o sebe pečovat a najděte cestu ke svému sebevědomí!
Rády byste začaly cvičit, ovšem nevíte jak, jak často a jakou formou? Toužíte se naučit správně líčit, v několika jednoduchých krocích a s minimem potřebných produktů? Potřebujete poradit, jak pečovat o své vlasy? Hodila by se vám změna stravování?
Pak přesně pro vás je určený náš “DEN PRO TEBE” – den s osobním přístupem a poradenstvím.
Vytvořili jsme pro vás koncept příjemného dne s bohatým programem, kdy se zaměříme na to, co vás zajímá! Naučíme vás, jak o sebe pečovat ve všech směrech a budeme se vám věnovat, a to individuálně – abyste si všechny odnesly cenné rady a doporučení přesně a jen pro vás!
A na co se můžete těšit? Čtěte dál!
Cvičení na přístroji Power Plate s trenérkou Zuzkou Vašíčkovou
– Zuzka vám vysvětlí benefity cvičení na Power Plate, ukáže vám, jak správně cvičit, vyzkoušíte si trénink. Dozvíte se, jak cvičení na Power Plate vašemu tělu a postavě prospěje – věřte, na skvělé výsledky u tohoto typu cvičení nemusíte čekat dlouho!
Osobní kurz líčení s make-up artistkou Míšou Salačovou
– Rády byste se naučily, jak se správně líčit? Nevíte, jaké produkty z řady dekorativní kosmetiky, zejména vhodný make-up, jsou pro vás ty pravé? Míša vás každou nalíčí, ukáže vám krok za krokem, jak postupovat a doporučí vám ideální produkty. Dozvíte se i cenné rady a triky, které se vám při líčení budou nesmírně hodit.
Trichologické vyšetření a konzultace se zástupci Vlasové kliniky
Trápí vás nadměrné vypadávání vlasů, nebo obecně jejich zhoršená kvalita? Problémy tkví ve vlasové pokožce a ve vlasových folikulech. Zástupci vlasové kliniky provedou každé z vás speciální trichologické vyšetření vlasové pokožky, kdy přesně uvidíte, v jaké je stavu. Doporučí vám vhodnou péči a v případě obtíží i speciální procedury, které poskytují. Zároveň se budete moci seznámit s unikátními pečujícími produkty, které si na akci budete moci také zakoupit.
Osobní terapie s koučkou & terapeutkou Martinou Cavallo
Být sama se sebou spokojená, mít se ráda. Toto vnímání je naprosto klíčové pro osobní spokojenost, která se pak odráží i na tom, jak se chováme ke svému okolí.
Zkušená terapeutka Martina Cavallo provede každou z vás osobní vědomou terapií na téma sebevědomí, sebeláska a vlastní hodnoty.
Konzultace s nutriční poradkyní Mgr. Dominikou Ondráčkovou
Správně sestavený jídelníček je naprosto zásadní – a to jak pro hubnutí, udržení své vysněné váhy, ale i celkové zdraví obecně. Neorientujete se v tom, co přesně jíst, jak často, na co si dát v ohledu stravování pozor? Nutriční terapeutka Mgr. Dominika Ondráčková každé z vás nabídne měření na přístroji TANITA a pomůže vám sestavit jídelní plán.
Bude pro vás připravené i vynikající pohoštění v režimu low carb stravy! O low carb stravě a jejích benefitech si také popovídáme.
Každá z vás získá balení kosmetiky Kanabigerol v hodnotě 1500,- a další dárečky od partnerů akce.
Moc se na vás těšíme, věříme, že si tento den všechny na plno užijete a co je hlavní, odnesete si i spoustu cenných rad a zkušeností.
Míša & Zuzka
Rezervace přes email info@coolbrnoblog.cz
Cena 4500,- s dph