Toužíte zhubnout a nevíte jak na to? Zkuste poradnu pro redukci hmotnosti v Brně na Lesné

Mám pro vás článek na jedno téma, které některé z vás možná bude zajímat – i v souvislosti s aktuální dobou po Vánocích. Týká se totiž redukce hmotnosti. Věřím, že se snad každý z nás během života dostal do situace, kdy svou váhu řešil. Sama mám s tímto také své zkušenosti, kdy jsem se snažila dostat zpět na svou váhu po těhotenství… Kila dolů nešla a upřímně, byl to boj. Proto, mám pro vás zajímavý tip a doporučení. Nedávno jsem se seznámila s paní Mášovou, která má v Brně na Lesné svou poradnu pro redukci hmotnosti. Ke každému klientovi přistupuje individuálně, sestavuje redukční plán a jídelníček na míru. Pracuje s komplexním výživovým programem The 1:1 Diet i s běžnými jídelníčky. Po celou dobu redukce paní Mášová na klienty dohlíží, vše s nimi konzultuje, motivuje a provází klienta jednotlivými kroky redukce hmotnosti tak, aby nenastal jojo efekt. Výsledky jsou opravdu skvělé, což potvrzuje mnoho spokojených klientů! Zajímá vás víc? Čtěte dál!

Být ve svém těle spokojený…to je jeden z faktorů, který se podílí i na našem osobním štěstí. Pokud se cítíme dobře, sebevědomě, máme své tělo rádi, odráží se to i na naší celkové psychické pohodě.
V opačném případě, kdy své tělo vnímáme negativně, bývá naše rozpoložení a psychika často doslova na bodu mrazu…

Myslím, že snad každý z nás řešil za svůj život otázku redukce hmotnosti. Sama jsem v této situaci byla po porodu, respektive v době, kdy jsem ukončila kojení. V těhotenství jsem totiž velmi přibrala (38kg) a dostat se zpět na svou váhu byl doslova šílený boj.

Zkoušela jsem tenkrát snad úplně vše, cvičení, omezit stravu, ale váha dolů nešla. Tenkrát mi velmi pomohla speciální dieta, která fungovala na bázi ketózy. Zhubla jsem a co je hlavní, váhu jsem si udržela.

Proto, pokud také aktuálně řešíte téma redukce hmotnosti – čtěte dál! Nedávno jsem se totiž seznámila a paní Mášovou, která má v Brně na Lesné svou poradnu pro redukci hmotnosti.

Ve své poradně ke všem klientům přistupuje zcela individuálně a provází každého z nich během celého komplexního výživového programu.

Tím hlavním, s čím paní Mášová ve své poradně pracuje, je výživový program The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan (dříve znám jako Cambridge dieta), který patří do kategorie nízkoenergetických diet za použití speciálních produktů v energetickém rozsahu kolem 800-1500 kcal.

Tento komplexní výživový program byl vytvořen lékaři a odborníky na obezitu a následně byla její účinnost ověřena i několika studiemi (na tyto studie se můžete podívat ZDE).

Produkty The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan jsou registrovány jako obohacené (fortifikované) potraviny splňující přísné legislativní podmínky EU i ČR.

Jsou nutričně vyvážené, obsahují vysoce hodnotné bílkoviny a vyvážený poměr tuků a sacharidů. V jedné porci se nachází 33 % doporučené denní dávky vitaminů, minerálů a stopových prvků. Navíc výběr je pestrý a skvěle chutnají!

Jak přesně celý tento výživový program probíhá?

Úvodem je konzultace zdarma v poradně pro redukci hmotnosti paní Mášové. Na základě změřených výsledků na přístroji InBody 270 se každému klientovi sestaví individuální výživový plán – redukční program.

Tento redukční program se skládá ze 3 fází – přípravné, redukční a stabilizační – a je rozdělen do šesti Kroků. Dle aktuálního stavu a potřeb je pak klient zařazen do jednoho z těchto Kroků

Každý z kroků výživového programu zahrnuje jídelníček, který je sestaven z běžného jídla a produktů The 1:1 Diet s jasně daným energetickým příjmem. Dále je stanoven pitný režim a doporučené pohybové aktivity.

Skvělé je, že během celého programu paní Mášová s klienty vše konzultuje v rámci pravidelných konzultací v rozmezí jednoho až dvou týdnů. Na těchto pravidelných kontrolách probíhá vážení a měření na přístroji InBody270 a vyhodnocují se výsledky.

Zajímavostí také je, že program The 1:1 Diet je účinný v boji proti cukrovce 2. typu (více se dozvíte ZDE).

Tento redukční program skutečně funguje, sama jsem jej zkoušela před lety a kila šla dolů. O jeho účinnosti svědčí i řady spokojených klientů – mrkněte na obrázky proměn ZDE.

Pokud opravdu chcete zhubnout, se zaručeným výsledkem – svěřte se určitě paní Mášové v její poradně. Uvidíte, že efekt se dostaví rychle!

Poradnu pro redukci hmotnosti najdete na Okružní 433/1 v Brně na Lesné, nebo se můžete objednat telefonicky na čísle 603 280 818.

ODKAZ: Centrum pro redukci hmotnosti Brno – Lesná / facebook
ODKAZ: Centrum pro redukci hmotnosti Brno – Lesná / instagram

ODKAZ: webová vizitka na oficiálních stránkách centrály