Nové brýle TOM FORD v optice APIA & možnost online objednání na vyšetření zraku

Sháníte zajímavé a kvalitní brýle, ať už sluneční, nebo dioptrické? Do oblíbené oční optiky APIA dorazily úžasné novinky brýlí od značky Tom Ford! Jsou to opravdu výjimečné kousky v nadčasovém designu, některé modely jsou i lehce extravagantní, třeba s nezvyklými tvary obrub. Mnoho modelů brýlí Tom Ford jsem vám na pobočce optiky Apia v Olympii nafotila – mrkněte pro inspiraci v článku!
Mimo to, chci vám rovněž připomenout možnost objednání se na vyšetření zraku, to bychom měli všichni preventivně podstupovat alespoň jednou do roka… Na vyšetření zraku do všech poboček optiky Apia se můžete objednat také online, a to přes web www.ocnioptika.com.

Musím sama uznat, že v ohledu značek nabízejících brýle je právě Tom Ford mou nejoblíbenější, brýle od tohoto brandu mám v několika podobách také doma.
Je mi velmi blízký design těchto brýlí, návrháři značky Tom Ford jdou ve všech kolekcích – módních i kolekcích doplňků – cestou zejména nadčasovosti, vysoké elegance, zakládají si na kvalitě materiálů i preciznosti zpracování.

A přesně takové jsou i brýle Tom Ford. Často bez zdobení a aplikací, kdy tím nejvýraznějším prvkem jsou obruby samotné. Je až neuvěřitelné, jak mnoho jedinečných tvarů obrub značka Tom Ford nabízí – přece jen, jedná se o brýle, které navíc musí perfektně sedět na obličeji. I tak jsou obruby brýlí Tom Ford výjimečné a v nabídce i mnoha nezvyklých tvarů.

Potrpíte si na lehkou výstřednost, výrazné doplňky, ovšem stále v duchu elegance? Pak i pro vás jsou brýle značky Tom Ford rozhodně těmi pravými!

Brýle Tom Ford jsou totiž samy o sobě nepřehlédnutelné, stanou se rozhodně tím kouskem na vašem vzhledu, který zaujme pozornost na první moment.

Široký sortiment brýlí Tom Ford najdete i na všech pobočkách oční optiky APIA (v Olympii, na Běhounské a na Masarykově). Aktuálně je zde k dostání také nová kolekce od této značky a výběr je až neuvěřitelně pestrý!

Mnoho kousků brýlí Tom Ford jsem vám v optice APIA také nafotila – inspiraci najdete na fotkách v tomto článku. ;)

Jak jsem nastínila v úvodu, chci vám rovněž připomenout možnost online objednání na vyšetření zraku, to provádí na všech výše uvedených pobočkách optiky APIA. Objednání je možné i přes web www.ocnioptika.com.
Zrak vám na špičkové úrovni vyšetří právě i v optice APIA – není nutné se objednávat k očnímu lékaři, kde jsou navíc i delší objednací lhůty.

Preventivní vyšetření zraku bychom měli absolvovat všichni alespoň jednou do roka. Při vyšetření zkušený optometrista odhalí případné oční vady, ale i známky onemocnění očí. 

Na všech pobočkách optiky APIA provádí měření zraku, dozvíte se tak, zda potřebujete brýle a jak silné. Vyberete si tu pak rovnou i obroučky a brýle vám připraví.
Na každé provozovně je optická laboratoř/dílna, kde provádí opravy brýlí a zhotovení brýlí i na počkání.

Samotné vyšetření zraku v optice APIA má více částí a probíhá vždy na několika přístrojích, vždy v závislosti na potřebách a doporučení pro daného klienta.
Vyšetření trvá pár minut a je zcela bezbolestné.

Určitě vyšetření zraku absolvujte, sama jsem ve směru této prevence také velmi důsledná. Přece jenom, zrak je náš nejdůležitější smysl, chraňme si jej!

Optiky APIA najdete v Brně v Olympii, na Běhounské 7 a na Masarykově 18.

ODKAZ: OČNÍ OPTIKA / web, on-line objednávkový systém na vyšetření

ODKAZ: OČNÍ OPTIKA APIA / facebook

ODKAZ: OČNÍ OPTIKA / instagram