Inspirace na stylové ubytování v srdci milované Pálavy – v Apartmánu Klentnice

Pálava – oblast, která je milovaným a vyhledávaným výletním cílem celé řady z nás… Právě na Pálavě je tolik kouzelných míst, vesniček uprostřed vinic, které jsou přímo jako dělané pro dokonale strávené chvíle. Ruku na srdce – kdo z vás sem také tak rád jezdi? Na jednodenní výlet, víkend, nebo i pár hezkých dnů? Věřím, že vás je mnoho – i proto vás jistě osloví můj tip a doporučení na opravdu stylové ubytování v Klentnici, malebné vesničce, kterou vám jistě nemusím představovat! Právě zde najdete kouzelné Apartmány Klentnice, kde si můžete užít opravdu ničím nerušený relax, ovšem i příležitostí pro výlety je tu mnoho! Já tu zažila moc hezké dny během léta – a ráda vám právě toto ubytování doporučím, věřím, že vás nadchne! Víc v následujícím článku se spoustou fotek…
Na Pálavu jezdím opravdu ráda, mám už i takovou tradici, že tu vždy během léta strávím pár dnů se svou sestrou, která žije v Praze a na výlety do těchto krásných koutů naší země se vždy moc těší. A já koneckonců také! Každý rok se vydáme do Pavlova, Mikulova, nevynecháme Klentnici… Obejdeme všechna naše oblíbená místa a vždy navštívíme i nějaké pro nás nové.
To na našim výletech miluji nejvíc – každý rok se těšíme z nějaké novinky, která právě v této oblasti vznikla.
Moc ráda se pak o své dojmy, postřehy a doporučení podělím i s vámi – a tentokrát vám chci dát tip na opravdu moc hezké a příjemné místo, kde jsme se sestrou bydlely.
Přímo v Klentnici, která patří spolu s Pavlovem snad k nejhezčím vesničkám Pálavy, najdete stylové Apartmány Klentnice.
Samotnou Klentnici vám jistě nemusím představovat – tato vesnička je oblíbeným výletním cílem, a to nejen pro krásnou přírodu kolem… Jistě znáte i zdejší Café Faru, kam se sjíždí lidé nejen za dobrým jídlem a vínem…
A přímo zde, jen pár metrů od zmiňované Café Fara se nachází nádherné Apartmány Klentnice, kde je možné se ubytovat!
Už jak vstoupíte na upravenou zahrádku, budete se tu cítit doslova jako v ráji. Vládne tu taková pohoda, klid, je odtud i krásný výhled na nedaleký Sirotčí hrádek… Shrnula bych to, jako dokonalý “únik z reality” – nesmírně si tady odpočinete! Já tu vnímala přímo pozitivní, tak uklidňující energii, bylo mi tady ve všech ohledech skvěle!
Na zahradě kvete levandule, je tu mnoho krásných, vzrostlých stromů a také – velký bazén! Během horkých letních dnů ho tady rozhodně oceníte!
Relaxovat můžete také v houpací síti, nebo na venkovní letní terase, my si tu večer pustily film, otevřely láhev vína…nemělo to chybu!
V chalupě si pak v rámci ubytování můžete pronajmout celé spodní patro objektu.
Pohodlně se tu vyspí až 4 lidé – výlet sem je ideální jak pro páry, tak třeba i pro kamarádky, nebo pro celou rodinu…
Prostory jsou komfortně vybavené, využít můžete i stylovou a plně vybavenou kuchyň s jídelnou.
Co tu rozhodně oceníte – naprosté soukromí, klid a pohodu. Nikdo a nic v okolí vás nebude rušit, vychutnáte si tu jen zpěv ptáků a večer pohledy na hvězdnou oblohu. Mimochodem, pokud hledáte tip na opravdu dokonale romantický výlet – třeba coby překvapení pro partnera, vyražte sem, budete nadšení!
Co dělat v okolí – jistě vám o tom zdlouhavě psát nemusím, protože možností je celá řada!
Z Klentnice je to jen asi 4km do Mikulova, nádherného města, které vždy stojí za to navštívit.
Kousek odtud je také oblíbený Pavlov, Horní a Dolní Věstonice…
Zkrátka, v těchto místech se rozhodně nudit nebudete!