Představuji: brněnskou značku Paper Factory

Jsem ráda, že vám zde mohu představit další velice zajímavou brněnskou značku, která nabízí výjimečné produkty, v pečlivě promyšleném a jedinečném konceptu i designu. Tou značkou jsou pro mnohé dobře známé PAPÍRNY BRNO, které mají opravdu mnohaletou tradici. Nově ovšem pod hlavičkou tohoto brandu vznikla i ona zmiňovaná novinka – PAPER FACTORY! V širokém porftoliu produktů najdete dokonale  zpracované zápisníky, sešity, diáře, kalendáře, nyní v ucelené vesmírné řadě. Mrkněte v následujícím článku, inspirujte se a také, podpořte lokální brněnskou značku, která si to rozhodně zaslouží!

Na svém blogu se snažím často věnovat prostor právě našim místním, brněnským značkám. I sama jsem překvapená, kolik zajímavých brandů, které mají co nabídnout, právě v Brně máme – jedním takových jsou právě i PAPÍRNY BRNO, respektive jejich nová značka Paper Factory nabízející luxusní papírenské zboží.

Věřte, i takové věci, jako jsou sešity, bloky, zápisníky a diáře…předměty, které mnozí z nás každý den využíváme, mohou vypadat úžasně. A to natolik, že si k ni vytvoříte i mnohem bližší a osobní vztah.
Upřímně, ač je dnešní doba v mnoha ohledech digitalizovaná a lidé často využívají k zapisování počítače, telefony…sama zastávám názor, že není nad klasickou papírovou podobu, ať už diářů, nebo zápisníků.

Sama moc ráda píšu, maluji a na svůj papírový diář a zápisníky nedám dopustit. Jsou pro mě i určitými deníky, kam si zaznamenávám spoustu osobních informací, zážitků a údajů.
Všechny svoje diáře z předchozích let, deníky a zápisníky si také schovávám a občas si v nich listuji, cestuji tak vzpomínkami ve svém životě.

I proto vám rozhodně doporučuji mít ve svém životě právě tyto – pro někoho možná obyčejné, ovšem za mě hodnotné – papírové zápisníky, bloky, diáře…

Zpátky ke značce Paper Factory – ta nabízí opravdu nádherně zpracované papírenské produkty a potvrzuji, že zcela jiné, než jste možná u podobných věcí zvyklí.
Letošní limitovaná edice se nese v duchu vesmíru a je nesmírně vydařená.

Zajímavostí také je, že Paper Factory plánuje veškeré své edice vyrábět jen po omezenou dobu. Proč? Protože i takové sešity, diáře, kroniky…mohou mít svou sběratelskou hodnotu.

Co konkrétně Paper Factory ve své letošní vesmírné limitované edici nabízí?

Mým největším favoritem je Hvězdářův zápisník na sny! Skvělý nápad, nádherné zpracování, přímo upravené pro zapisování vašich snů.
Vznikne vám jedinečný deník plný vašich prožitků ze snů!

A mimochodem – tento deník je i skvělým tipem na vánoční dárek!

Krásný je i Intergalaktický diář na rok 2022, v luxusním provedení, s přehledným systémem plánování a zapisování.

V této limitované vesmírné edici najdete i nástěnný kalendář – plánovač, ideální třeba pro celou rodinu a zaznamenávání programu pro každý den.

Kolekci pak doplňují i designově zpracované sešity, bloky, náčrtníky…

Nádherné věci, co říkáte? Tato vyšší řada produktů je vytvořena ve spolupráci s uměleckými ateliéry a grafiky. Všechny produkty si můžete prohlédnout a rovnou i koupit ZDE , případně v partnerských prodejnách (jejich výčet najdete pod tímto odkazem).

ODKAZ: PAPER FACTORY / web
ODKAZ: PAPER FACTORY / facebook
ODKAZ: PAPER FACTORY / instagram