Představuji: kreativní hračkářství se zážitkem – TAKARO

Věřím, že následujícím článkem potěším a inspiruji hlavně vás, kdo máte děti – a to zejména ty malé. Chci vám totiž představit velice zajímavé brněnské „hračkářství se zážitkem“, TAKARO! Toto hračkářství je svou koncepcí zcela jiné, než běžné hračkárny. Nabízí zde kvalitní edukativní a kreativní hračky, které jsou skvělé pro rozvoj dětí. Všechny nabízené hračky jsou také české výroby a v naprosté většině případů jsou dřevěné. Mimochodem – pro děti je zde také koutek, kde si hračky mohou vyzkoušet, mohou si tu i pohrát!
A musím vám také napsat o velmi zajímavé akci, která zde až do konce listopadu probíhá. Jedná se o „TAKARIÁDU“ – děti si tu mohou zasoutěžit v hravých disciplínách a hlavně, každé z dětí získá okamžitě výhru. Vezměte svou ratolest a stavte se s hračkářstvím Takaro seznámit!

Pokud máte děti, sami to jistě znáte – nabídka hraček je v dnešní době obrovská a zcela upřímně, v mnoha případech se jedná o věci, které děti nijak neposouvají, nerozvíjí je… A co hůře, některé hračky jsou pro děti přímo i nevhodné.

Když byli mí synové malí, snažila jsem se jim vždy vybírat kvalitní hračky, které nějakým způsobem rozvíjely jejich fantazii, kreativitu, zručnost, motoriku… Inspirovala jsem se k tomu ve školce, kam mí kluci chodili a kde měli právě takové hračky. Ty byly převážně dřevěné, jednoduché, ovšem děti vždy zaujaly, neboť je nějak zaměstnaly. Buď tvořením, přemýšlením, zkrátka, bavilo je si s nimi hrát.

Věřím, že mi dáte za pravdu, že právě takové hračky jsou pro děti nejlepší. A to zejména pro děti malé.

A přesně takové hračky, kreativní, inspirativní, zábavné, tvořivé…nabízí i brněnské hračkářství TAKARO. To funguje také coby eshop a od září tohoto roku je také v Brně na Provazníkově 35 otevřena kamenná prodejna. 

Koncepce tohoto hračkářství je nesmírně zajímavá a zcela jiná, než znáte z běžných obchodů s hračkami. Cílem je nabízet zde dětem kvalitní hračky, které děti rozvíjí a posouvají ve vývoji.

Skvělé je, že součástí tohoto hračkářství je i hrací koutek – zde si děti mohou pohrát, je tu možnost vyzkoušet si dražší hračky. Což je samo o sobě skvělé – přece jen, kdo z nás, rodičů ví předem, zda daná věc děti zaujme?

V kreativní dílničce, která je v zadní části obchodu, zase pořídíte věci na tvoření a je zde i prostor pro tvořivou realizaci. :)
Mimochodem, v hračkářství Takaro také probíhají i různé zajímavé akce, křesty, workshopy a tvoření.Hračky, které tu můžete pořídit, jsou všechny z české lokální výroby. Takže jejich koupí podpoříte i menší české firmy, tvůrce – za mnohými zde nabízenými hračkami stojí opravdu pár tvořivých rukou… :)

Hračky jsou to primárně dřevěné a velmi kvalitní. V nabídce jsou různé stavebnice, deskové hry, tvořivé sady, knížky, dřevěná autíčka…výběr je zde opravdu obrovský.
Pořídíte zde hračky pro děti od 1 roku až po cca 10 let věku.

Hračkářství Takaro má také svou vlastní značku tvořivých hraček – Tuláčkův svět. V rámci této značky pak nabízí tvořivé sety, magnetické mapy, knížky…

Musím vám také napsat o zajímavé akci, která tu právě probíhá – a to až do 30. listopadu! Jedná se o tzv. TAKARIÁDU, ta se koná přímo v kamenné prodejně na Provazníkově.

TAKARIÁDY se mohou zde zúčastnit všechny děti bez rozdílu věku. Přímo na prodejně mohou do 30. 11. soutěžit v zajímavých hravých disciplínách, které se vždy po 14 dnech mění.
To důležité – každé z dětí zde za soutěžení vždy hned získá výhru!

Na konci TAKARIÁDY, se pak vyhlásí i 3 nejlepší výherci z každé disciplíny.

Stavte se do hračkářství se zážitkem, do Takaro! Děti tu mohou i napsat dopis Ježíškovi (vy přenecháte kontakt, je možné pak po domluvě dárek zaslat, dovézt – i zabalený!). A nyní je skvělá příležitost se s hračkářstvím seznámit – i za účasti dětí v TAKARIÁDĚ! Více o TAKARIÁDĚ pak ZDE.

Kamennou prodejnu Takaro najdete v Brně na ulici Provazníkova 35, nakupovat můžete také přes eshop, viz odkaz níže.

ODKAZ: TAKARO / web, eshop
ODKAZ: TAKARO / facebook
ODKAZ: TAKARO / instagram