Děkujeme firmě Nanolab za dar pro Dům léčby bolesti s hospicem sv. Josefa v Rajhradě

Moc ráda bych dnes i touto cestou, v rámci mého článku, poděkovala brněnské firmě Nanolab. S touto firmou jsem před pár měsíci začala spolupracovat a opravdu moc si vážíme jejich přístupu nezjištně pomáhat ostatním. Firma Nanolab již věnovala prostřednictvím našeho charitativního spolku We Love to Help velkou zásobu dezinfekcí, dezinfekčních mýdel, gelů…brněnskému Klokánku a také se mimo to rozhodi pomoci ještě další organizaci, která pomoc potřebuje. Návrhy, komu pomoci, jste zasílali vy, čtenáři mého blogu. Vybrali jsme nakonec dle vašich tipů Dům léčby bolesti s hospicem sv. Josefa v Rajhradě. Velkou krabici produktů od firmy Nanolab jsem zde byla za spolek We Love to Help předat – a ještě jednou firmě Nanolab díky! Víc v následujícím článku…

Aktuální doba je rozhodně těžká pro každého z nás – do různé míry. A upřímně, nejvíc ohrožení a zasažení celou situací jsou starší a nemocní lidé.

Nejen, že jsou ohroženou skupinou obyvatel, ale také trpí jinak – zejména tím, že je v nemocnicích, hospicích, domovech seniorů…nemohou navštěvovat jejich blízcí.

I proto se firma Nanolab na základě všech vašich tipů, které jste zaslali, rozhodla pomoci právě Domu léčby bolesti s hospicem sv. Josefa v Rajhradě.

Pro tento hospic připravila firma Nanolab velkou krabici produktů darem – nechyběly mezi nimi jejich skvělé kapesní dezinfekce, mýdla, dezinfekční gely, ale i kanystr dezinfekce a dávkovač na mýdlo.

Všechny tyto věci jsem jela do hospicu v Rajhradě předat – a za vedení hospicu i náš charitativní spolek We Love to Help patří firmě Nanolab velký dík.

Je hezké vidět, že i v tak náročné situaci a době jsou stále lidé ochotni pomáhat.

Nanolab má v ohledu bezpečnostních produktů opravdu co nabídnout.
Ať už sháníte kvalitní dezinfekční gely, spreje, roušky, ochranné rukavice, na eshopu Nanolab najdete opravdu absolutně vše. Navíc podpoříte brněnskou firmu, která nabízí vysoce kvalitní produkty.

ODKAZ: NANOLAB / web, eshop
ODKAZ: NANOLAB / facebook 
ODKAZ: NANOLAB / instagram