Nabídka nového eshopu BRNOBRANDS.com stojí za to!

Nedávno jsem vám zde psala o jednom zbrusu novém, brněnském eshopu – jmenuje se www.brnobrands.com a vznikl ke kamenné prodejně DIESEL, kterou najdete v brněnské Galerii Vaňkovka. Obchod je nyní samozřejmě zavřený – ošem, nakoupit krásné kousky od značek, jako jsou právě Diesel, Pepe Jeans, ale i luxusní brand Dsquared2, můžete na zmiňovaném eshopu. A mají tu opravdu boží kousky! Já jsem vám je pro inspiraci nafotila – mrkněte na mou reportáž. ;) POZOR – do neděle navíc platí na eshopu akce BLACK – sleva 30%. Stačí k objednávce zadat kód BLACK30 (platí na věci co nejsou ve slevě).

I když jsou kamenné prodejny zavřené, tak i přes tento fakt si můžete pořídit krásné a zajímavé oblečení – od značek, které máte rádi. Mnohé obchody reagovaly na uzavření tím, že si zřídily eshopy – a stejně tak je tomu i v případě obchodu Diesel v brněnské Galerii Vaňkovka.

Tento obchod a nově nyní i eshop www.brnobrands.com nabízí opravdu krásné věci, a to i z řad aktuálních kolekcí.   Jako jediný v Brně obchod i eshop nabízí značku DIESEL, ovšem, koupíte zde i oblečení od populárního britského vintage labelu Pepe Jeans.

Velkou exkluzivitou tohoto eshopu je pak nabídka oblečení značky Dsquared2 – tento brand se mimochodem u české klientely těší mimořádné oblibě.

Oblečení od výše uvedených značek tedy nabízí brněnský obchod Diesel, ovšem nyní se zatím musíme spolehnout na nákupy přes eshop www.brnobrands.com

Vámi objednané zboží vám zašlou domů, ovšem je možné se domluvit i na osobním vyzvednutí v obchodě v Galerii Vaňkovka (pro osobní vyzvednutí pište předem do zpráv na IG @brnobrands, nebo na FB @DIESEL).

A jaké je – konkrétně – nabídka tohoto eshopu? Já jsem vám tu několik zajímavých outftitů nafotila, pro inspiraci, jsou to opravdu krásné věci!

U značky DIESEL je aktuální zimní kolekce nádherná, převládají v ní barvy černá, bílá a neonově zelená, která vypadá v kontrastu s černou, nebo bílou božsky. 

Úžasné jsou bundy, mikinové šaty, trička…

…mě nejvíc zaujaly tyto svetrové šaty, které můžete nosit i s odhalenými rameny a zády.

Dsquared2 je tu zastoupený pohodlnou denimovou módou – super jsou dokonale padnoucí džíny, džíny s potiskem, džínové šaty…

…a líbít se vám budou i jednoduché kousky z řady ICON.

Pepe Jeans je oblíbený label s volnočasovou,  pohodlnou módou. Od Pepe Jeans tu pořídíte krásné džíny, mikiny, trička, ale i bundy. 

Udělejte si radost! Nabídka eshopu www.brnobrands.com za to stojí! :)

POZOR – do neděle navíc platí na eshopu akce BLACK – sleva 30%. Stačí k objednávce zadat kód BLACK30 (platí na věci co nejsou ve slevě).

Na víc fotek se podívejte do fotogalerie.

ODKAZ: BRNOBRANDS.COM / web, eshop
ODKAZ: BRNOBRANDS.COM / facebook
ODKAZ: BRNOBRANDS.COM / instagram