Brněnský Cabaret des Péchés oslaví 1 rok!

Jedním z těch skutečně kouzelných míst, které v Brně musíte znát a kde zažijete a uvidíte opravdu jedinečné, je rozhodně „kabaret hříchů“ – Cabaret des Péchés. Ten je otevřený od loňského září na Dominikánském nám. 2., ve výjimečných prostorách bývalého kina Bio Moderna ve zrekonstruované Pasáži Jalta. A právě Cabaret des Péchés oslaví již tento pátek své první narozeniny. A jak se na takový podnik sluší a patří – jak jinak, než ve velkém stylu! A vy můžete být u toho. Na co se můžete těšit? Dozvíte se v následujícím článku…

Pokud má Brno několik míst, kterými se hrdě může pochlubit – je jedním z nich rozhodně brněnský kabaret, Cabaret des Péches. Kabaretní scéna nabízí svým hostům atmosféru ve francouzském stylu, s dotykem 30. let, kdy právě ve Francii byla kabaretní scéna na vrcholu.

Cabaret des Péchés je místem, kde nic není nemožné – v pestré nabídce programu si hosté mohou vybrat z mnoha jedinečných představení a show kabaretního reportoáru. Setkává se zde umění nejrůznějších stylů a vy si zaručeně odnesete jedinečný zážitek.

Ať už sem zajdete na stand-up show, kabaretní představení, travesti show, vystoupení burleskních tanečnic, nebo jakékoliv jiné, divadelní číslo, vždy to stojí za to – a potvrzuji to na základě své vlastní zkušenosti i já. Byla jsem tu několikrát a pokaždé to bylo úžasné – i samotná atmosféra, podmíněná výjimečností prostor.

Určitou intimitu, soukromí a dokonce i „hříšnou“ atmosféru dřívějších dob kabaretů, podtrhuje červený samet na oponách, tlumená světla, malé barové stolky, bary a samozřejmě i pestrý výběr kvalitních drinků, které si tu můžete dát.

Cabaret des Péchés, jeho program, historii a vše, co nabízí, vám tu ráda představím jindy, kdy se celému konceptu budu více věnovat, nicméně, dnes vám chci napsat hlavně o prvních narozeninách, které Cabaret des Péches oslaví již tento pátek!

V pátek 18. září se budou slavit Cabaretní narozeniny! Hosty čeká opravdu velkolepá party, ze které si odnesou úžasné zážitky.

Čeká vás spoustu nových čísel i v rámci vlastní scény kabaretu –  La Petite Scène – Malá cabaretní scéna a dále představení produkcí, které v kabaretu pravidelně účinkují.

Diváci také uvidí mimo jiné průřez novými čísly domácí scény La Petite i neuvěřitelné dámy z Travestie Kabaret Brno a v neposlední části performerky z Circusu Mefisto.

Celovečerní show slibuje spoustu zpěvu, tanečních představení, akrobatických čísel a kabaretní scény.

Více informací najdete na oficiální události – ZDE.

V pátek vás v Cabaretu des Péchés čeká velkolepý zážitek, určitě si pořiďte vstupenky včas! Předprodej je pod tímto odkazem.

ODKAZ: CABARET DES PÉCHÉS / web
ODKAZ: CABARET DES PÉCHÉS / facebook
ODKAZ: CABARET DES PÉCHÉS / instagram