Praktický tip pro všechny rodiče – nažehlovací štítky a samolepky se jmény od MyLabels.cz

Mám tu jeden velmi praktický a užitečný tip pro všechny rodiče, který rozhodně oceníte! Blíží se začátek školního roku a s ním spojené i podepisování všech věcí dětí – jistě to sami znáte, děti ztratí opravdu kde co, takže je fajn jim jejich věci označit. A právě na označování, podepisování věcí (a nejen těch dětských) jsou naprosto boží samolepky od značky MyLabels.cz! Mají perfektní design, který si můžete vybrat, stejně tak si zvolíte, co bude na dané samolepce napsané. Nic nemusíte zdlouhavě podepisovat, jen nalepíte a hotovo. ;) Super věc, že? Samolepky mám i pro své syny, mrkněte v následujícím článku, jak všestranně a prakticky se dají použít. A určitě si je objednejte, stojí to za to! ;)

Pokud máte děti, jistě to sami dobře znáte. Děti jsou schopné ztratit naprosto cokoliv. Sama vím, o čem mluvím, hlavně od doby, co kluci nastoupili do školky. Navíc – moji synové jsou ti „praví kluci“, kteří si opravdu pořádek svých věcí moc uhlídat neumí.

Samozřejmě jsem vždy všechno podepisovala – oblečení, boty, batůžky, ale i pouzdra, aktovku, sportovní potřeby, prostě naprosto vše… Navíc, při nástupu do školky, ale i školy, děti musí mít své věci označené.
Podepisovala jsem lihovou fixou a ruku na srdce, vždycky jsem u toho strávila hodně času. :)

Navíc, když podepisujete fixou, propiskou…obvykle se nápis časem praním rozmaže, zmizí, zkrátka to prostě není ono…

Nedávno jsem dostala tip na značku MyLabels.cz, kterou založila jedna podnikavá maminka žijící kousek od Brna. Spustila eshop MyLabels.cz, kde nabízí praktické štítky – samolepky, nebo nažehlovací štítky určené k označování všech věcí, nejen oblečení.

Tyto samolepky jsou opravdu hodně praktické, stačí nalepit, případně nažehlit a hotovo. Jsou voděodolné, můžete je prát, případně i dávat do myčky (pokud označujete nádobí, dózy, hrníčky…).

Na eshopu MyLabels.cz si můžete vybrat z obrovské škály motivů a designů samolepek – obzvlášť boží jsou designy dětských samolepek, věřím, že děti si jistě rády vyberou samy a budou na své vlastní věci takto označené patřičně hrdé. :)

Stačí vybrat typ a design štítku, dále si můžete upravit na míru barvy, obrázky a nápis. Super je, že i nejmenší děti, které ještě neumí číst, si podle obrázku poznají své vlastní věci.

Navíc, samolepky opravdu skvěle drží a vydrží hodně, neolupují se, nevadí jim voda, ale i přesto jsou bezpečné, neuvolňují barvy.

Kromě samolepek a štítků pro označování věcí mají na eshopu MyLabels.cz i praktické samolepky a štítky do domácnosti, které můžete využít třeba na různé dózy, nádobí, ale i naložené věci, marmelády, boxíky na svačinky… Takové štítky se v domácnosti také moc hodí!

Super je i rychlá doba dodání, za 4 dny máte hotové samolepky doma. ;)

Tak co říkáte, super tip, že? Blíží se začátek školního roku, tak věřím, že se takové štítky a samolepky budou pro děti více než hodit! ;)

ODKAZ: MYLABELS.cz / eshop
ODKAZ: MYLABELS.cz / facebook
ODKAZ: MY LABELS.cz / instagram