Zábava (nejen) pro děti – znáte Airtrack?

Dnes mám pro vás jeden tip a osobní doporučení na úžasnou sportovní pomůcku – vybavení, které si vaše děti rozhodně zamilují (ovšem, můžete se vyřádit i vy, dospělí ;). Znáte „Airtrack“? Je to unikátní nafukovací žíněnka, skvělá pro všechny malé akrobaty a aktivní děti, které rádi skáčou, zkouší salta, přemety, nebo trénují parkour… Je vhodná jak pro venkovní, tak i pro vnitřní užití a je vážně super! Pořídíte ji v mnoha typech na eshopu Nejlevnejsisport.cz a dnes vám o této super věci napíšu něco víc… :)

Snad všechny děti (a samozřejmě i ty moje) milují pohyb. Neustále skáčou, zkouší různé triky, přemety…nejčastěji na trampolíně, ovšem pak i na zemi. A přávě pro přechod z trampolíny na zem je naprosto skvělý Aitrack!

Co to Aitrack vlastně je?
Je to unikátní nafukovaní žíněnka, vhodná pro veškeré aktivity, jako jsou skákání, parkour, kotouly, salta, výskoky. Ovšem, Airtrack je perfektní i pro cvičení gymnastiky, bojových sportů, ale dá se používat třeba i pro cvičení jógy, nebo pilates. 

Nafouknutý Airtrack má výšku 10cm, což eliminuje riziko zranění při cvičení. Tato žíněnka tlumí pří výskocích nárazy, chrání klouby a ideálně pruží.

Je to věc, kterou si vaše děti naprosto zamilují a budou ji využívat denně – vidím to i doma u svých synů, kteří se do této sportovní pomůcku doslova zamilovali. :)

Airtrack je ideální pro použití jak uvnitř, tak i venku. My si ho „stěhujeme“ podle počasí a nálady, nejraději moji kluci na něm řádí hlavně venku, kde mají víc prostoru. Můžete si jej nafouknout na terase, na trávě, nebo třeba na písku na pláži (jen dávejte pozor, aby pod ním nebyly žádné ostré předměty). Super je i  bazénu – může se namočit! :)

Tím, že je aitrack nafukovací, tak jej můžete kdykoliv vyfouknout, sbalit a vzít s sebou – na výlet, dovolenou, nebo třeba za kamarády dětí. I doma vám vyfouknutý airtrack nezabere moc místa. ;)
Airtrack má také suché zipy – více airtracků tak můžete spojit k sobě a vytvoři si tak ultra velkou a dlouhou žíněnku. :)

Kde pořídíte?
Airtrack v mnoha velikostech, typech, barvách…koupíte na eshopu Nejlevnejsisport.cz, o kterém jsem vám zde už několikrát psala.

Na eshopu Nejlevnejsisport.cz mají vybavení pro domácí fitness, běžecké pásy, cyklotrenažéry, kola, paddleboardy a vybavení pro vodní sporty…zkrátka naprosto vše pro sport. A ceny mají opravdu velice přijatelné a nízké!

Super je, že mají téměř naprosto vše skladem – mají na skladovací ploše 5000m2 přes 50 000ks produktů (centrální sklad je v Ostravě Třebovicích, kde je zároveň i výdejní místo, ovšem jak jsem zmínila, vše vám po objednání bude doručeno i přímo k vám na adresu).

Airtrack MASTERJUMP nabízí Nejlevnejsisport.cz v několika délkách i šířkách. Můžete si pořídit až šestimetrový airtrack!

Každá sada s Airtrackem pak obsahuje kromě žíněnky také pumpu, obal a set na případnou opravu.

Na eshopu Nejlevnejsisport.cz si k Airtracku můžete pořídit i další příslušenství – odrazové můstky.

Věřte, za věc, jako je Airtrack, budou vaše děti opravdu šťastní! Cvičení, salta, výskoky, hry…je teď začnou ještě víc bavit. A Airtrack si na domácí cvičení zamilujete také vy. ;)

ODKAZ: NEJLEVNEJSISPORT.CZ / web, eshop
ODKAZ: NEJLEVNEJSISPORT.CZ / facebook
ODKAZ: NEJLEVNEJSISPORT.CZ / instagram