Kosmetika: otestováno – novinka od značky ELANCYL

Dnešní kosmetická recenze – téma „zeštíhlující gely a krémy“. Upřímně, na jejich účinnost jsem nikdy moc nevěřila, protože opravdu nejvíc ve směru zeštíhlení pomáhá strava a pohyb. Ale, je jedna značka, u které jsem určitý efekt viděla. Jmenuje se Elancyl – její krémy a gely jsem začala používat v těhotenství, coby prevenci strií. Později jsem vyzkoušela i gely a krémy proti celulitidě a osvědčily se. Dnes vám představím jednu zajímavou novinku skvělou pro  ženy, které sportují a hodně se hýbou. Používáním této novinky totiž eliminují právě projevy celulitidy. Víc v dnešní recenzi…

Upřímně, právě tato novinka je přesně pro mě jako dělaná! Jsem totiž velice aktivní člověk, v pohybu v podstatě celý den – běhám po schůzkách, kolem dětí, chodím na procházky se svými třemi psy a večer si ráda ještě zaběhám doma na pásu. ALE! Potvora celulitida se mě drží i tak…

Celulitida – nepřítel mnoha nás žen. Celulitida se týká totiž snad každé z nás, mají ji i štíhlé ženy a i když se hýbeme, zdravě jíme, stále se nás drží. A to je přesně i můj případ.

A co si budeme povídat, teď, v létě, když si oblečeme všechny ty kraťásky, sukýnky, šaty, tak celulitida není nic hezkého.

A právě pro nás, aktivní ženy, je zmiňovaná novinka od značky Elancyl – jmenuje se My Coach! a je vyvinutá přesně pro ženy, které se hodně hýbou.

Novinka My Coach! funguje tak, že znásobuje efekt každodenního sportování, což se ve výsledku projevuje na pevnosti a pružnosti pokožky.

Elancyl My Coach! obsahuje novou aktivní látku – mikrořasu, která dokáže vyhladit pomerančovou kůži už po sedmi dnech.

Navíc obsahuje kofein, který odbourává tuky – kofein je hlavní účinnou složkou i v dalších přípravcích značky Elancyl.

Další aktivní látkou je pak výtažek z břečťanu, který je pro odvodnění a také posiluje pružnost pokožky.

Nanáší se pouze 1x denně, ráno, nebo večer na problematické partie, chvíli je dobré masírovat.

Krém má lehounkou texturu, roztírá se snadno, pokožka jej dobře a rychle absorbuje.

Já používám asi 10 dnů a jsem spokojená, pocitově vnímám pokožku mnohem pevnější. Za mě opravdu skvělý produkt – pokud chcete pro pevnou pokožku bez „ďolíčků“ udělat maximum, určitě vyzkoušejte! ;)

Koupíte v Chytré lékárně.

ODKAZ: CHYTRÁ LÉKÁRNA / web
ODKAZ: CHYTRÁ LÉKÁRNA / facebook