Představuji: Znojemský Nutriadapt – průvodce zdravým a štíhlým životem

Určitě si vzpomínáte, pokud můj blog sledujete pravidelně – psala jsem vám zde o systému krabičkového stravování od Fitness Food Menu, který už poměrně dlouho využívám. Jsem s konceptem jejich jídel moc spokojená, mají úžasné a moderní recepty, vše je moc dobré, čerstvé – a vy si tak můžete být jistí, že vaše tělo dostává každý den správnou dávku vitamínů a potřebných živin. Toto stravovaní je super jak pro hubnutí, tak i „jen“ pro udržování zdravého životního stylu. Ovšem, novinkou, kterou Fitness Food Menu nyní svým klientů nabízí, je ucelený program, který je skvělou cestou pro celkové zdraví. Nově totiž mají ve Znojmě pobočku Nutriadapt, kde vám poskytnou komplexní analýzu těla, poradenství – a pomohou vám tak správně se vydat jak cestou hubnutí, tak celkovou změnou životního stylu. Pokud totiž nevíte, „jak na to“ a co tělo skutečně potřebuje, tady vám rozhodně poradí. ;)

O systému krabičkového stravování od znojemského Fitness Food Menu jsem vám tu už několikrát psala
Dodnes jejich jídla odebírám a jsem opravdu moc spokojená. Vše je absolutně čerstvé, chuťově pestré, recepty se obměňují, jsou moderní, nechybí občas i nějaká exotická specialita, což mi vždy udělá velkou radost. :)

Zkrátka, co se krabičkového stravování týká, neznám opravdu lepší firmu (a to mám zkušenosti už i se dvěmi jinými). Pokud chce někdo doporučit právě chuťově perfektní, zdravý a hlavně, efektivní systém krabičkového stravování, je Fitness Food Menu tip, za který dám ruku do ohně. ;)

Ovšem, pojďme si říct, že vydat se cestou zdravého životního stylu není jen tak – a není to často „jenom“ o tom, přejít na jiný způsob stravování. Chce to také přesně zjistit, co naše tělo potřebuje, jak je složené, nastavené, je dobré vědět, jakým životním stylem žijeme, zda sportujeme, jsme zdraví, zda v našem životě nehraje svou zásadní roli i stres.

Věřte, vše výše uvedené se může podílet i na tom, zda se nám daří, či nedaří hubnout. Jak jsem si měla možnost nedávno ověřit, je to opravdu „velká alchymie“, zjistit, jak na tom naše tělo skutečně je a co by mu mohlo prospět.

A právě proto nyní Fitness Food Menu doporučuje svým klientům absolvovat celkovou analýzu těla a poradenství v nové poradně Nutriadapt ve Znojmě. Poradna není určená samozřejmě pouze zákazníkům Fitness Food Menu, úzce s ní spolupracují a celkově, je to ve směru Fitness Food Menu naprosto perfektní a ucelené doplnění jejich služeb. ;)
NUTRIADAPT je samostatnou značkou a službou, nicméně úzce s Fitness Food Menu spolupracují.

Já do nové znojemské pobočky Nutriadapt nedávno zajela – absolvovala jsem tu měření, vážení (byl zjištěn poměr vody, svalu a tuku v těle a také určili můj metabolický věk), podstoupila jsem měření stresové zátěže a o mých výsledcích jsem mluvila s poradkyní, která mně vše podrobně vysvětlila a dokázala mi poradit, co a jak dělat lépe, jak se stravovat, jaké jsou pro mě vhodné výživové doplňky, které si tu můžete i zakoupit…

Výživová poradna Nutriadapt je skvělá pro všechny, kdo by rádi změnili svůj životní styl, návyky, zlepšili si zdraví…ovšem neví, jak na to. A ruku na srdce, věřím, že takových lidí je asi většina (vyznat se v tom obrovském množsví „zaručených“ diet na trhu je opravdu nemožné).

V Nutriadaptu vám rozhodně nenastolí nějakou šílenou, nezdravou dietu, která by akorát tak mohla ohrozit vaše zdraví. Žádné koktejly, pilulky na hubnutí, zázračné čaje…Nic takového. Na základě naprosto přesné diagnostiky VAŠEHO vlastního těla vás mohou nasměrovat – jak a kolik jíst, jak často a jak se hýbat, kolik času věnovat odpočinku…

V Nutriadaptu spolupracují s celou řadou odborníků, výživovými poradci, ale i lékaři – součástí komplexní diagnostiky je i rozbor krve, který dokáže dobře nastavit vás stravovací plán. Mohou vám i stanovit, zda netrpíte intolerancí na lepek, laktózu…

Navíc, za diagnostiku, zahrnující zjištění poměru svalové a tukové hmoty, obsahu vody a určení metabolického věku + zjištění stresové odolnosti, zaplatíte jen 200,- . Podle zjištěných výsledků, stravovacích návyků, zdravotních a rodinných dispozic, vám pak výživový poradce nachystá osobní výživový program. Což je, myslím, naprosto super cena. ;)

Takže, pokud byste rádi „se sebou něco udělali“ – ať už se vydali cestou hubnutí, nebo celkovou změnou životního stylu, určitě doporučuji vyzkoušet jak systém krabičkového stravování Fitness Food Menu, tak i podstoupit komplexní diagnostiku ve znojemském Nutriadaptu.

ODKAZ: NUTRIADAPT ZNOJMO / web
ODKAZ: NUTRIADAPT ZNOJMO / facebook
ODKAZ: NUTRIADAPT ZNOJMO / instagram

ODKAZ: FITNESS FOOD MENU / web
ODKAZ: FITNESS FOOD MENU / facebook
ODKAZ: FITNESS FOOD MENU / instagram