Kosmetika: otestováno – vlasová péče Oribe

Dnešní kosmetická recenze bude opět na téma vlasy! Chci vám napsat o několika skvělých produktech od značky Oribe – tu používám už asi půl roku a můžu vám říct, přípravky jsou pro vlasy absolutní TOP! Účinné a naprosto božsky voní. Oribe má jak super šampony, tak i stylingové produkty – některé vám představím v následujícím článku…

Značka Oribe a její produkty mým vlasům opravdu sedly. Vlasy po šamponech, ale i stylingových produktech vypadají dokonale – přirozeně, krásně se lesknou, jsou zdravé a také, úžasně voní. Mimochodem – právě vůně je jednou z věcí, kterou jsem si na produktech Oribe zamilovala okamžitě. Produkty voní všechny stejně – vůně je už jakýmsi rukopisem značky a dokonce, vůni vlasových produktů Oribe nabízí už i jako parfém!

Některé produkty vlasové péče jsem vám už na blogu představila (více ZDE), stejně tak i několik přípravků pro péči o pokožku rukou (více ZDE). Dnes tu mám recenzi šamponu, vlasové masky, objemové pěny a želé určeného pro vlnité vlasy.

Americká značka Oribe je pojmenovaná po věhlasném kadeřníkovi Oribe Canalesovi, který patřil k těm nej ve svém oboru. Od roku 2008, kdy značka vznikla, se okamžitě dostaly její produkty do popředí zájmu a oblíbili si je ti nejlepší světoví kadeřnici a vlasoví stylisté.

Složení produktů je unikátní, vytvořené s ohledem také na vlasovou pokožku a samozřejmě, také na strukturu vlasového vlákna.

Shampoo for Moisture & Control
Ideální šampon pro vlnité vlasy – vlasy jsou po něm dokonale poddajné, přitom jim nechybí objem a lesk, navíc vlasy intenzivně hydratuje – tedy, tento šampon splnil přesně to, co jsem od něj očekávala. Navíc, opravdu božsky voní.

Moisture & Control Deep Treatment Masque
Skvělá vlasová maska, ideální hlavně pro suché, nepoddajné, vlnité vlasy. Jejím cílem je vlasy hloubkově hydratovat, dodat jim lesk, vitalitu, zároveň zabraňuje krepatění, chrání vlasy proti lámání a nadměrnému vysoušení.

Maska opět úžasně voní, stejně, jako ostatní produkty Oribe. Má jemnou, krémovou, ovšem nemastnou texturu – vlasy nemastí, ani příliš nezatěžuje.

Aplikuje se do vlhkých vlasů, nechá se cca 10 minut působit, následně se opláchne. Vlasy jsou po masce opravdu nádherné, trochu jsem se bála, aby se více nemastily, ale maska je lehounká, dodá vlasům hlavně lesk a hydrataci.

Používám 1-2x týdně.

Curl Gelée for Shine & Definition
Další produkt ideální pro vlnité vlasy, jako mám já. Jedná se už o stylingový produkt, který se aplikuje do vlhkých vlasů a dále se pak účes upravuje jak jste zvyklí – já vlasy namačkám a vyfoukám přes difuzér.

Cílem želé je definovat vlny, oddělit je od sebe, dodat jim tvar a pružnost, zároveň zdravý a lesklý vzhled. Výhodou tohoto želé je, že vlasy neslepí.

Želé opět nádherně voní!

Grandiose Hair Plumping Mousse
Objemová pěna, která vlasy nadzvihne, dodá jim objem, ovšem bez nežádoucího zatížení. Tím, že mám hodně jemné vlasy, používám ještě produkty pro zvýšení objemu, aby můj účes působil bohatším dojmem.

Tato pěna je pro větší objem vlasů dokonalá! Opět vlasy neslepuje, takže účes opět působí velice přirozeným dojmem.

Kde v Brně produkty Oribe koupíte? V několika kadeřnických salonech – například v Mimaxiv, Beauty Baru, Salonu Davida Škaroupka, Salonu Kateřina stříhá vlasy a Salonu Mint.

ODKAZ: ORIBE / web
ODKAZ: ORIBE CZ / SK – facebook
ODKAZ: ORIBE CZ / SK – instagram