Inspirace pro váš interiér!

Řešíte aktuálně design a vzhled vašeho interiéru – ať už domova, kanceláře, zkrátka jakéhokoliv prostředí, které vás obklopuje? Pak by vás možná mohl inspirovat můj dnešní článek, který právě na „téma design“ bude! Chci vám dát tip na jeden brněnský showroom a obchod – Barvy San Marco – kde si můžete vybrat a nechat zrealizovat opravdu dokonalé stěrky, barvy, nebo tapety na zdi. Mají neskutečný výběr! V článku vám ukážu i celou třadu jejich realizací – stojí opravu za to. ;)

Možná si řeknete, že vzhled stěn není pro celkový design interiéru až tolik zásadní. To se ovšem mýlíte! Naopak, zajímavé provedení vzhledu stěn může dojem z prostředí umocnit, podtrhnout… Navíc, v dnešní době existuje tolik způsobů, jakými stěny dekorovat a obzvlášnit – ať už to jsou třeba designové stěrky, zajímavé barvy, nebo tapety, díky kterým si vykouzlíte v interiéru naprosto jedinečné prostředí.

Navíc, já věřím, že pokud máte v určitém výrazném designu stěny interiéru, není potřeba už tolik nábytku, doplňků, dekorací… Jedinečně dekorované stěny inteiréru dodají vlastní a specifický vzhled. ;)

A pokud právě design interiéru řešíte a uvažujete třeba právě nad stěrkovou stěnou, nebo zajímavou barvu – třeba s určitým plastickým vzorkem, mám pro vás zajímavé doporučení!

Dostala jsem tip na brněnskou firmu Barvy San Marco (jsou na ulici Čechyňská 360/4), kde se právě na povrchy stěn specializují. Tato firma má opravdu velice širokou nabídku italských materiálů, které jsou určené právě pro vzhled a design stěn.

Barvy San Marco se zaměřují na dekorační omítky jako benátský štuk, travertino (marmo antico), marmorino, imitace betonu a mnoho dalších. Nabízí tu opravdu velice širokou škálu dekoračních nátěrů a omítek, mimo to pak také tapety (i velkoplošné, s potiskem – jsou opravdu jedinečné!).

Sama jsem se tu byla podívat a výběr mají přímo obrovský!

Zákazníkům tu ochotně poradí, pomohou s výběrem, navíc vám tu mohou pomocí speciálního počítačového programu ukázat, jak by tyto designy stěrek, barev, tapet…mohly vypadat v reálném interiéru.

Kromě toho vám tu zajistí kompletní realizaci s vámi vybraným materiálem. Pokud ovšem o zařízení realizace nestojíte, není problém zakoupit si jen matierál a vybavit si realizaci po vlastní ose.

V showroomu si můžete prohlédnout vzorky mnoha barev, stěrek, jsou tu i katalogy – třeba s tapetami, můžete tu vybírat – věřím, že rozhodně nebude těžké najít to, co se vám bude líbit. ;)

Na více fotek realizací s produkty z Barev San Marco se podívejte také do fotogalerie. ;)

Barvy San Marco najdete v Brně na ulici Čechyňská 360/4.

ODKAZ: BARVY SAN MARCO / web
ODKAZ: BARVY SAN MARCO / facebook
ODKAZ: BARVY SAN MARCO / instagram