Novinky od Sugarbird – v Amande!

Jestli mám z něčeho v ohledu módních novinek v Brně opravdu radost, je to skutečnost, že tu opět máme moji milovanou značku Sugarbird! Zmizela z Brna před pár lety, teď tu jsou ovšem boží kousky od tohoto maďarského brandu znovu k dostání, a to v butiku Amande na Minské! A každý týden tu mají novinky – stojí za to, proto jsem je pro vaši inspiraci opět nafotila. ;) Tady je moje reportáž!

Značka Sugarbird je opravdu hodně jiná, než mnohé ostatní. Charakteristické jsou pro ni úžasně ženské střihy, které dokáží výborně zdůraznit naše přednosti. :) A také – skvělé jsou materiály, opravdu moc příjemné. V oblečení Sugarbird se zkrátka cítíte nesmírně dobře. Stylově, originálně a pohodlně.

Já sama mám od tohoto brandu ve své šatní skříni už spoustu věcí – super je, že tato značka navrhuje modely v hodně nadčasovém looku, můžete si být jisté, že takové šatičky Sugarbird z módy jen tak nevyjdou. Je opravdu až pozoruhodné, že i když si jde Sugarbird svou vlastní cestou a nepodřizuje se módnímu diktátu, tak stále jsou všechny ty kousky tak nositelné.

Sugarbird – to jsou v první řadě perfektní šaty! Ano, na šaty jsou návrháři Sugarbird skuteční mistři. Šatů je v každé kolekci nespočet – všech typů, délek, stylů a barev.

Já dávám přednost více sportovním šatům, ke kterým si mohu vzít jak tenisky, tak boty na podpatku. Takové šaty užiju úplně nejvíc, po celý rok – skvěle vypadají třeba i s koženou bundou.

Teď mě v Amande zaujaly tyto, mají zkrácený přední díl a prodloužený zadní – vznikl tak stylový a originální kousek. A mimochodem, také nesmírně pohodlný!

Velké oblibě se těší i Coca – Cola řada – najdete v ní trička, šaty, mikiny…vše ve stylu designu oblíbené limonády. ;)

Moc krásné jsou i různé tuniky a prodloužené košile, které užijete jak samostatně, tak si je můžete vzít třeba i ke kalhotům…

…a kromě šatů – Sugarbird nabízí i zajímavé tepláky, které se hodí i k vyšším botům!

A úžasné jsou i tyto koženkové kraťásky! Sexy, co říkáte?

Zkrátka, Sugarbird je stále TOP! Běžte se do Amande přesvědčit. ;)

Na spoustu fotek krásných novinek Sugarbird z Amande se mrkněte i do fotogalerie! :)

Fashion Store Amande najdete na Minské 55.

ODKAZ: AMANDE / facebook