FITNESS SERIÁL: TIPY NA CVIKY DOMA I VE FITKU S FIT4ALL! DÍL 6. – PRSNÍ SVALY!

V dnešním díle mého fitness seriálu procvičíme prsní svaly! Opět jsme pro vás spolu s trenéry z fitka fit4all vybrali pár jednoduchých cviků, které hravě zvládnete cvičit – tentokrát ve fitness centru, na posilovacích strojích. Takže, jak na to? :)

Správné provádění cviků je naprosto zásadní – pro to, aby měly požadovanou efektivitu. Ale co si budeme povídat, ne všichni víme, jak správně cvičit, ať už doma, nebo právě na posilovacích strojích ve fiktu. Proto jsme pro vás spolu s trénery z mého oblíbenéno, sportovně-relaxačního centra fit4all, sestavili pár návodů, jak správně, zdravě a efektivně cvičit. V celém tomto fitness seriálu jsme vám představili jž celou řadu jednoduchých cviků – všechny díly najdete na blogu ZDE.

Dnes vám představíme pár jednoduchých cviků na prsní svaly, které můžete cvičit na posilovacích strojích ve fitness centru. Jak na to?

CHEST PRESS

  • posilujeme především velký prsní sval
  • pozor na zvedání ramen

KINESSIS

  • při předpažení posilujeme velký prsní sval
  • pozor na prohýbání se v bederní části trupu

Cviky ideálně praktikovat jako 3 série po 10 opakováních, ovšem, toto je do velké míry individuální, záleží na vaší zdatnosti a fyzičce. ;)

Během cvičení kontroloval správné provedení cviků trenér.

Příště se těšte na cviky na další partie! :)

Sportovně – relaxační centrum fit4all najdete v Brně v Novém Lískovci, na adrese Chironova 8.

ODKAZ: FIT4ALL / web
ODKAZ: FIT4ALL / facebook