Představuji: Restauraci Liquid Bread!

Jak dobře vím, téma dobrých brněnských restaurací je mezi vámi, čtenáři, mimořádně oblíbené. Velmi často mi píšete o tipy, kam se jít dobře najíst – proto jsem se rozhodla věnovat právě tomuto tématu trochu větší prostor. Věřím, že byste mohli najít inspiraci! Dnes vám chci představit další ze zajímavých restaurací v Brně, se kterou mám skvělou zkušenost! Slyšeli jste už o nové restauraci Liquid Bread?

Kam se jít v Brně dobře najíst? Pár míst bych vám rozhodně mohla doporučit – a jedním z nich je určitě také restaurace Liquid Bread, kterou najdete v Králově Poli, na Purkyňově 35G.
Zcela narovinu, v těchto „končinách“ je dobrých restaurací pomálu. Alespoň, v mém vlastním výběru těch, které stojí za návštěvu, je jich skutečně jen pár… Proto když jsem se dozvěděla, že zde máme novou restauraci Liquid Bread, zašla jsem se podívat a hlavně, ochutnat!

Jaká tedy restaurace Liquid Bread je?
Jak už její název sám napovídá – v restauraci „hraje svoji roli“ pivo, tedy, „tekutý chléb“. Proč? Protože tato restaurace má, jako vůbec jediná na Moravě, tankové pivo náchodské značky Primátor.

Prostory restaurace tedy do značné míry korespondují právě s tankovým pivem – tanky s pivem uvidíte vlastně hned při vstupu. ;) Prostředí je v jednoduchém, stylovém designu, můžete tu v soukromí a klidu posedět s přáteli, zajdete na oběd, nebo na večeři, zkrátka, myslím, že v jakoukoliv denní i večerní hodinu se tu budete cítit příjemně.

Co vás ovšem bude zajímat asi nejvíc – jak zde vaří. Zcela upřímně, já jsem byla opravu moc spokejená. Dala jsem si tu jídlo z denní nabídky, bylo hned a hlavně, chutnalo skvěle.
Vaří zde z čerstvých a kvalitních surovin – ale, ruku na srdce, právě toto by mělo být už samozřejmostí v naprosto každé restauraci.

Co mi zde je, co se nabídky jídel a jejich konceptu týká, sympatické? Restaurace Liquid Bread má své vlastní, lokální dodavatele surovin – řeznictví, ovoce & zeleninu… Zkrátka, odkud budou hlavní ingredience pocházet, si zde pečlivě vybrali. A právě i přímo ve spolupráci s řeznictvím zde vytvořili zajímavá jídla, které fakt nikde jinde neochutnáte! Například takový zauzený špalíček z vepřového ramínka je jedním z těch jídel, které tu stojí za to vyzkoušet…:)

Masové speciality tu mají skutečně hodně zajímavé – mrkněte i do galerie pod článkem, kde najdete celý jídelní lístek – mě upoutala například i grilovaná nezauzená klobása ze steakového masa. A takových dobrot, které tu nabízí a stojí za to, je mnohem více!

Na sestavování jídel se v restauraci Liquid Bread podílel i špičkový kuchař Dalibor Navrátil, který má bohaté zkušenosti z mnoha vynikajících restaurací nejen u nás, ale i v zahraničí.

V jídelním lístku je skutečně z čeho vybírat, myslím, že to „své oblíbené“ tu najdete všichni! A pozor, opravdu dobrá jsou i polední menu. Přesvědčí vás o tom, že v této restauraci vařit opravdu umí.

Na více fotek z restaurace a také, na fotky dobrot, které tu nabízí, mrkněte i do fotogalerie! ;)

Restauraci Liquid Bread najdete na adrese Purkyňova 35G.

ODKAZ: LIQUID BREAD / web
ODKAZ: LIQUID BREAD / facebook