Shopping tipy z Campus Square Brno

Co nového v brněnském nákupním centru Campus Square? Jako každý měsíc mám pro Vás přehled toho nejzajímavějšího – a opět jsem tu objevila různé novinky! Čtěte dál, věřím, že objevíte inspiraci… ;)

Musím říct, že „Campus“ nám moc hezky vzkvétá, protože tu neustále přibývají novinky, které stojí za pozornost. Co mě udělalo v tomto měsíci největší radost? Rozhodně nový stánek s čersvými těstovinami od mé oblíbené restaurace Vivobene Gusto. Jejich nabídka je super a já právě Vivobene Gusto v centru Brna, na Běhounské, ráda navštěvuji. A teď máme jejich věhlasné těstoviny i na Campusu!

A jaké jsou moje další postřehy z Campusu?

LETNÍ OSVĚŽENÍ U TRDLOKAFE
Trdlokafe a trdelníky určitě znáte. Víte ale, že si tu můžete dát celou řadu dalších dobrot – a mnohé jsou super, právě coby letní osvěžení? Přímo geniální je Trdlojogurt – trdelník plněný jogurtovou zmrzlinou. K tomu třeba Trdlonáda – čerstvá limonáda, nebo Trdlolatte… Na léto, myslím, super volba, když Vás začne „honit mlsná“. Trdlokafe zkrátka jede – a to i v létě! ;)

VLASOVÁ KOSMETIKA TONI & GUY V DROGERII DM
Značka Toni & Guy patří v oblasti vlasové péče obecně ke světovému fenoménu. Věhlasné jsou nejen kadeřnické služby, ale i vlasová kosmetika Toni & Guy – a ta je v hodně širokém sortimentu k dostání také v Drogerii DM. Já sama mám s některými produkty – na vlnité vlasy – pozitivní zkušenosti. Jsou kvalitní, vytvoří požadovaný efekt a kromě toho, krásně voní. Pokud hledáte produkty pro péči a styling, toto je můj tip ;)

KOLA ZA AKČNÍ CENY V OBCHODĚ CYKLO POINT
Jezdíte na kole? Já i celá moje rodina jezdíme moc rádi – a já nedávno vybírala kolo pro mladšího syna. V obchodě Cyklo Point, který v Campusu najdete v přízemí na venkovní pasáži, jsem objevila spoustu zajímavých nabídek – mají tu na celou řadu kol akční slevy a výsledné ceny jsou, myslím, zajímavé. Takže, pokud kolo sháníte, skočte to tady omrknout… :)

NOVÝ OBCHOD LEE, WRANGLER & THE NORTH FACE
Dalším novým obchodem, který je v Campusu druhým měsícem, je Lee, Wrangler & The North Face. Jsem ráda, že tu máme další prodejnu s módou, protože, zcela upřímně, té je tu stále nějak málo. V obchodě těchto značek koupíte kvalitní denimovou módu – džíny, trička, mikiny… a také sportovní věci, právě od brandu The North Face. Je tu fajn výběr sportovního a fitness oblečení, ale také doplňků – mají tu i sportovní boty, nebo tašky.

NABÍDKA DOBROT V KAVÁRNĚ PANOS
Jak si všímám už delší dobu, kavárna Panos nabízí svým zákazníkům stále více zajímavých dobrot – a vypadají skutečně lákavě! Na výběr tu jsou nejrůznější obložené bagetky, panini, ale i čerstvé salátky, které v létě přijdou vhod. A pokud dáváte přednost sladkým dobrůtkám, tak i takové tu mají – dezerty, dortíky, koblížky, sladké pečivo… A k tomu káva, limonády a také, rychlá wifi. Přesně, jak to mám já ráda! ;)

KRÁSNÁ LETNÍ KOLEKCE V OBCHODĚ NEW YORKER
Značku New Yorker mám ráda už poměrně dlouho – neříkám, že se mi líbí vždy úplně celá kolekce, ale pokaždé se tu dá vybrat pár hezkých kousků – navíc, za fajn ceny. Aktuálně je tu zajímavá letní kolekce, která dobře sleduje současné módní trendy, kterými jsou bezpochyby volánky, topy s odhalenými rameny, nebo výšivky. Právě takových věcí tu mají velký výběr – a myslím, že vypadají hezky, co říkáte?

ZDRAVÁ VÝŽIVA JEN ZDRAVĚ
Zdravá výživa Jen zdravě je dalším novým obchodem, který v Campusu rovněž máme asi dva měsíce. A právě tento obchůdek mě moc potěšil – nabídka zde je totiž skvělá! Ve velké zdravé výživě Jen zdravě koupíte celou řadu potravin – nejrůznější čaje, sušené ovoce, spoustu druhů těstovin, bezlepkové potraviny, raw potraviny, oříšky, potraviny bez obsahu laktózy a další dobroty… Určitě se stavte omrknout – tuto zdravou výživu najdete v přízemí, na venkovní pasáži.

POTŘEBY PRO ŠKOLÁKY V PAPÍRNICTVÍ +
Papírnictví je také v Campusu nově a jsem za něj ráda – přece jen, tento obchod jako maminka školáka navštěvuji poměrně často. Pokud také doma máte školou povinné dítko, nebo malého předškoláka – možná Vás inspirují mé fotky, nafotila jsem tu hezounké potřeby do školy – aktovky, pouzdra, peněženky… V takovém designu, který by se dětem mohl líbit. Samozřejmě tu pak najdete další školní potřeby – pera, pastelky, výtvarné potřeby… A pozor, nebývají tu fronty. ;)

A POZOR!!! Úplně skvělou zprávou je, že v Campusu se dá opět pohodlně parkovat:) Nově tu jsou na parkovištích totiž závory – ubylo aut a první tři hodiny parkování jsou zdarma!!!

Za měsíc se těšte na další moje objevy a postřehy – věřím, že zase narazím na něco zajímavého… ;)

Spoustu fotek mých dalších postřehů z Campusu si prohlédněte také ve fotogalerii!

ODKAZ: CAMPUS SQUARE BRNO – web, facebook