Novinka v O Bag Store – O Square!

Po delší době jsem zašla omrknout, co nového v O Bag Store! Tato italská značka totiž velice často představuje nejrůznější novinky, které stojí za pozornost. A protože vím, že O Bag & spol. milujete také Vy – mám pro Vás dnes fotoreport a také představení nového produktu, který se jmenuje „O Square“!

photo-01-02-17-11-23-24

Tašky O Bag se staly ve světě módy naprostým fenoménem. Jsou jedinečné, originální, zkrátka naprosto jiné… A to se mi na nich také líbí. Nezaměnitelný design, obrovská variabilita, velmi snadná údržba. Navíc, jak určitě také dobře víte, v nabídce je nespočet tvarů, barev, druhů materiálů a komponentů, které při sestavení právě té Vaší, jedinečné kabelky, můžete využít.

photo-01-02-17-11-23-12

Jak už jsem uvedla výše, značka Full Spot, která tašky O Bag a další krásné věci, náramky, hodinky, plážové boty…nabízí, často uvádí novinky, nejčastěji právě z řad tašek O Bag.

photo-01-02-17-11-20-05

Poslední novinkou je právě nová kabelka, která se dá ovšem nosit také jako batoh. Jedná se o „O Square“, variabilní, stylovou a velmi praktickou tašku.

photo-01-02-17-11-20-08

Upřímně – já sama právě batohy a tašky, které se dají nosit na zádech, v naprosté většině upřednostňuji. Mám dvě malé děti, jsem neustále v pohybu a také, nosím s sebou spoustu věcí, bez kterých se neobejdu – počítač, diář, ale také potřeby pro děti. Takže, v mém případě je velká kabelka absolutní nutností.

photo-01-02-17-11-20-02

Novinka O Square naprosto dokonale splňuje všechny nároky, které na kabelku mám. Nejen, že se do ní hodně vejde, dá se ale nosit také na zádech, takže máte obě ruce volné. Což je – jak sami dobře víte – velmi praktické /hlavně pro nás, maminky:)

photo-01-02-17-11-19-58

Taška O Square je také designově zajímavá, dostupná v několika barvách.

photo-01-02-17-11-23-04

Stejně, jako u jiných tašek O Bag, si opět můžete vymyslet, jak bude Váš O Square vypadat. Zvolíte si barvu a typ držadel, vnitřní tašku a také dlouhý popruh, barvu a typ – ten můžete pak připevnit způsobem, kdy tašku nosíte coby batoh, nebo přes rameno.

photo-01-02-17-11-20-43

Mě si tato novinka rozhodně získala! Je stylová a praktická, což je přesně to, co od kabelky očekávám!:)

Všechny tyto krásné kousky stojí za to vidět na vlastní oči – v Brně máte tu možnost hned na dvou místech – O BAG STORE najdete v centru Brna, na České ulici a nově také v Galerii Vaňkovka, v 1. patře.

Prohlédněte si všechny kousky detailně také ve fotogalerii.

ODKAZ: O BAG STORE/facebok