Outfit post – sporty look by Adidas!

Mám pro Vás další outfit post – a můj oblíbený „look“, který často a ráda nosím… Třeba Vás inspiruje!

Móda a vše kolem ní, to mě fakt moc baví! Sleduju trendy, novinky, kolekce v obchodech, ale i to, co nabízí některé mé oblíbené internetové obchody s oblečením, doplňky, nebo obuví… Zkrátka, chci mít přehled a vždycky mě moc potěší, když objevím něco, co by se mi do šatníku přece jenom ještě mohlo hodit:)
Jsem v tomto ohledu totiž fakt ta „pravá ženská“, která věčně nemá co na sebe, a to i přes to, že mé skříně rozhodně nezejí prázdnotou…:)

Rozhodně si ale nepotřebuju pořizovat X stejných svetrů, podobných triček, nebo džínů… Spíš hledám a vybírám takové kousky, které jsou něčím zajímavé, atypické a na které v obchodech běžně jen tak nenarazíte.  A přesně takové jsou i tyto dva modely, které jsem objevila na svém oblíbené „online shoppu“ Ringit.cz!

Photo 02.02.16 12 42 24

Obě věci – puntíkatá mikina a tenisky – jsou z kolekce mé milované značky Adidas Originals, které jsem „věrná“ už celou řadu let. Kolekce Adidas Originals jsou totiž nesmírně nadčasové – a díky vintage looku a svému charakteristickému designu z módy jen tak nevyjdou. Jejich typickým znakem je původní logo značky Adidas.

adidas

A teď už k mému dnešní outfitu! Základem jsou právě 2 modely z kolekce Adidas Originals, které jsem si pořídila na eshopu Ringit.cz – kotníčkové tenisky Superstar (ano, právě „superstary jsou přímo legendou této značky)…

kuzelovafoto_salacova (16)

…a černá mikina – opět Adidas Originals. Oba tyto kousky spojuje stejný design – černá barva a bílé puntíky – v případě mikiny ještě výrazné, zmiňované logo značky Adidas Originals.

kuzelovafoto_salacova (19)

Oba tyto kousky ve mně evokují určitou „retro náladu“ – a právě to byl důvod, proč jsem si je pořídila:) Retro look miluju a baví mě oblečení v retro stylu kombinovat s těmi moderními modely. Výsledný outfit pak nepostrádá jistou hravost, uvolněnost a zároveň originalitu – a přesně to mě baví:)

kuzelovafoto_salacova (22)

Celý tento outfit jsem volila coby sportovně – elegantní look, přesně takový styl mi totiž sedí nejvíc. Tím elegantním prvkem je jednoznačně můj oblíbený červený kabátek ze Zary, který miluju – hlavně kvůli krásné barvě.

kuzelovafoto_salacova (15)

Baví mě i kombinace doplňků – zelené tašky z obchodu GTF – DIESEL a v samozřejmě i hodinek, nebo náramků – na tom si také dost zakládám:) Coby věrná milovnice všeho „by Apple“ si nemůžu vynachválit hodinky iWatch – mimo skvělých funkcí i kvůli tomu, že si měním vzhled hodinek podle nálady, nebo outfitu. V tento den u mě vedl „Mickey“:)

kuzelovafoto_salacova (20)

Puntíkaté sportovní kousky – mikina a boty – dobře ladí i k velmi pohodlným džínům Freddy – které dokážou opravdu zázraky:) Pokud už tuto značku znáte, víte, že Freddy kalhoty formují postavu a mají push up efekt:) Fakt! Já na ně nedám dopustit. Kalhoty mají všité speciální silikonové membrány a díky těm „vše drží tam, kde má“:)

kuzelovafoto_salacova (18)

Tak co na tento look říkáte? Budu ráda za Vaše postřehy a komenty… Líbí?:)

Modely Adidas Originals koupíte na Ringit.cz

ODKAZ: RINGIT.CZ/web
ODKAZ: RINGIT.CZ/facebook

Děkuji fotografce Janě Kuželové za další moc příjemné focení :)

ODKAZ: JANA KUŽELOVÁ FOTOGRAFIE & DESIGN/web, facebook