Outfit look by Promod!

Móda a vše kolem ní, to mě opravdu baví! Moc ráda sleduji nové trendy, nové kolekce v obchodech a snažím se vždy najít něco, co mě osloví a zaujme. Co se oblékání týká, mám ráda určitou osobitost stylu, nebojím se kombinovat barvy, materiály a vzory a dokonce mi nevadí i lehká výstřednost…

Obecně, mám ráda uvolněný styl, ovšem vytahané tepláky a k nim svetr, to rozhodně není to, co by pro mě tu onu „uvolněnost“ mělo symbolizovat:) Prioritní je pro mě to, abych se v daném outfitu cítila hlavně pohodlě – mám dvě malé děti a celý den jsem v pohybu – ať už právě s dětmi, nebo bez nich. Takže běhání po městě v „jehlách“ fakt není nic pro mě…

Ovšem i tak si to, co si obléknu, pečlivě vybírám a kombinuju, zkrátka, nechci svým lookem zapadat do davu:) Vytvořila jsem proto pro Vaši inspiraci dva už víceméně jarně laděné outfity, které se mi líbí, jsou barevně zajímavé a myslím, že oba i velmi nositelné – pro různé příležitosti.

Základem obou outfitů se staly dva kousky oblečení z nové kolekce Elise Chalmin značky Promod, které mi opravdu „padly do oka“. Tuto limitovanou kolekci uvedl Promod 16. února do prodeje – a jedná se o návrhy mladé pařížské návrhářky Elise Chalmin, která pro Promod připravila celkem 10 jedinečných outfitů v krásných barvách a velmi specifických a minimalistických, geometrických vzorech. Právě vytváření jedinečných vzorů jsou pro tuto talentovanou designérku hlavním zaměřením.

Základem prvního outfitu je tedy vzorovaná, tyrkysovo – bílá halenka Elise Chalmin by Promod.

kuzelovafoto_salacova (8)

Vzorově je tento kousek oblečení rozhodně výrazný, proto jsem – co se týká další volby jednotlivých kousků oblečení, od dalších vzorů upustila. Obecně tato halenka ve mně evokuje lehký „retro look“, který mě poslední dobou čím dál víc baví:) Proto jsem v retro „duchu“ zvolila i druhý kousek oblečení – tmavomodré džíny, které jsou lehce rozšířené – „do zvonu“.

kuzelovafoto_salacova (5)

Celý tento look jsem pak doplnila dalšími výraznými modely, které – dle mého – dodaly originalitu a určitou „barevnou hravost“:) Sytě oranžová, kožíšková vesta z obchodu Gaudí, je mým v poslední době velmi oblíbeným kouskem – a jak sami vidíte, dá se nosit v podstatě k čemukoliv.

kuzelovafoto_salacova (1)

Mně se moc líbí právě v kombinaci s tyrkysovou barvou a vzorem toté krásné halenky z Promodu. Celý outfit jsem doplnila výraznou oranžovou taškou – „shopperem“.

kuzelovafoto_salacova (4)

Druhý outfit je už ve více jarním duchu, tedy, alespoň ve mně jaro evokuje:) Základem jsou tyrkysové vzorované šaty – opět z kolekce Elise Chalmin by Promod.

kuzelovafoto_salacova (9)

Krásně barevné šaty se dají nosit pro různé příležitosti – stačí, jaké zvolíte doplňky, boty, nebo kabelku… Mně se opět nejvíc líbí v tomto uvolněném stylu, spolu s džínovou bundou, která je velmi nadčasovým kouskem oblečení a dá se nosit v podstatě k čemukoliv.

kuzelovafoto_salacova (12)

K šatům jsem vybrala atypickou a velmi zajímavou kabelku značky MEDUSA, kterou exkluzivně prodává Rebelion Store v Brně. Tyto kabelky mají nejen úžasný a atypický design, ale jsou také veganské – tedy velice „friendly“ k životnímu prostředí.

kuzelovafoto_salacova (11)kuzelovafoto_salacova (10)

 

 

Za fotky děkuji fotografce Janě Kuželové.
JANA KUŽELOVÁ FOTOGRAFIE & DESIGN/web, facebook

Foceno v prostorách sportovně – relaxačního centra Fit 4 All.
SPORTOVNĚ – RELAXAČNÍ CENTRUM FIT 4 ALL/web

Obchody PROMOD najdete v Brně na Masarykově třídě, v Galerii Vaňkovka a v Olympii.

ODKAZ: PROMOD/web
ODKAZ: PROMOD/facebook