Zázrak jménem „Freddy kalhoty“!

Můžu Vám říct – myslela jsem si, že co se módy a módních vychytávek týká, nemůže mě už nic nijak moc překvapit. Módní značky nabízí ve směs stále to samé, mění se jen barvy, střihy, materiály…

Ovšem, jakmile narazíte na něco, co je v módě naprosto revoluční, udělá Vám to…obrovskou radost. Tím „revolučním“ myslím hlavně to, co daná věc „umí“ s Vaší postavou! Když si totiž obléknete něco, co nejen skvěle vypadá, ale navíc Vám to vykouzlí i luxusní křivky, je to zkrátka „k nezaplacení“:)

A přesně takové jsou i kalhoty Freddy. Holky, to je Vám naprosto geniální záležitost, kterou prostě musíte znát!
Mimochodem – já jsem Vám už tuhle boží vychytávku na blogu představila – víc si můžete přečíst ZDE.

Photo 27.01.16 9 49 28

Pro ty z Vás, co zatím tuto značku a kalhoty neznáte, vysvětlím Vám, v čem jsou tak skvělé a jedinečné. Mají totiž perfektní „push up efekt“ – pro Váš zadeček. A to pozor – rozhodně to není tak, jak Vám slibuje mnoho dalších kalhot z jiných obchodů, které mají mít rovněž „push up“ efekt. V těchto případech jde totiž často jen o obyčejné pevné legíny… Freddy kalhoty jsou ale fakt jiné!

Photo 27.01.16 9 32 48

Kalhoty Freddy mají jednak velmi speciální střih a šití. Jsou vytvořené tak, aby dokonale sedly – a to ve všech partiích, zejména v těch kolem zadečku. Všechny kalhoty Freddy mají svůj charakteristický a nezaměnitelný střih a šití právě na zadečku – kterému právě toto dodá hezky kulatý tvar.

Photo 27.01.16 9 35 02

Photo 27.01.16 9 39 24

Uvnitř kalhot v oblasti pasu je všitá silikonová membrána (není z lícové strany vidět). Díky této membráně kalhoty krásně sedí na místě a nepousovají se, ani když si třeba sednete, nebo se ohnete. Membrána také krásně drží tvar zadečku lehce „nadzvednutý“, což je ten pravý „push up efekt“. :)

Photo 27.01.16 9 35 26

Photo 27.01.16 9 35 53

Silikonová membrána je všitá i zevnitř boční části kalhot – díky té zadeček drží a kalhoty ho krásně obepínají.

Photo 27.01.16 9 33 21

Celkově jsou Freddy kalhoty nesmírně pohodné a elastické, nepřekážejí pohybu. Co mě těší ještě víc – je okamžitě viditelný efekt lepší postavy. Nohy působí štíhlejší, zadeček kulatější, menší a pevnější.

noveskladembanner-830x415

Zkrátka, toto je kousek oblečení, který by rozhodně ve Vaší skříni neměl chybět. Pomůže Vám vykouzlit si nádhernou postavu. A to za to přece stojí, co myslíte?:)

Photo 27.01.16 9 42 41

Na eshopu freddykalhoty.cz najdete opravdu mnoho druhů těchto super kalhot – můžete vybírat z celé řady materiálů, barev, délek… Ovšem – všechny mají jedno společné. Zajistí dokonalý tvar Vašeho zadečku:)

ODKAZ: FREDDY KALHOTY/web, eshop

ODKAZ: FREDDY KALHOTY/facebook