Největší výběr dermokosmetiky na jednom místě!

Asi jako všechny ženy i já se snažím věnovat maximální péči svojí pleti. Už mi není dvacet, kdy jsem vše řešila kosmetikou, která byla „zrovna po ruce“:) Čas je neúprosný a s ním i příchod prvních vrásek a dalších nepříjemných projevů stárnutí. Zkrátka, už je opravdu ta nejvhodnější chvíle dávat své pokožce jen to nejlepší – protože je to investice do toho velmi cenného každé z nás – do zdraví a krásy:)

Určitě mi dáte ale za pravdu, že vyznat se v té obrovské nabídce kosmetiky dnes není vůbec snadné. Navíc, když každý brand slibuje zaručené výsledky, účinnost a někdy i – vyloženě zázraky:) Na každém takovém produktu je vždy barvitě popsané, jak Vám „vyhladí vrásky, eliminuje otoky a kruhy pod očima, zpevní povadlé kontury, odstraní pigmentové skvrny…“ – určitě to znáte. Danou věc pak koupíte (často vůbec ne za málo peněz) a po určité době používání pak zjistíte…že vlastně vůbec k ničemu není. Nevidíte totiž vůbec žádný výsledek.

Jenže – jak se vyznat v tom, co je opravdu dobré, kvalitní a hlavně, účinné? Mnoho z nás se řídí cenami – je totiž také obecně zažité, že to, co je drahé, je zároveň dobré a efektivní. Ovšem, i toto není až tak úplně pravda. Ano, dá se sice říct, že dražší věci mívají celkově účinnější látky, ale já sama jsem si osobně ověřila, že i průměrně drahý krém může být naprosto vynikající. A dokonce – mám své favority i mezi těmi vyloženě levnými. Naopak se mi stalo, že jsem testovala velmi drahý krém – sérum, které mi vyloženě nesedlo a nejen, že mi neprokázalo slibovanou službu – navíc mě po něm pleť nepříjemně svědila a pálila. Takže cenami bych se rozhodně neřídila!

Já rozhodně dávám přednost vybírat dle doporučení lidí, kteří kosmetice skutečně rozumí a mají s ní zkušenosti a také – kosmetiku kupuji zásadně v lékárně, kde jí mají obrovský výběr a kde mi dokážou poradit.

Photo 07.12.15 11 22 59

Velmi dobré zkušenosti mám s Chytrou lékárnou v Brně, která na mnoha svých pobočkách nabízí vynikající dermokosmetiku od mnoha dobrých značek. Právě zde produkty pro péči o pleť nejčastěji nakupuji. Navíc – tu pracují proškolené konzultantky, které se Vám věnují, poradí Vám a najdou tu pravou věc právě pro Vás. Evidentní je tu tedy velmi osobní přístup ke každému klientovi – což mě velmi těší. Věnují Vám tu opravdu patřičný čas a rádi Vám pomohou s Vaším výběrem.

Photo 07.12.15 11 25 03

V Chytré lékárně seženete produkty od mnoha osvědčených a velmi kvalitních značek. Já sama používám převážně přípravky od značek Nuxe, Bioderma, Avéne a také Vichy…

Photo 07.12.15 11 21 44 

V nabídce je vždy početné portfolio dané značky – a nechybí vždy také novinky, ke kterým se tu dozvíte všechny potřebné informace. Mě zaujala právě kosmetika Vichy, se kterou mám dobré zkušenosti. Nedávno v Chytré lékárně proběhlo uvedení produktu z řady Neovadiol – konkrétně „pokroková remodelační péče“ – sérum.

Photo 07.12.15 11 18 37Photo 07.12.15 11 18 34

Jedná se o intenzivní „anti age“ péči, která je ideální pro ženy 45+ – je vhodná k výplni výraznějších vrásek, zároveň zpevňuje povadlé kontury a projasňuje pleť. Na tyto výrobky jsou vynikající ohlasy, takže je určitě vemte v patrnost:)

Photo 07.12.15 11 23 37

Kromě přípravků od Vichy už mnoho let kupuji v Chytré lékárně kosmetiku Avéne – s tou mám vynikající zkušenosti hlavně na moji citlivou pleť. Jsem alergik a nesnesu opravdu jen tak „ledacos“ – ovšem přípravky od Avéne toleruji naprosto výborně! Skvělá – teď na zimu – je jejich řada Cold Cream – krém na ruce, obličej, nebo tyčinka na rty – poskytne Vám opravdu výbornou ochranu před nepříznivými vlivy studeného a mrazivého počasí.

Photo 07.12.15 11 20 30

Seženete zde také novinku od Avéne – Physiolift, super na výplň i hlubších mimických vrásek! Sama jsem otestovala a byla jsem moc příjemně překvapená!

Photo 07.12.15 11 20 37

Nedám dopustit také na značku Bioderma – hlavně pro péči pro atopickou pokožku. Moje obě děti trpí atopickým exémem a přípravky od Biodermy – z řady Atoderm jim moc pomáhají. Jedná se o velmi jemnou a přitom účinnou kosmetiku, bez parfemace a s vynikající tolerancí pro jakýkoliv typ pokožky, včetně té atopické. Na výběr z řady Atoderm je opět mnoho produktů – vynikající je tělové mléko, sprchový gel, či krém na ruce.

Photo 07.12.15 11 18 02Photo 07.12.15 11 19 11

K značce NUXE mám také velmi dobrý vztah:) S touto kosmetikou jsem se vlastně seznámila relativně „nedávno“ – asi před dvěma lety, kdy jsem začala používat jejich suchý olej, který mimochodem naprosto dokonale voní. Díky vůni jsem si pořídila také produtky z medové řady – skvělý je krém na ruce, nebo balzám na rty s matným efektem. Vynikající je také hydratační řada Creme Fraiche! Miluji masku a sérum, pleť po nich vypadá výborně:)

Photo 07.12.15 11 20 18Photo 07.12.15 11 20 21

Zkrátka – ve výběru kosmetiky a vhodného produktu pro Vás určitě dejte na doporučení těch, kdo mají přehled a dokáží Vám poradit.:)

Na velký výběr dermokosmetiky v Chytré lékárně – pobočce na Kobližné – se podívejte do fotogalerie:)

ODKAZ: CHYTRÁ LÉKÁRNA/web
ODKAZ: CHYTRÁ LÉKÁRNA/facebook