TIP pro Váš správný životní styl

Nedávno jsem Vás na našem Facebooku informovala o Zdravém týdnu, který probíhal v Chytré lékárně, v Brně na Slovákově ulici.  Sama jsem si zde služby vyzkoušela a zjistila jsem, v čem Vám poradenství, které bude nyní právě Chytrá lékárna nabízet, může pomoci.

Téma zdravého a správného životního stylu mě vždycky zajímalo. Chci žít s pocitem, že pro sebe dělám v tomto ohledu maximum, jsem ráda informovaná a ráda také poznávám nové věci, které mi mohou být jakkoliv prospěšné. Proto jsem neváhala a když jsem zjistila, že v Chytré lékarně tento „Zdravý týden“ bude, zašla jsem zjistit, co přesně zde můžete očekávat.

V rámci „Zdravého týdne“ chtěla Chytrá lékárna upozornit právě na problematiku zdravého životního stylu a svým zákazníkům nabídla poradenství zdarma. Do budoucna totiž budete mít možnost využívat služeb nutričního specialisty v Chytré lékárně (na pobočce zdravotnických potřeb na Orlí 36) pravidelně, kdy pro ty, co mají členskou kartu Chytré lékarny, bude první konzultace zdarma.

A co přesně Vám tato služba nabídne? V první řadě je to konzultace s nutričním poradcem – tedy odborníkem na výživu a zdravý životní styl. Na úvod Vás poradce změří na speciálním přístroji IN BODY.

Photo 01.09.15 10 57 23

IN BODY je velmi chytrý přístroj:) Postavíte se na něj a během několika vteřin se ví o Vašem těle víc:) Zkrátka – přístroj zjistí nejen Vaši přesnou váhu, ale také poměr tuků, svalů a vody v těle. Zjistí se rozložení svalové hmoty, nebo poměr tuku v dutině břišní, který může nepříznivě ohrozit Vaše orgány. Já sama jsem si měření na IN BODY vyzkoušlela:

Photo 01.09.15 11 18 53

Výsledek znáte za chvíli – a nutriční specialistka s Vámi vše projde – a důkladně Vám vše vysvětlí:) V mém případě se naštěstí nejednalo o žádný probém – chtělo by to jen trochu zvýšit svalovou hmotu, na čemž začnu pracovat. Dozvěděla jsem se, že mám více svalů na nohou, než na rukou, že má moje tělo správný obsah vody a ideální váhu:)

Photo 01.09.15 11 20 15

V rámci Zdravého týdne Chytrá lékárna nabízela také spoustu zajímavých dobrot, které byste mohli zařadit do svého jídelníčku. Některé z potravin a výživových doplňků Vám nutriční poradkyně doporučí i přímo k řešení Vašeho probému – na základě výsledků měření na přístroji IN BODY.

Photo 01.09.15 10 58 35Photo 01.09.15 10 53 36

Mě upoutaly skvělé pohankovo-rýžové, instantní kaše – které byly i k ochutnání. Chuťově perfektní, bez obsahu lepku, bílého cukru a mléka. Stačí zalít vodou a ochutit třeba ovocem, nebo medem.

Photo 01.09.15 10 55 34

Photo 01.09.15 10 53 49

Zaujalo mě tady také přírodní sladidlo – stévie, se kterým jsem zatím neměla žádné zkušenosti. Chutná podobně, jako cukr, ovšem na rozdíl od něj je zdravé! A co mě naprosto dostalo – stévie neobsahuje vůbec žádné kalorie. Takže je to opravdu ta nejlepší alternativa cukru. Skvělá je právě do té zmiňované kaše:)

Photo 01.09.15 11 17 06

Photo 01.09.15 10 58 47

Velká je i nabídka mých oblíbených „super potravin“ – dobrot, které mají pro Vaše tělo velký význam, obsahují totiž spoustu zdraví prospěšných látek, vitamínů a minerálů.

Photo 01.09.15 10 54 30

Photo 01.09.15 11 02 21

Pokud tápete a nevíte, jak se správně stravovat a co dělat, abyste se cítili skvěle, určitě službu nutričního poradenství v Chytré lékárně (ve Zdravotnických potřebách na Orlí ulici) vyzkoušejte. Děláte to PRO SEBE:)

ODKAZ: CHYTRÁ LÉKARNA/web
ODKAZ: CHYTRÁ LÉKARNA/facebook